Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
    Има изказвания на некви големи "професори" в коментарите, аз ги попрегледах. Един твърди, че това е отвора на предното кормило на подводницата. Обаче сте прав де, че със сигурност са ясни причините за това какво точно се е случило.
    По принцип тия същите интернет "професори" твърдят че дори при 4 запълнени отсека, лодката би трябвало да може да само изплува с аварийната си спасителна система за продухване...
    Абе мръсна работа е геополитиката, и лошото е, че разплащателната единица там много често е човешка кръв, и страдания на хора попаднали на неподходящо място в неподходящо време!

Това съм го пуснал колега вече
    Пропуснал съм го

---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 19:14 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=bbmn_BW-OZI - Викам да махаме тия НАТО-вски работи от Бг а ?!?!?!
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Пропуснал съм го

---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 19:14 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=bbmn_BW-OZI - Викам да махаме тия НАТО-вски работи от Бг а ?!?!?!
      Тя стигне ли работата до употреба на водородно-ядрено оръжие в Европа, ще се молим да сме на мястото на Полша, за да бъде по-малко мъчителен краят.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Тя стигне ли работата до употреба на водородно-ядрено оръжие в Европа, ще се молим да сме на мястото на Полша, за да бъде по-малко мъчителен краят.
        И ти си прав, ама някак си е по спокойно , като знаеш че не си под прицела на "Воеводата"
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Няма страшно... те ни имат за близки колкото и странно да звучи това и колкото и на някой хора тук в Б-я това да не им се вярва и да не им се иска.
          И винаги ни прощават, като по-голям брат на по-малък въпреки глупостите които вършим. Е... по някой път ни наказват с някой чембер или пък ни прибират джобните, ама това си е в реда на нещата в едно семейство.
          Всъщност май им харесва тази роля и винаги им е харесвала да бъдат защитници и се правят на великодушни и благородни. Имат си и лоши черти разбира се, страшно импулсивни са, високомерни, арогантни и то по особено жесток начин.
          Не бих искал да имам такива врагове, определено!
          Виждал съм как през 90 те в една дискотека на Албена един невзрачен руски младеж скочи без абсолютно никакви шансове (според мен) на една почити двуметрова "мутра" и направо го размаза по пода последното което видях беше как докато охраната и приятелите му се опитваха да го изнесат скачаше по лицето на бабаита и го беше направил почити на кайма. Не знам дали това говедо оцеля. Мисля и, че и един от охраната май отнесе няколко тупаника. Мой приятел който работеше в Москва няколко години, ми е разказвал толкова страховити истории, колко са луди тия "казаци" че... наистина не бих искал такива врагове. И се радвам, че по някакъв начин сме им симпатични и са се отнасяли винаги снизходително към нас, макар и не винаги да сме го заслужавали.
          Have A Nice Day
          o/_______\o
          (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
          []=о===о=[]

Comment

• Аз лично не изпитвам сериозно безпокойство от мисълта, че Русия или НАТО ще се впуснат в ядрена авантюра.
            Нямам същото усещане що се касае до с. Корея, Иран, Пакистан или някоя и друга терористична структура.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• /КРОСС/ Постоянният представител на Русия в ООН Виталий Чуркин в заседанието на Генералната Асамблея на ООН заяви, че кризата в Украйна «в голяма степен е провокирана от авантюристичните действия на външните сили, в намеренията си да разкъсат вековните връзки, съединяващи Русия и Украйна. При това, политиката се е провеждала с безпрецедентна безцеремонност», цитира думите на Чуркин ИТАР-ТАСС.
              Руският дипломат напомни, че «централният площад в украинската столица - Майдан, беше превърнат във военизиран лагер, който открито посещаваха министри и други дейци от страните на Европейский Съюз и САЩ. Когато екстремистите на Майдан превзеха няколко административни сгради, в една от тях (Домът на профсъюзите), където беше организирана така наречената «комендатура» на Майдан, на седмия етаж в същата сграда, постоянно е действал щабът на американското посолство. И между другото, именно от тази сграда са стреляли снайперистите по полицаи и протестиращи, с ясната цел за провокиране към силова промяна на държавната власт», подчерта Чуркин.
              Напомняме, че в сблъсъците на Майдан през февруари са загинали над 100 души. Русия поиска да бъде проведено разследване относно обстоятелствата и участието на въпросните снайперисти в събитията на Майдан, но, то така и беше задействано.

http://www.cross.bg/maiidan-chyrkin-...#ixzz2xO1jpXJ8
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• На мен ми е чудно това, как в една многомилионна Украйна не можа да се намери един стабилен кандидат за президент - силна личност, с чисто минало и без съмнения за финансови интереси.
                На тези "бити карти", чиито кандидатури се издигат сега ли ще се разчита в този тежък момент?

