Известие

Collapse
No announcement yet.

Партия Герб и Фалшифициране на изборите.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

https://www.bivol.bg/multiprint.html Нещо за размисъл...
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Аз се чудя що тогава бат Бойко не излезе и не каже, че иска анулиране на изборите щото медиите примерно са нарушили куп закони и бачкат по непроверени сигнали в ущърб на ГЕРБ, а и на цяла България.

Хора цирка е пълен, сценария се изпълнява без съпротива от институции и медии.... отиваме към граждански безредици

тъжно но факт

Дано Бог е с нас!

АКО УТРЕ ИМА ИЗБОРИ!!! ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ, болни, умрели, боси ВСИЧКИ НА УРНИТЕ ДА ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА на СЦЕНАРИСТИТЕ !!!!
      Last edited by ne0; d.m.y г., 20:28.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
        Аз се чудя що тогава бат Бойко не излезе и не каже, че иска анулиране на изборите щото медиите примерно са нарушили куп закони и бачкат по непроверени сигнали в ущърб на ГЕРБ, а и на цяла България.

Хора цирка е пълен, сценария се изпълнява без съпротива от институции и медии.... отиваме към граждански безредици

тъжно но факт

Дано Бог е с нас!

АКО УТРЕ ИМА ИЗБОРИ!!! ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ, болни, умрели, боси ВСИЧКИ НА УРНИТЕ ДА ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА на СЦЕНАРИСТИТЕ !!!!
        Защо е толкова алчен българина? Защо е готов да се продаде за пари, а не отстоява интересите на отечеството си? Сини, червени, жълти все тая...

Гнус ме е, срам ме е... нямам думи...

Бог да пази България!

Comment

Ми аз не смятам, че българина е по алчен от всеки друг човек-нито ме е гнус, нито ме е срам, а и думи имам.
          Тука пише за Унгария
          http://www.dnevnik.bg/sviat/2012/04/...odade_ostavka/
          тука пък за Германия става дума:
          http://e-vestnik.bg/13960
          тук пък става дума за Франция
          http://lifestyle.ibox.bg/news/id_95739566
          Стига сме се слагали сами там, където не трябва.
          Last edited by fred; d.m.y г., 21:08.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Аз отдавна съм разбрал,че сам трябва да се оправям....никой няма да ми помогне.......слагам го и на държавата и на изборите.

Винаги гласувам..та да ми е чиста съвестта....и никой не ми е виновен за нищо.Просто сме скапан народ,мършав,алчен и мързелив.
            В частност ,има и изключения,разбира се.
            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Колега Фред и Аз винаги съм гласувал като теб за най-оплювания!!!!

Comment

Първоначално публикувано от Георги Савов Покажи съобщение
                Колега Фред и Аз винаги съм гласувал като теб за най-оплювания!!!!
                Стига бе, за Яни Янев ли?

Comment

Купуване на гласове, ала - бала.......за кво като има по фешън начини......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Оттеглям си коментара и се извинявам на Фреди.
                    Всеки има право на своето мнение.
                    Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 22:26.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

Не позна Доко!!!!За Сускрофа,няма да коментирам!Съвременната медицина е безсилна там!!!

Comment

Първоначално публикувано от Георги Савов Покажи съобщение
                        Не позна Доко!!!!За Сускрофа,няма да коментирам!Съвременната медицина е безсилна там!!!
                        Ти пък кЪФ си?
                        К.М.

Comment

шшшшшшшш

темата е за друго - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1083266

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                            шшшшшшшш

темата е за друго - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1083266
                            Прав си, ама не разбирам защо сте изненадани?
                            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Прав си, ама не разбирам защо сте изненадани?
                              Ами все си мислех, лично аз, че тези избори ще са едни от най-фалшифицираните от над 20 години насам, НО не смятах че ще стане директно с бюлетини, а през ЦИК - централизирано и доста по-завоалирано. Не така сякаш сме ходещи тикви, което явно е така де...
                              прозводствен брак, сгрешени и сега не 350к, ами 200к били...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                                Ами все си мислех, лично аз, че тези избори ще са едни от най-фалшифицираните от над 20 години насам, НО не смятах че ще стане директно с бюлетини, а през ЦИК - централизирано и доста по-завоалирано. Не така сякаш сме ходещи тикви, което явно е така де...
                                прозводствен брак, сгрешени и сега не 350к, ами 200к били...
                                Брак, който е пакетират в палета
                                Това е смешно.

А някой от Вас замисли ли се, че досега софийски прокурор беше пудел докладващ директно в Банкя.
                                Много е тъпо всичко, което се случва.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X