Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Забрави руската зима [COLOR="Silver"]
    Е не съм забравил и това разбира се, но стана дума, че Германия кажи речи не е воювала с никой друг, освен със СССР
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Е не съм забравил и това разбира се, но стана дума, че Германия кажи речи не е воювала с никой друг, освен със СССР
      Е не, воювала е ама вече е била твърде слаба за някаква съпротива...
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Колега Fade, дълго можем да си чешем езиците (пръстите).
        Навярно ме имате за русофоб. Ни най-малко. Аз съм просто реалист.

И като такъв, за мен тъжната истина е, че Русия разполага с огромен човешки ресурс. Това означава и огромен умствен потенциал. Тъжното е, че поради ред причини тази страна не създаде благоприятен климат за да се възползва от този си потенциал.

Само с едни природни ресурси не може да се просперира.

---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:31 ----------

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
        Е колега сега от уроци по история няма нужда, всички знаят защо са отворили вторият фронт и защо са го отворили тогава. С това отговарям и на колегата ecotronic че го пропуснах покрай ЗАС овете...
        Много е лесно така да окуражаваш отстрани биещите се и накрая на боя, да ритнеш един път полуживият бабаит и да се наредиш до победителите.
        А къде беше СССР, когато Франция и Великобритания обявиха война на Германия, заради полската инвазия???
        Просто бяха заети да плячкосват другата половина.

Не става така колега! Ако претендирате за знания и обективност, то спрете да изопачавате истината.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Колега Fade, дълго можем да си чешем езиците (пръстите).

И като такъв, за мен тъжната истина е, че Русия разполага с огромен човешки ресурс. Това означава и огромен умствен потенциал. Тъжното е, че поради ред причини тази страна не създаде благоприятен климат за да се възползва от този си потенциал.

---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:31 ----------

А къде беше СССР, когато Франция и Великобритания обявиха война на Германия, заради полската инвазия???
          Просто бяха заети да плячкосват другата половина.

Не става така колега! Ако претендирате за знания и обективност, то спрете да изопачавате истината.
          И ние сме обявили война ...От обявяването на война до воюването има голяма разлика
          А и защо забравяте договорите на Полша с Германия.....
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            И ние сме обявили война ...От обявяването на война до воюването има голяма разлика
            Смея да твърдя, че ако в момента в който Франция и Великобритания са обявили война на Германия и СССР го беше сторила вместо да крои тънки сметчици, ВСВ щеше да се развие по съвсем друг начин, много по-благоприятен за всички. В т.ч и за немския народ.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Колега Fade, дълго можем да си чешем езиците (пръстите).

Ни най-малко не би трябвало да ви пука колега за какъв ви имам, искам само да ви кажа че сте с много погрешно впечатление за Русия може би защото нямате информация от последните години. За това обаче не сте виновен вие, а нашите СМИ.
              Разбира се имат да решават още много много проблеми, но вървят с много бързо темпо, и ако отидете там ще разберете за какво говоря. Не сте прав, че не използват човешкият ресурс, напротив ползват го и то все по добре. Просто бяха изгубили мотивация бяха паднали духом, бяха гневни, на ония двама "Президенти Предатели" (както обичат да ги наричат) който ги поставиха на колене. Русия вече не е Русия от 90 те и всеки решил да го провери ще усети вкуса на собствената си кръв и никога повече няма да си събере зъбите за да хапе.
              Have A Nice Day
              o/_______\o
              (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
              []=о===о=[]

Comment

Смея да твърдя, че ако в момента в който Франция и Великобритания са обявили война на Германия и СССР го беше сторила вместо да крои тънки сметчици, ВСВ щеше да се развие по съвсем друг начин, много по-благоприятен за всички. В т.ч и за немския народ.
                Да , може би , все пак не трябва да забравяме чудовището Сталин...

Comment

Колега, не бяхте ли вие този който призоваваше да не се говори post factum?
                  То ако и Левски беше с ботуши...
                  Стига сте го осуквали... станалото станало, истината е че тия хора победиха дадоха най много жертви от всички, и т.н. Сега ще се случи същото те просто са прагматици... винаги са били такива също така винаги са били страна с имперско самочувствие! Освен да завиждаме и да се боядисваме в зелено не виждам какво друго можем да направим...

