Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    А как си настроен ??? Песиместично ??? анти - всичко ли???

Не ме разбирай погрешно , не те познавам , и не искам да те обиждам , или да обиждам когото и да е било.
    Аз нямам предвид че днеска пишеш във форума едно утре друго (нямам преки доказателства а и не ми се търсят) . Имам предвид , по глобално , като едно от най близките във времето примери са комунягите които моментално станаха демократи и про европейски настроени, или почти фашистите , които направиха коалиция с турците и.т.н , просто не мога да приема такива хора. Ако неоснователно съм те включил към тях се извинявам .
    Но е редно човек , когато казва аз съм против това , да се обоснове и после да каже аз съм "за" това другото и пак да се обоснове ....
    Мое лично мнение !
    Не съм нито песимист,нито анти-всичко,политически съм ултрадесен анархист....деполитизиран съм от 1990г.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      А сега някой да ми каже кое е демократичното в това да се замразяват сметките на руски бизнесмени и частни лица. От къде на къде една банка в САЩ или в Западна Европа ще се разпорежда с парите на някой който си ги е изкарал в Русия. Няма съдебно решение за незаконно придобиване престъпление и т.н. Правим си един списък по наше усмотрение и така. Къде е зоконността, защитата на правата на човека и т.н.
      Най много ми харесва реакцията на тези хора , не знам дали имат или нямат сметки на запад но факт е че нито един от тях не е ревнал. Всички като един стоят зад своята истина и зад своята държава.
      Това ми харесва в русия и руснаците , когато е трудно са единни. Искам някой ден да видя такава България - силна и единна !
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Именно прагматичният поглед показва, че от доста години насам Русия се намира в отбранителна позиция за сметка на западът, който се намира в нападателна.

Същото това прагматично мислене се надява на това Русия да успее да насочи ресурсите си в правилната посока с цел да спре този процес.

Масата от обикновените хора имат интерес от това Русия да заеме стабилна и устойчива позиция на икономическо противостояние на другите големи системи.

Лошото е, че за едрия капитал държавните граници не са от особено значение.
        Тук съм съгласен на 100%.

Comment

Русофил и патриот можеш да бъдеш навсякъде по света, а това че ти не можеш да го проумееш си е твой проблем. А между другото не съм и единствения.
          А македонец и на луната.....

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
            А македонец и на луната.....
            Че тя е пренаселена вече с македонци май
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

А сега някой да ми каже кое е демократичното в това да се замразяват сметките на руски бизнесмени и частни лица. От къде на къде една банка в САЩ или в Западна Европа ще се разпорежда с парите на някой който си ги е изкарал в Русия. Няма съдебно решение за незаконно придобиване престъпление и т.н. Правим си един списък по наше усмотрение и така. Къде е зоконността, защитата на правата на човека и т.н.
              Думата "демокрация" е прах в очите на балъците.
              Грегор Гизи най-точно се е изразил по въпроса със запорите на сметките.

Цитирам:

Банковите сметки на Янукович и неговите поддръжници бяха блокирани, защото това са крадени държавни капитали. Моят въпрос: „Това сега ли го разбрахте?” Втори въпрос: „А защо само техните банкови сметки?” Защо не и банковите сметки на олигарсите милиардери, подкрепящи други сили? Защо не правите нищо по този въпрос? Колко едностранчиво се прави всичко всъщност.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Не съм нито песимист,нито анти-всичко,политически съм ултрадесен анархист....деполитизиран съм от 1990г.
                Опа .........едни червени лампи започнаха да святкат.

Comment

Опа .........едни червени лампи започнаха да святкат.
                  Да бре,помисли малко логично преди да изгорят тия лампички....1990 съм бил на 16 години.
                  Тва червеното мноу те заслепява...

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Думата "демокрация" е прах в очите на балъците.
                    Грегор Гизи най-точно се е изразил по въпроса със запорите на сметките.

Цитирам:

Банковите сметки на Янукович и неговите поддръжници бяха блокирани, защото това са крадени държавни капитали. Моят въпрос: „Това сега ли го разбрахте?” Втори въпрос: „А защо само техните банкови сметки?” Защо не и банковите сметки на олигарсите милиардери, подкрепящи други сили? Защо не правите нищо по този въпрос? Колко едностранчиво се прави всичко всъщност.
                    Ами да го докажат и да ги върнат в украинската хазна. Ако аз например кажа че парите на Джон Маккейн са крадени и искам да ги замразя.

---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    Че тя е пренаселена вече с македонци май
                    И духът на Александър Велики е там.

Comment

• http://www.bgeurasia.org/index.php/en/ - Имало и по крайни русофили от нас ей.... че и сайт са направили
                      Last edited by Orm; d.m.y г., 18:29.

Comment

И духът на Александър Велики е там.
                        Да,там е,един път и аз да се съглася с теб,там е благодарение на руският панславизъм.

Comment

Да,там е,един път и аз да се съглася с теб,там е благодарение на руският панславизъм.
                          Не мога да разбера ако англосаксоните са единни, арабите са единни, защо и славяните да не са?

Comment

Не мога да разбера ако англосаксоните са единни, арабите са единни, защо и славяните да не са?
                            Колега не сме славини ние...
                            Ще ме прощавате, ама генетиката е точна наука, за разлика от историята, която се пише обикновенно от победителите.
                            Нашите хаплогрупи се различават и то май не малко от тази на руснаците.
                            Виж със сърби, словенци, хървати и македонци сме братя!

П.П. За справка
                            Last edited by fade; d.m.y г., 18:44.
                            Have A Nice Day
                            o/_______\o
                            (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                            []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                              Колега не сме славини ние...
                              Ще ме прощавате, ама генетиката е точна наука, за разлика от историята, която се пише обикновенно от победителите.
                              Нашите хаплогрупи се различават и то май не малко от тази на руснаците.
                              Виж със сърби, словенци, хървати и македонци сме братя!

П.П. За справка
                              Това е една друга много голяма тема..... според мен всички разбраха за какво говорех

Comment

Някой има интерес да няма силна славянска общност.

---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:50 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                                Това е една друга много голяма тема..... според мен всички разбраха за какво говорех
                                Голяма и много спорна.

---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:51 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                                Забравих че и той беше славянин от македонски произход. Използваха станцията Съюз за пренасянето му, защото въпреки силната енергия която излъчвал, не можал да преодолее земното притегляне( Скопското най-вече).
                                Last edited by pavlin; d.m.y г., 19:44.

Comment

Working...
                                X