Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хайде още една история.

http://www.youtube.com/watch?v=wpDFF5Ykz44

Comment

• Я да пуснем историята, как комунистите запалиха райхстага например или как е застрашен живота на германците в Чехия и Австрия примерно и Хитлер ги защитава....
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Хайде още една история.

http://www.youtube.com/watch?v=wpDFF5Ykz44
        Ти, Павлине в изминалите 20 години поглеждал ли си, какво има под капака на който и да е "западен" автомобил?

Тук ще помоля колегата Fade, като инженер, завършил ДВГ за един бърз коментар :

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ето го моя отговор, като ще сравняваме нещо поне да е коректно по време и клас:
          Ауди 80 от тях времена:

Волга 3105:

И ако ли сте си направили труда да гледате целият филм, пусната е само пробна серия от този автомобил.

Ако не сте прочели колега ecotronic малко по-напред в темата, заявих, че нямам намерение да споря повече с предубедени хора и да си губя времето! Понеже обаче явно някой скучае събота вечер и е решил, дребнаво да се заяжда персонално...
          Историята е тази която е съдник на цивилизациите, а не някакви балкански субекти с дребни душички потънали в колониална дрямка.
          Have A Nice Day
          o/_______\o
          (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
          []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
            Ето го моя отговор, като ще сравняваме нещо поне да е коректно по време и клас:
            Ауди 80 от тях времена:

Волга 3105:

И ако ли сте си направили труда да гледате целият филм, пусната е само пробна серия от този автомобил.

Ако не сте прочели колега ecotronic малко по-напред в темата, заявих, че нямам намерение да споря повече с предубедени хора и да си губя времето! Понеже обаче явно някой скучае събота вечер и е решил, дребнаво да се заяжда персонално...
            Историята е тази която е съдник на цивилизациите, а не някакви балкански субекти с дребни душички потънали в колониална дрямка.
            Благодаря за напъна, който извършихте. Не съм и очаквал повече от вас.

Когато помолих за коментар, си помислих, че се обръщам към технически грамотен човек и очаквах правдива оценка.

Но явно подобни разсъждения изискват доста повече от това, което вие притежавате.

Това е последното нещо, което четете от мен по повод вашата особа.

Обратното също е вярно.

Желая ви здраве и късмет!

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/1164250 - Според украинските "власти" хората сами са се подпалили в Одеса.
              Сигурен съм че "запада" ще приеме този факт като чиста истина ....
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Когато помолих за коментар, си помислих, че се обръщам към технически грамотен човек и очаквах правдива оценка.

Но явно подобни разсъждения изискват доста повече от това, което вие притежавате.

Обратното също е вярно.

Не се карайте колеги , двигателя с вътрешно горене е на 1000 години и изглежда по един и същ начин , всичко останало са пластмаски и разните там глупости . А да накараш двигателя да изглежда като произведение на изкуството , то това е запазена марка на италианците .....
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• 2DF - "Американците делят останалия вят на тъпанари и на полезни тъпанари" - Факт!

https://www.youtube.com/watch?v=wX90N4Eo2t4
                  https://www.youtube.com/watch?v=dUPNtYKISkY -
                  Last edited by Orm; d.m.y г., 10:19.

Comment

• https://www.youtube.com/watch?v=xbdSygcyaps - Одеса

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                      Безобразие и цинизъм от страна полицията и тези които ги командват.

Comment

• Аз съм УКРАИНЕЦ и винаги ще бъда такъв.
                        Вие сте БЪЛГАРИ!
                        А сте се разделили на комунисти и социалисти!
                        На гербери и теменужки.
                        Тези които защитаваха позицията на ес и сащ в Украйна,почнаха ли да виждат истината за случващото се там?
                        Не съм вярващ и никога няма да бъда,но ще се моля това което става в моята родина да не се случва във втората ми родина.
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Те и да я видят истината, няма да си признаят.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• https://secure.avaaz.org/ru/petition...stoka_Ukrainy/
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                              +1 от мен

Съболезнования за сънародниците Ви колега!
                              Have A Nice Day
                              o/_______\o
                              []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                На некоректно, неадекватно и тенденциозно зададени въпроси получавате подобаващ отговор колега!
                                Що за инфантилно поведение от човек на години не разбирам. Да сравнявате някакъв руска самоделка с Show Car?
                                Ако бяхте малко по адекватен или както твърде често се опитвате да се представите като безпристрастен щяхте да потърсите как изглежда двигателният отсек на серийният автомобил и да го сравните с подобен на него западен образец от същите години. Разбирате ли колега или пак ще се правите на ощипана мома?
                                Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Какво притежавам аз колега и какво не не сте Вие човека който ще даде оценка! Когато е трябвало са ме оценявали адекватни и оторизирани преподаватели и като доказателство имам издаден за това документ от едно от най-добрите висши учебни заведения в страната! И това беше по времето когато тия учебни заведения все още бяха учебни, а не търговски дружества!

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Обратното също е вярно.

Колега, много се извинявам ама нещо не ми идва да се разплача от тези заявления... вземайте си камиончетата и багерчетата и прав Ви път към някой друг пясъчник!

И на вас също много Ви здраве и каквото там не Ви достига!
                                Last edited by fade; d.m.y г., 20:55.
                                Have A Nice Day
                                o/_______\o
                                []=о===о=[]

Comment

Working...
                                X