Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Аз ли избивам комплекси бе мекере нийедно?
    Аз ли пиша глупости за комунизма и Русия от Флорида?
    Аз ли си позволявам да слагам подобни определения на хора като Захари Стоянов?
    Аз ли се правя на умен?

Питаш мен дали книга съм издал,и З.Стоянов и Р.Ралин са издали по няколко,ти колко книги си издало бре мекере задокеанско?
    Гледам, много държиш да си покажеш простотията. Е показа достатъчно, време е да спреш да се излагаш и да спреш да ни убеждаваш колко си умен и колко разбираш от някакви си там въображаеми работи.
    Между другото, мекере ще викаш на баба си и другите му там пожелания.

Comment

• Ама продължавате...
      Società Anonima Italiana Darracq

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Гледам, много държиш да си покажеш простотията. Е показа достатъчно, време е да спреш да се излагаш и да спреш да ни убеждаваш колко си умен и колко разбираш от някакви си там въображаеми работи.
        Между другото, мекере ще викаш на баба си и другите му там пожелания.
        Ще спра ако искам и когато искам.
        Ти кога ще спреш да ни убеждаваш колко велика е Русия и колко е добър комунизма?
        Никой,нищо не убеждавам,нито съм казал,че съм умен,но имам право да мисля и вярвам в каквото си искам,дори и във въображаеми работи и разни,червени мекерета не могат да ми отнемат това право.
        Може да съм тъп,може да съм прост,но не съм червен лицемер.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Ето ви един "забавен" филм да си проветрите ентусиазма - http://www.youtube.com/watch?v=FA76MPphQAQ
          Надявам се само да сте добре с руския.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• kaio156 , не подкрепям Павлин, но в случая за Радой Ралин и Захари Стоянов кое не е вярно от писанията му?

Искаш да кажеш че Радой не е пропаднал циник или твърдиш, че Захари Стоянов е нещо повече от един обикновен хроникьор?
            Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              Ето ви един "забавен" филм да си проветрите ентусиазма - http://www.youtube.com/watch?v=FA76MPphQAQ
              Надявам се само да сте добре с руския.
              Нищо ново под слънцето. Пропагандните машини си работят на пълни обороти, както винаги са го правили. Само техническите похвати и съдържанието стават по-изтънчени.....
              Доста по-изтънчени от някогашните похвати на пропагандата у нас.

Малцина сигурно са чували, че някога, когато у нас не се продаваше кока кола, "компетентни другари" даваха за пример рота американски войници, които след като са напили с това дяволско питие изпозастреляли всичко живо в едно виетнамско село.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Че филма е жива пропаганда не ще и дума, ама аз не видях кой знае колко неверни неща в него
                Е, може би има позасилени краски, но почити всички нещата са истина според мен.
                Have A Nice Day
                o/_______\o
                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                  Че филма е жива пропаганда не ще и дума, ама аз не видях кой знае колко неверни неща в него
                  Е, може би има позасилени краски, но почити всички нещата са истина според мен.
                  Разбира се, че има много верни неща в него. Това, което не ми харесва, е неприкритата тенденциозност.

Накратко както винаги, така и сега истината никога не е на едната от страните.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
                    kaio156 , не подкрепям Павлин, но в случая за Радой Ралин и Захари Стоянов кое не е вярно от писанията му?

Искаш да кажеш че Радой не е пропаднал циник или твърдиш, че Захари Стоянов е нещо повече от един обикновен хроникьор?
                    За Захари Стоянов не съм съгласен,че е един обикновен хроникьор,не визирам само неговото творчество.
                    Радой Ралин го споменах по повод въпроса на Павлин дали съм издал книга.
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Разбира се, че има много верни неща в него. Това, което не ми харесва, е неприкритата тенденциозност.

Накратко както винаги, така и сега истината никога не е на едната от страните.
                      Е... ами нали пропаганда, винаги трябва да е тенденциозна.
                      Иначе водещият Игор Прокопенко е много дразнещ, с тия акцентирания и артикулации...
                      Have A Nice Day
                      o/_______\o
                      []=о===о=[]

Comment

Е... ами нали пропаганда, винаги трябва да е тенденциозна.
                        Иначе водещият Игор Прокопенко е много дразнещ, с тия акцентирания и артикулации...
                        Така е, но има и майсторска пропаганда при която е трудно да се усетиш, че те манипулират.

При нескопосаните такива, умният човек се чувства по-скоро обиден.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Нищо ново под слънцето. Пропагандните машини си работят на пълни обороти, както винаги са го правили. Само техническите похвати и съдържанието стават по-изтънчени.....
                          Доста по-изтънчени от някогашните похвати на пропагандата у нас.

Малцина сигурно са чували, че някога, когато у нас не се продаваше кока кола, "компетентни другари" даваха за пример рота американски войници, които след като са напили с това дяволско питие изпозастреляли всичко живо в едно виетнамско село.
                          Във всяка пропаганда има истина, за това гледаш, слушаш и четеш всичко и си ползваш главата по предназначение.
                          Колкото до колата, в партийтите, ОФ клубовете и в клубовете на антифашистите винаги имаше.

Comment

Така е, но има и майсторска пропаганда при която е трудно да се усетиш, че те манипулират.

При нескопосаните такива, умният човек се чувства по-скоро обиден.
                            По добре обиден, отколкото манипулиран!
                            Have A Nice Day
                            o/_______\o
                            []=о===о=[]

Comment

По добре обиден, отколкото манипулиран!
                              Зависи от "обидата" .....

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                                За Захари Стоянов не съм съгласен,че е един обикновен хроникьор,не визирам само неговото творчество.
                                Радой Ралин го споменах по повод въпроса на Павлин дали съм издал книга.

Абе и аз не съм съгласен с много неща, но фактите са си факти.
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Working...
                                X