Известие

Collapse
No announcement yet.

Тотална разпродажба – последна фаза от унищожението на България!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Хахахаха, много тъпо.
    Точно в СС стопанство това е най-лесно да се случи.
    Е много лесно, колко да е лесно, след като има стотици хиляди малки, средни, големи и още по-големи производители, пръснати по цял свят. Аз не разбирам много, но при производството на операционни системи за персонални компютри като че ли има малко по-малко конкуренция. Също и при производството на големи пътнически самолети, например. Там са 2 фирми за целия свят.
    2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Е много лесно, колко да е лесно, след като има стотици хиляди малки, средни, големи и още по-големи производители, пръснати по цял свят. Аз не разбирам много, но при производството на операционни системи за персонални компютри като че ли има малко по-малко конкуренция. Също и при производството на големи пътнически самолети, например. Там са 2 фирми за целия свят.
      Не разбрах, че става дума за конкуренция на "планетарно" ниво.
      Мислех, че говорите за БГ.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Аз не знам да е забранен вноса и износа на с.с. продукция. Виж, новото правителство може и това да направи.

Comment

Аз не знам да е забранен вноса и износа на с.с. продукция. Виж, новото правителство може и това да направи.
          Нашият проблем не е вносът, а нелегалният внос.
          К.М.

Comment

Нашият проблем не е вносът, а нелегалният внос.

В момента, проблема е гроздето от Гърция. И проблема не е нелегалният внос, щото такъв няма от страна членка на ЕС, а е в огромната разлика на дотации които получават гръцките стопани и нашите. И тук е момента да попитам, кой затвори глава селско стопанство при тези условия когато се договаряхме за членство в ЕС?
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
              В момента, проблема е гроздето от Гърция. И проблема не е нелегалният внос, щото такъв няма от страна членка на ЕС, а е в огромната разлика на дотации които получават гръцките стопани и нашите. И тук е момента да попитам, кой затвори глава селско стопанство при тези условия когато се договаряхме за членство в ЕС?
              Поглед право в "реформаторския блок".
              С такива политици ядрен взрив не ти трябва. Имат тератонна разрушителност.
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                Поглед право в "реформаторския блок".
                С такива политици ядрен взрив не ти трябва. Имат тератонна разрушителност.

4 юни 2004 година- реформаторски блок ????????????
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Кунева - враг №1 на Тутраканската селищна система.

Comment

Кунева - враг №1 на Тутраканската селищна система.
                    Айде сега ми кажете, че "горката женица" е невинна и че със стари к××ви се прави нов бардак.
                    Ако е така, какъв смисъл намирате в протестите?
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                      Ааа, забрави Виетнам
                      Там се е изпортило
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Ауууу, колко си бос

Да, точно в реформаторския блок.
                        К.М.

Comment

Ауууу, колко си бос

Да, точно в реформаторския блок.

Е гати как позна! Наистина съм бос
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Тука попаднах на една интересна статия, която описва началото на унищожението на България - "Аз видях как руснаците завладяха България", писана е от американски кореспонеднт на National Broadcasting Company през 1945 г.Има доста интересни факти, например за общото положение на хората и т.н.-за тия, които не го знаят, имам предвид....
                            http://www.glasove.com/az-vidyah-kak...ulgariya-20678
                            Last edited by fred; d.m.y г., 23:04.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              Тука попаднах на една интересна статия, която описва началото на унищожението на България - "Аз видях как руснаците завладяха България", писана е от американски кореспонеднт на National Broadcasting Company през 1945 г.Има доста интересни факти, например за общото положение на хората и т.н.-за тия, които не го знаят, имам предвид....
                              А някоя статия от нашия век не си ли намерил????? Например - "Аз видях как американците завладяха половин свят" или "Как България се самоунищожи"????
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                                А някоя статия от нашия век не си ли намерил????? Например - "Аз видях как американците завладяха половин свят" или "Как България се самоунищожи"????
                                България я унищожи социализма.

---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:27 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Това има общо с днешните събития. Явно комунистите не са сменили тактиката.

Обикновени престъпници – убийци и крадци – бяха освободени от затворите и назначени на постове...

Comment

Working...
                                X