Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
Тук ще помоля колегата Fade, като инженер, завършил ДВГ за един бърз коментар:
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ето го моя отговор, като ще сравняваме нещо поне да е коректно по време и клас:
Ауди 80 от тях времена:
Волга 3105:
И ако ли сте си направили труда да гледате целият филм, пусната е само пробна серия от този автомобил.
Ако не сте прочели колега ecotronic малко по-напред в темата, заявих, че нямам намерение да споря повече с предубедени хора и да си губя времето! Понеже обаче явно някой скучае събота вечер и е решил, дребнаво да се заяжда персонално...
Историята е тази която е съдник на цивилизациите, а не някакви балкански субекти с дребни душички потънали в колониална дрямка.
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеЕто го моя отговор, като ще сравняваме нещо поне да е коректно по време и клас:
Ауди 80 от тях времена:
Волга 3105:
И ако ли сте си направили труда да гледате целият филм, пусната е само пробна серия от този автомобил.
Ако не сте прочели колега ecotronic малко по-напред в темата, заявих, че нямам намерение да споря повече с предубедени хора и да си губя времето! Понеже обаче явно някой скучае събота вечер и е решил, дребнаво да се заяжда персонално...
Историята е тази която е съдник на цивилизациите, а не някакви балкански субекти с дребни душички потънали в колониална дрямка.
Когато помолих за коментар, си помислих, че се обръщам към технически грамотен човек и очаквах правдива оценка.
Но явно подобни разсъждения изискват доста повече от това, което вие притежавате.
Това е последното нещо, което четете от мен по повод вашата особа.
Обратното също е вярно.
Желая ви здраве и късмет!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/1164250 - Според украинските "власти" хората сами са се подпалили в Одеса.
Сигурен съм че "запада" ще приеме този факт като чиста истина ....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеБлагодаря за напъна, който извършихте. Не съм и очаквал повече от вас.
Когато помолих за коментар, си помислих, че се обръщам към технически грамотен човек и очаквах правдива оценка.
Но явно подобни разсъждения изискват доста повече от това, което вие притежавате.
Обратното също е вярно.
Желая ви здраве и късмет!Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
2DF - "Американците делят останалия вят на тъпанари и на полезни тъпанари" - Факт!
https://www.youtube.com/watch?v=wX90N4Eo2t4
https://www.youtube.com/watch?v=dUPNtYKISkY -Last edited by Orm; d.m.y г., 10:19.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
Comment
-
Аз съм УКРАИНЕЦ и винаги ще бъда такъв.
Вие сте БЪЛГАРИ!
А сте се разделили на комунисти и социалисти!
На гербери и теменужки.
Тези които защитаваха позицията на ес и сащ в Украйна,почнаха ли да виждат истината за случващото се там?
Не съм вярващ и никога няма да бъда,но ще се моля това което става в моята родина да не се случва във втората ми родина.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
Съболезнования за сънародниците Ви колега!
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеБлагодаря за напъна, който извършихте. Не съм и очаквал повече от вас.
Що за инфантилно поведение от човек на години не разбирам. Да сравнявате някакъв руска самоделка с Show Car?
Ако бяхте малко по адекватен или както твърде често се опитвате да се представите като безпристрастен щяхте да потърсите как изглежда двигателният отсек на серийният автомобил и да го сравните с подобен на него западен образец от същите години. Разбирате ли колега или пак ще се правите на ощипана мома?
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
Обратното също е вярно.
Желая ви здраве и късмет!
И на вас също много Ви здраве и каквото там не Ви достига!Last edited by fade; d.m.y г., 20:55.
Comment
Comment