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                  Няма страшно... те ни имат за близки колкото и странно да звучи това и колкото и на някой хора тук в Б-я това да не им се вярва и да не им се иска.
                  И винаги ни прощават, като по-голям брат на по-малък въпреки глупостите които вършим. Е... по някой път ни наказват с някой чембер или пък ни прибират джобните, ама това си е в реда на нещата в едно семейство.
                  Всъщност май им харесва тази роля и винаги им е харесвала да бъдат защитници и се правят на великодушни и благородни. Имат си и лоши черти разбира се, страшно импулсивни са, високомерни, арогантни и то по особено жесток начин.
                  Не бих искал да имам такива врагове, определено!
                  Виждал съм как през 90 те в една дискотека на Албена един невзрачен руски младеж скочи без абсолютно никакви шансове (според мен) на една почити двуметрова "мутра" и направо го размаза по пода последното което видях беше как докато охраната и приятелите му се опитваха да го изнесат скачаше по лицето на бабаита и го беше направил почити на кайма. Не знам дали това говедо оцеля. Мисля и, че и един от охраната май отнесе няколко тупаника. Мой приятел който работеше в Москва няколко години, ми е разказвал толкова страховити истории, колко са луди тия "казаци" че... наистина не бих искал такива врагове. И се радвам, че по някакъв начин сме им симпатични и са се отнасяли винаги снизходително към нас, макар и не винаги да сме го заслужавали.
                  А говори ми за дискотека, имаше в хотела дето работех преди години дискотека държеше я под наем един грузински полковник/още сме приятели/, ама истински, в смисъл тоя са го пуцали руснаците."Охраната" беше от някакви келеши на Спартак.Братушките като се напиеха тея ги нямаше, ама от зализани ефета какво да очакваш.Та си взе негова охрана,по добре не ги питай дори за часа и гледай в страни.Изгради си някакъв образ на любезни главорези, е тва бяха.Дори тимаджиите не се закачаха с тях, а хотела им беше до нашия.2008 август стана страхотен кютек с руски мутри, е нема такъв филм.Ма най интересното че рускините въобще ние им пукаше и си говореха отвън.Някой от рецепцията са обадил на полицията ония казали че имат семейства и нямат работа в "международни спорове".Е немаше заклани ама какво е ставало не мога ти кажа щото никой не отиде да гледа.Тва българи, германци и прочие паплач се изнесе аварийно.После затвориха дискотеката за основен ремонт, аз бях ел техник там, всичко беш изпотрошено, кръв и сополи.Като ти казмвам изпотрошено, даже и за боклука не ставаше.
                  Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Аз лично не изпитвам сериозно безпокойство от мисълта, че Русия или НАТО ще се впуснат в ядрена авантюра.
                  Нямам същото усещане що се касае до с. Корея, Иран, Пакистан или някоя и друга терористична структура.
                  Оня ден гледах някакво изказване на Обама, подчерта че няма намерение за военна намеса в Украйна поради същите причини.Ма Иран и С.Корея са си за мислене.Пакистан не вярвам да започне нещо....освен като се замисля с Индия имат някви спорове, мама им циганска.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение

Оня ден гледах някакво изказване на Обама, подчерта че няма намерение за военна намеса в Украйна поради същите причини.Ма Иран и С.Корея са си за мислене.Пакистан не вярвам да започне нещо....освен като се замисля с Индия имат някви спорове, мама им циганска.
                    За Пакистан не знам, но в Индия съм бил достатъчно време за да твърдя, че индийците са хора от съвсем друго тесто. В положителния смисъл на израза. Там съм виждал много странни и неразбираеми за белия човек неща.

С две думи - ако ние имахме материалното, което имат индийците и нашата си психика, трябваше отдавна да сме изчезнали от лицето на земята.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ако американците не си завират носа навсякъде , няма да има никаква , ама абсолютно никаква заплаха. Нито Иран , нито Северна Корея ще тръгнат да завладяват света....

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        На мен ми е чудно това, как в една многомилионна Украйна не можа да се намери един стабилен кандидат за президент - силна личност, с чисто минало и без съмнения за финансови интереси.
                        На тези "бити карти", чиито кандидатури се издигат сега ли ще се разчита в този тежък момент?
                        Не знам дали можеш да си представиш тамошната мафия на какво е способна.Още повече че е подкрепена в момента от половината свят.
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=Bad4fCdVF0s

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ура,ура,ура
                            ЕС и страните членки са либерални в еднополовите бракове...изроди.Путин мръсника що е забранил тия секси изкесляци???

http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%...BE_316590.html

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                              https://www.youtube.com/watch?v=YXIfLEcNJ38 - Още по темата.....
                              С тази евтинка пропаганда, както е казал народът........

Ти лежи на това ушо

Ето малко самопризнания.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Още интересни факти.
                                http://m.youtube.com/watch?v=F7b93Uqp9n4

Comment

Working...
                                X