Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тотална разпродажба – последна фаза от унищожението на България!
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеЕ много лесно, колко да е лесно, след като има стотици хиляди малки, средни, големи и още по-големи производители, пръснати по цял свят. Аз не разбирам много, но при производството на операционни системи за персонални компютри като че ли има малко по-малко конкуренция. Също и при производството на големи пътнически самолети, например. Там са 2 фирми за целия свят.
Мислех, че говорите за БГ."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеАз не знам да е забранен вноса и износа на с.с. продукция. Виж, новото правителство може и това да направи."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНашият проблем не е вносът, а нелегалният внос.
В момента, проблема е гроздето от Гърция. И проблема не е нелегалният внос, щото такъв няма от страна членка на ЕС, а е в огромната разлика на дотации които получават гръцките стопани и нашите. И тук е момента да попитам, кой затвори глава селско стопанство при тези условия когато се договаряхме за членство в ЕС?SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеВ момента, проблема е гроздето от Гърция. И проблема не е нелегалният внос, щото такъв няма от страна членка на ЕС, а е в огромната разлика на дотации които получават гръцките стопани и нашите. И тук е момента да попитам, кой затвори глава селско стопанство при тези условия когато се договаряхме за членство в ЕС?
С такива политици ядрен взрив не ти трябва. Имат тератонна разрушителност.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеПоглед право в "реформаторския блок".
С такива политици ядрен взрив не ти трябва. Имат тератонна разрушителност.
4 юни 2004 година- реформаторски блок ????????????SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение4 юни 2004 година- реформаторски блок ????????????Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеКунева - враг №1 на Тутраканската селищна система.
Ако е така, какъв смисъл намирате в протестите?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеАаа, забрави ВиетнамAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение4 юни 2004 година- реформаторски блок ????????????
Да, точно в реформаторския блок."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАуууу, колко си бос
Да, точно в реформаторския блок.
Е гати как позна! Наистина съм босSUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Тука попаднах на една интересна статия, която описва началото на унищожението на България - "Аз видях как руснаците завладяха България", писана е от американски кореспонеднт на National Broadcasting Company през 1945 г.Има доста интересни факти, например за общото положение на хората и т.н.-за тия, които не го знаят, имам предвид....
http://www.glasove.com/az-vidyah-kak...ulgariya-20678Last edited by fred; d.m.y г., 23:04.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеТука попаднах на една интересна статия, която описва началото на унищожението на България - "Аз видях как руснаците завладяха България", писана е от американски кореспонеднт на National Broadcasting Company през 1945 г.Има доста интересни факти, например за общото положение на хората и т.н.-за тия, които не го знаят, имам предвид....
http://www.glasove.com/az-vidyah-kak...ulgariya-20678Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеА някоя статия от нашия век не си ли намерил????? Например - "Аз видях как американците завладяха половин свят" или "Как България се самоунищожи"????
---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:27 ----------
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеТука попаднах на една интересна статия, която описва началото на унищожението на България - "Аз видях как руснаците завладяха България", писана е от американски кореспонеднт на National Broadcasting Company през 1945 г.Има доста интересни факти, например за общото положение на хората и т.н.-за тия, които не го знаят, имам предвид....
http://www.glasove.com/az-vidyah-kak...ulgariya-20678
Обикновени престъпници – убийци и крадци – бяха освободени от затворите и назначени на постове...
Comment
Comment