Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    Позна
    Само се чудя за 70 години някъде след Втората световна война, кога СССР взе американска база или пък САЩ взеха руска....аз поне не знам.
    Aми направи си сметка колко от бившите бази на Варшавския договор се превърнаха в бази на НАТО и колко нови се изградиха със цел стесняване на обръча около Русия.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
      Европейският съюз е копие на Съветският съюз от там е копирано.
      Това изобщо не е вярно. Разликите са огромни. Първо, ЕС не е създаден насила. В него се влиза след преговори и нагаждане на законодателството с едни общоприети за ЕС принципи. Който не ги приема, може да не членува. Този избор обаче не е стоял пред нито една държава от СССР.
      За качеството в ЕС и СИВ също няма нищо общо. Икономическите принципи също са коренно различни. Общото в двете неща е само думата съюз.
      И най-важното е, че ако някой реши да излезе от ЕС, танковете няма да дойдат. Пример за това има съвсем пресен - от предходната седмица.

---------- Post added at 17:02 ---------- Previous post was at 16:52 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Аз да попитам, какво ще стане ако Аляска поиска да се върне към Русия/хипотетично естествено/, как ше реагират САЩ.Какво стана когато Фолклендските острови поискаха независимост от Великобритания.Защо Великобритания не уважи желанието на Шотлатдия за независимост.Предполагам че ако Украйна постигне независимост, от житницоа на Русия ще я сподели съдбата на българското селско стопанство и ще започне да внася американска ппшеница.Доколкото си спомням Костов отрече всичко руско, може би там ще е новото му амплоа.
      По-добре питай какво ще стане ако Турция реши да окупира Странджа и Родопите понеже там турците са мнозинство. Аз не виждам разлика между това и Крим.
      Костов не е отрекъл нищо руско. Той отрече само това да се гъзим на Русия по всички въпроси. Изборът беше търговия с Русия или членство в ЕС и НАТО и той заедно с огромното мнозинство българи избра ЕС.
      Както се вижда и в случая с Украйна, този който поставя условието или сте с нас или сте против нас е Русия, а не някой друг.
      Ако Костов беше против "всичко руско", тогава Нефтохим-а нямаше да бъде купен от Лукойл.
      2014: Deutschland über alles

Comment

• Николай, шапка свалям на труда, който си правиш да обясняваш нещо на човек, за когото препинателните знаци не съществуват.

Въпросът за Странджа Сакар и турското население у нас, и аз си го задавам. От това, че Турция не гледа на това по начина по който го прави Путин спрямо Украйна, разбирам, че няма турски стратегически военни обекти на наша територия

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ясно ми е какво ще стане, пък и питах вече назад.Питах и за Фолклендите, за Гренада, Афганистан/там пък и едните и другите бяха/за Панама...Ами какво искате като всички са сРещу Русия, Путин да каже - е ви Украйна и Крим разположете си базите, ще ви давам и газ ако искате и с възелин ще се намажа.Става въпрос за Крим или не съм разбрал.Нали е автономна република към Украйна какъв е проблема един референдум и да решат към кого са.Та както викахме за НАТО и САЩ в Югославия,както сега подкрепяме пак НАТО И ЕС И САЩ, не се и съмнявам че като хора с принципи ще разделим и България.Не дай си боже да се рапдне ЕС тогава да видим за кого ще викаме.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Не е същото, защото в Родопите няма Севастопол ако това ти говори нещо. Какъв беше резултатът от размириците в Югославия, война отделяне на Косово и изграждане там на най-голямата военна база на НАТО на Балканите.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              Ясно ми е какво ще стане, пък и питах вече назад.Питах и за Фолклендите, за Гренада, Афганистан/там пък и едните и другите бяха/за Панама...Ами какво искате като всички са сРещу Русия, Путин да каже - е ви Украйна и Крим разположете си базите, ще ви давам и газ ако искате и с възелин ще се намажа.Става въпрос за Крим или не съм разбрал.Нали е автономна република към Украйна какъв е проблема един референдум и да решат към кого са.Та както викахме за НАТО и САЩ в Югославия,както сега подкрепяме пак НАТО И ЕС И САЩ, не се и съмнявам че като хора с принципи ще разделим и България.Не дай си боже да се рапдне ЕС тогава да видим за кого ще викаме.
              Много си прав за примерите, които даде с Аляска, Фолклендите, Ирландия.......и още много подобни.