А да забравих... да говорим за древната си история и да се опитваме да си присвоим заслугата за тяхното покръстване и книжовност и да се надяваме на сантимента им към нас... жалка работа
                  Last edited by fade; d.m.y г., 22:55.
                  Have A Nice Day
                  o/_______\o
                  []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                    Стига сте го осуквали... станалото станало, истината е че тия хора победиха дадоха най много жертви от всички, и т.н. Сега ще се случи същото те просто са прагматици... винаги са били такива също така винаги са били страна с имперско самочувствие! Освен да завиждаме и да се боядисваме в зелено не виждам какво друго можем да направим...
                    Това което съм казал е че "няма по-лесно" а не че не трябва да се говори PF.

Това ли ви бяха аргументите? Очаквах повече от вас

Дадоха страшно много жертви. Факт.

А помислихте ли, че можеше да бъдат и много много по-малко?

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

А да забравих... да говорим за древната си история и да се опитваме да си присвоим заслугата за тяхното покръстване и книжовност и да се надяваме на сантимента им към нас... жалка работа
                      Поне може да не бягаме като теле пред майка си, и да не се обаждаме когато не ни питат./имам пред вид политиците ни/
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Това което съм казал е че "няма по-лесно" а не че не трябва да се говори PF.

Това ли ви бяха аргументите? Очаквах повече от вас

Дадоха страшно много жертви. Факт.

А помислихте ли, че можеше да бъдат и много много по-малко?
                        Жалкото е че не искате да ги видите аргументите ми колега, още повече че твърдите че сте реалист!

---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 23:01 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        Поне може да не бягаме като теле пред майка си, и да не се обаждаме когато не ни питат./имам пред вид политиците ни/
                        Да бе... и днеска тоя Вагинин как се изцепил кретена, за санкциите
                        Само един факт който прочетох преди малко:
                        700 000 руски туристи за миналото лято от които почити всеки похарчил средно по 1200 лв
                        над 300 хил били руските имоти из България
                        Еми...
                        Как мое тоя глупак без никой да го е притискал да разправя че Б-я ще налага санкции
                        то бива бива ама такива сервилни глупаци като нас няма втори по света
                        Have A Nice Day
                        o/_______\o
                        []=о===о=[]

Comment

Жалкото е че не искате да ги видите аргументите ми колега, още повече че твърдите че сте реалист!
                          Кои аргументи колега? Четох нещо за кръв и зъби
                          Направо се разтреперих

Не ме ужасявайте повече с такива неща. Моля!

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Кои аргументи колега? Четох нещо за кръв и зъби
                            Направо се разтреперих

Не ме ужасявайте повече с такива неща. Моля!
                            Метафора в реториката (от гръцкото μεταφορά - метафора, "пренасям", или в реториката - „трансфер на смисъла на дума в друга дума“) е стилистично средство, сравняващо привидно несвързани термини. Най-схематичното определение за метафора е свързване на далечни за обичайната логика понятия (изразени с думи) въз основа на новооткрито сходство между тях. Най-простата форма е „[първо съществително]->[второ съществително]“, например „Каменно сърце“.

Ми пък вие като се плашите от няколко счупени зъба и малко кръв къде сте тръгнали да се врете между шамарите
                            Щото тука работата згрубя, като почнат да се вадят разни аргументи от WWII нещата стават сериозни!
                            Last edited by fade; d.m.y г., 23:22.
                            Have A Nice Day
                            o/_______\o
                            []=о===о=[]

Comment

• Колега Fade, точно щото ме е еня за Русия и по-точно затова да има баланс в световен аспект, затова я водя тази дискусия.
                              Плаша се от това, че ако Русия не успее да тръгне по верния път и да навакса пропуснатото, и ако екстраполираме нещата, как биха изглеждали те след 50 г.? Ако днес Русия успее някак да излезе от кризата с Украйна, какво ли я чака след 50 г. ?

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Метафора
                                Щото тука работата згрубя, като почнат да се вадят разни аргументи от WWII нещата стават сериозни!
                                На кое казвате аргументи?
                                Обяснете ми - как победата вьв една война е функция на броят на жертвите.
                                Ако изпратя 1000 души вьорьжени с прашки срещу танк, и той ги изтрепе, аз ли ще сьм победител?
                                Никой не отрича сьществената роля на СССР вьв тая война, но да се твьрди че те са я спечелили е пресилено.
                                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Working...
                                X