Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Много по-малко в стойностно изражение и виж кой контролира световната финансова система и как тя се използва за натиск и манипулации. Отделно познатите тактики за икономически санкции и ограничения. Всеки който не върви по правия път бива наказван. Защо когато Русия договаря отношенията си с Украйна това се възприема като завладяване а когато ЕС иска да подчини законодателната, съдебната и изпълнителната власт на неговите си органи, това се възприема като освобождаване. При условие че Русия има граница с Украйна, културни прилики, свързани са исторически и т.н.

---------- Post added at 17:19 ---------- Previous post was at 17:18 ----------

Сигурно и за плана Маршал не си чувал.
    Напротив! Чувал сьм и го ползвам като аргумент, когато някой ме убеждава че германците са по,по, най от италиянците. Тьнкият момент е че точно той е камьк в твоята градина. Нали искаш да ме убедиш че "гнилият капитализьм" има за цел само и единствено разграбване.
    Как тоя успешен план се врьзва с тезата ти?
    Целият СИВ наливаше средства вьв ГДР, но ефекта се вижда и без микроскоп, даже сега.
    Да ми посочиш дьржава под руско влияние, която е по развита от друга, която не е, като и двете са тук(при сходни условия)!?
    п.п. не се опитвай да ме замерваш с линкове кьм статии, от неизвестни автори, които няма и да опитам да прочета.
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 19:51.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Всяка една система, в която има по-силни и по-слаби, се използва за натиск и манипулации.
      Изборът е - коя система осигурява по-добри възможности за хората - за развитие, бизнес, образование и т.н. Искаш да ми кажеш, че социалистическата система беше такава ли?
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Системата не е толкова от значение, колкото хората в нея - всяка система си има предимства и недостатъци и ако хората са таферни, дори ще бъде по-интересно отвреме навреме да се сменя системата за разнообразие.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Системата не е толкова от значение, колкото хората в нея - всяка система си има предимства и недостатъци и ако хората са таферни, дори ще бъде по-интересно отвреме навреме да се сменя системата за разнообразие.
          Стига преди това системата да не ги е направила телета
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Системата не е толкова от значение, колкото хората в нея - всяка система си има предимства и недостатъци и ако хората са таферни, дори ще бъде по-интересно отвреме навреме да се сменя системата за разнообразие.
            При една добре развита дьржава, с добре работеща икономика - защо не?
            Те хората това и правят, в смисьл - сменят ориентацията. Чак системата, едва ли някой ще се осмели да смени в обозримо бьдеще. Необходими са изключително много излишьци, та да може да работи комунизмьт. Това до 250г няма да се случи.

Comment

• Комунизмът, според Маркс и Енгелс ще победи във високо развитите капиталистически общества, това по прогноза отпреди 120 години, а има и такива определения - утопичен социализъм, на Томас Ман, Томазо Кампанела и т.н, но те са утопия, където не фигурат джуджета диктори, които третяп народа си за собствен (или партиен ) кеф.
              Иначе аз съм привърженик на робовладелския строй, но само ако съм собственик на роби...
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

• Да де. Ама според Павлин това няма да стане, пьк аз виж какьв оптимист сьм.
                Аз сьм за монархия. Искам да сьм крал на мальк остров.

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Всяка една система, в която има по-силни и по-слаби, се използва за натиск и манипулации.
                  Изборът е - коя система осигурява по-добри възможности за хората - за развитие, бизнес, образование и т.н. Искаш да ми кажеш, че социалистическата система беше такава ли?
                  Една система в която има много бедни и малко богати не е добра. Една система която се контролира от външни сили и обслужва външни интереси също не е добра. Когато някой влага милиарди за да изгради "демокрация" по своите си разбирания, редно е да се запиташ защо го прави.

Comment

Една система в която има много бедни и малко богати не е добра.
                    Едва ли има не сьгласни с това ти твьрдение.
                    Да видим обаче какво става у нас, преди да гледаме кой кьде "налага демокрация".
                    У нас БСП е на власт, пьк плоският даньк няма и идея да бьде премахнат.
                    "Що така бе Миме?".
                    Кои ли са тия много богати чийто интерс БСП защитава? Те ли са най добрите бизнесмени и икономисти?
                    А за вьншната намеса - наистина ли си по умен от целокупният Грузински народ, та от дистанция си склонен да им казваш - кое е по добро за тях? Дали ще можеш да им наложиш вьншно влияние, ако живеят добре?

Comment

• Погледнете видеото от резиденцията на Янукович. Коментара на журналиста беше. Ето къде са откраднатите пари на украинците, ето тук в този разкош. Според мен беше съвсем скромно обзавеждането, но нали трябва се манипулират гледащите. Защо не покажат Бъкингамския дворец и да го сравнят с тази резиденция че да видим къде е разкоша на разни привелигировани по рождение.

http://m.bbc.co.uk/news/world-europe-26306511

---------- Post added at 20:01 ---------- Previous post was at 19:59 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                      Едва ли има не сьгласни с това ти твьрдение.
                      Да видим обаче какво става у нас, преди да гледаме кой кьде "налага демокрация".
                      У нас БСП е на власт, пьк плоският даньк няма и идея да бьде премахнат.
                      "Що така бе Миме?".
                      Кои ли са тия много богати чийто интерс БСП защитава? Те ли са най добрите бизнесмени и икономисти?
                      А за вьншната намеса - наистина ли си по умен от целокупният Грузински народ, та от дистанция си склонен да им казваш - кое е по добро за тях? Дали ще можеш да им наложиш вьншно влияние, ако живеят добре?
                      Толкова глупости си изприказвал, че няма смисъл да отговарям.

Comment

Толкова глупости си изприказвал, че няма смисъл да отговарям.
                        Е, аз и не очаквах смислен отговор.

Comment

• А бе трол, твоите деца и внуци ще са американци защото ти си предопределил съдбата им, няма да са руснаци, кубинци, китайци или северно корейци. Това е твоят избор, на него ли да вярваме или на тъпизмите които пишеш!
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                            А бе трол, твоите деца и внуци ще са американци защото ти си предопределил съдбата им, няма да са руснаци, кубинци, китайци или северно корейци. Това е твоят избор, на него ли да вярваме или на тъпизмите които пишеш!
                            Вярвай на който си искаш, с твоята вяра света няма да се свърши, винаги ще има място и за тъпозванци.

---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:21 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                            Е, аз и не очаквах смислен отговор.
                            Добре че си признаваш.

Comment

• Павка, това е факт! Както искаш ме обиждай, но ти си избрал САЩ за твоят род!
                              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Добре че си признаваш.

Comment

Working...
                                X