Аз лично не заемам страната на този, който твърди, че действа изхождайки от лъжливи мотиви и усърдно крие действителните.

Просто днес на сцената е Путин и аз съм против него.
              Ако беше някой друг, също щях да съм против.

Единствено допитването до населението е правилното решение. Но това не се прави, защото и малките деца знаят, какъв ще е резултата. А той няма да е в полза на големите играчи.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Да аз съм атеист, ако трябва да взема страна ще е на православието но пак ще си остана атеист.И да, не искам на невръстни деца да пълнят главите с глупости, когато станат пълнолатни и могат да разсъждават със собствените си глави, да решават в какво да вярват.
                Тези, които не могат да мислят със собствените си глави сме точно ние от поколението 35-40 години и нагоре. Ние сме тези, които са учили откровени лъжи и една грубо изкривена от БКП история. Ние сме тези, които сме получавали единствено спуснатата отгоре информация в Работническо дело. Ние сме тези, които не можеха да отидат в чужбина и да сравнят как живеят хората там и тук. Ние сме маймуните от един голям зоопарк, наречен СИВ.
                Къде си учил по история, че Германия е нападнала Великобритания през ВСВ и че Ковънтри е бил сринат до основи? Къде си учил, че Русия организира нападението на крал Милан срещу България и изтегля офицерите си от едва създадената българска армия, за да може България да бъде разпокъсана.
                Къде си учил, че Македония, Северна Добруджа и Беломорска Тракия остават извън пределите на България заради политиката на Русия, продължена след това от СССР.
                Къде си учил, че Русия предизвика погрома над България през Балканските войни. Учил ли си за заклетия русофил Методий Кусевич, който в крайна сметка пише това:
                Руския император (Николай ІІ), който, както се види, не държи смет*ка за чувствата на самите нас русофилите, дойде на покло*нение в Кюстенджа, за да изкаже своята признателност и благодарност на Румъния, оръдието за нанесения погром на България, да й благодари, че извърши с достойнство ми*сията, с която бе натоварена от Него за да извърши пре*поръчания погром. Дойде със Сазонов, шефът на неговото правителство, за да се не изпретълкува визитата и да се не каже, че е една проста етикета, повръщане на визита, а да разберат всички, че посещението е с политическа цел: да благодари за по*грома нанесен на България и да санкционира Букурещкия договор (28 юли 1913 г.), за ненарушението на който Сазонов, шефът на руската дипломация, се произнесе категорично с внушение да разбере България, че е невъзможно нарушението на тоя договор и за това да не мисли за реванш и да се не надее, че ще може един ден да си земе назад нещо от ограбеното, което ограбване е предначертано от преди 25 години.

Къде си учил за Катинското клане и за ГУЛАГ. Учили сме, че нацистите са крайно десни, но всъщност NSDAP означава немска национал-социалистическа партия на работниците и изповядва леви идеи, включително национализация.
                Днешните деца не ги мисли. Колкото и да има пропаганда и опорни точки сега, те са смешни в сравнение с онези преди 1989г. Има и различни източници на информация. Който иска да я намери, може да я намери.

Comment

• Е как да не се допитват като има насрочен референдум в Крим.

Comment

• Павлине, в Косова са чалми, в Севастопол са руснаци.Поставят ги в команда кръгом -Русия е вашият враг сега.Аз пък си искам беломорска тракия.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Че Крим е част от Украйна, все едно да се направи референдум, дали Москва да не е част от Русия
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                        Тези, които не могат да мислят със собствените си глави сме точно ние от поколението 35-40 години и нагоре. Ние сме тези, които са учили откровени лъжи и една грубо изкривена от БКП история. Ние сме тези, които сме получавали единствено спуснатата отгоре информация в Работническо дело. Ние сме тези, които не можеха да отидат в чужбина и да сравнят как живеят хората там и тук. Ние сме маймуните от един голям зоопарк, наречен СИВ.
                        Къде си учил по история, че Германия е нападнала Великобритания през ВСВ и че Ковънтри е бил сринат до основи? Къде си учил, че Русия организира нападението на крал Милан срещу България и изтегля офицерите си от едва създадената българска армия, за да може България да бъде разпокъсана.
                        Къде си учил, че Македония, Северна Добруджа и Беломорска Тракия остават извън пределите на България заради политиката на Русия, продължена след това от СССР.
                        Къде си учил, че Русия предизвика погрома над България през Балканските войни. Учил ли си за заклетия русофил Методий Кусевич, който в крайна сметка пише това:
                        Руския император (Николай ІІ), който, както се види, не държи смет*ка за чувствата на самите нас русофилите, дойде на покло*нение в Кюстенджа, за да изкаже своята признателност и благодарност на Румъния, оръдието за нанесения погром на България, да й благодари, че извърши с достойнство ми*сията, с която бе натоварена от Него за да извърши пре*поръчания погром. Дойде със Сазонов, шефът на неговото правителство, за да се не изпретълкува визитата и да се не каже, че е една проста етикета, повръщане на визита, а да разберат всички, че посещението е с политическа цел: да благодари за по*грома нанесен на България и да санкционира Букурещкия договор (28 юли 1913 г.), за ненарушението на който Сазонов, шефът на руската дипломация, се произнесе категорично с внушение да разбере България, че е невъзможно нарушението на тоя договор и за това да не мисли за реванш и да се не надее, че ще може един ден да си земе назад нещо от ограбеното, което ограбване е предначертано от преди 25 години.

Къде си учил за Катинското клане и за ГУЛАГ. Учили сме, че нацистите са крайно десни, но всъщност NSDAP означава немска национал-социалистическа партия на работниците и изповядва леви идеи, включително национализация.
                        Днешните деца не ги мисли. Колкото и да има пропаганда и опорни точки сега, те са смешни в сравнение с онези преди 1989г. Има и различни източници на информация. Който иска да я намери, може да я намери.
                        Ами учат ги такива болни глави като теб където се опитват да изопачат фактите от историята.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                          Не е същото, защото в Родопите няма Севастопол ако това ти говори нещо. Какъв беше резултатът от размириците в Югославия, война отделяне на Косово и изграждане там на най-голямата военна база на НАТО на Балканите.
                          Ами ако другаря Милошевич не бе водил 10 години войни преди това, не би се стигнало до тук.
                          Ти що не си в Крим, да защитаваш матушка Рус, или дълбаеш в тила на врага
                          sigpic

Comment

Ясно ми е какво ще стане, пък и питах вече назад.Питах и за Фолклендите, за Гренада, Афганистан/там пък и едните и другите бяха/за Панама...Ами какво искате като всички са сРещу Русия, Путин да каже - е ви Украйна и Крим разположете си базите, ще ви давам и газ ако искате и с възелин ще се намажа.Става въпрос за Крим или не съм разбрал.Нали е автономна република към Украйна какъв е проблема един референдум и да решат към кого са.Та както викахме за НАТО и САЩ в Югославия,както сега подкрепяме пак НАТО И ЕС И САЩ, не се и съмнявам че като хора с принципи ще разделим и България.Не дай си боже да се рапдне ЕС тогава да видим за кого ще викаме.
                            Фолклендските острови са часто от Великобритания, бяха окупирани от Аржентина и англичаните ги изгониха. Кой е нападал Русия?
                            За референдум за Крим съм и аз, но Путин не мисли като нас. Той праща войски.

Comment

Е как да не се допитват като има насрочен референдум в Крим.
                              Говорех за референдум относно приобщаването на Украйна към EC, който не бе проведен, както беше логично и единствено-правилно и това което става сега е само закономерното следствие.

За Крим ще поживеем и ще видим. Дай Боже всичко да се реши с мир.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Aми направи си сметка колко от бившите бази на Варшавския договор се превърнаха в бази на НАТО и колко нови се изградиха със цел стесняване на обръча около Русия.
                                Не ми дреме за Русия въобще, но не виждам никакви бази на НАТО, в смисъла, който ти влагаш-бази няма.Бази на СИВ имаше преди 1989 г., след което те просто изчезнаха.Както и анлогичните им бази на НАТО в страните от Западна ЕВропа.Нито Русия, нито САЩ имат сметка да поддържат подобни бази, просто това бяха отживелици от времето на студената война.
                                Last edited by fred; d.m.y г., 18:04.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X