Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Я почетете малко на една бира.http://avtorski.pogled.info/article/...i-osaznaite-se
    Митак, той Волгин е гаден куманез бре, барабар с онзи Симов и враг на сичкото димократично човечеството по сите Земни кълбета.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Чест му прави на Волгин само фактът, че се опитва да изрази по-различна гледна точка от тази, която изразяват масата от гъ**лижещи СМИ днес.

Начинът по който го прави обаче, намирам за доста повърхностен. Мисля, че един журналист от ранга на Волгин следва да базира разсъжденията си малко по-надълбоко.

Ето един доста по-сериозен поглед върху русофобията.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Чест му прави на Волгин само фактът, че се опитва да изрази по-различна гледна точка от тази, която изразяват масата от гъ**лижещи СМИ днес.

Начинът по който го прави обаче, намирам за доста повърхностен. Мисля, че един журналист от ранга на Волгин следва да базира разсъжденията си малко по-надълбоко.

Ето един доста по-сериозен поглед върху русофобията.
        По-дълбоко викаш? А известно ли ти е, че за "плитките" му анализи добрите хора от СЕМ искат да го изхвърлят от БНР?
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          По-дълбоко викаш? А известно ли ти е, че за "плитките" му анализи добрите хора от СЕМ искат да го изхвърлят от БНР?
          Това само иде да покаже що е това нещо, наречено "СЕМ"

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• На лов и на война най-много се лъже - Ото фон Бисмарк.

Верно е щото са сетих за един приятел ловец, дето навремето ми разправяше как хлъднокръвно изчакал някакъв глиган, ама такъв дето не съм виждал, то аз наистина не съм виждал никакъв, да му дойде на 3 метра и го нацелил между очите с бренекето.Обаче не умрял и избягал.На следващата седмица като излезли го утепали и между очите му имало цицина от неговия куршум.Толкоз голям и як бил.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Митак, а аз знаеш ли от колко време се сещам за оня виц, дето не е съвсем виц:
              На Антарктида открили нефт ...
              Президентът на САЩ декларирал, че САЩ ще направят всичко необходимо да освободят континента от кървавия режим на "Червените пингвини"!
              Trans penis mihi est!

Comment

• Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• http://itar-tass.com/politika/1343356

---------- Post added at 17:56 ---------- Previous post was at 17:51 ----------

Вижте какво световно си имат чорат http://ria.ru/defense_safety/20140726/1017626131.html
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Айде сега, Путин натиснал копчето - http://www.moreto.net/novini.php?n=259244&c=03 очевидно могат само да хвърлят развалени домати.Все още чакам доказателства от най-голямата разузнавателна служба.

За радост на русофобите, има вариант Южон поток да не мине през бългърия, отде ще си търсите метан за колите си е ваша работа, надявам с Вашингтон да ви предложи евтин втечнен газ - http://www.moreto.net/novini.php?n=259129&c=04

Всъщност има една група хора които могат да съществуват само в условията на българската реалност, когато имат някой зад гърба си, разчитат на далаверки ден за ден и ако ги поставиш в една друга реалност на запад от нас, където не можеш да паркираш върху тротоара, не можеш да не плащаш данъци, не можеш да се репчиш на ченгето като те спре и т.н. почват да реват ебем ти и демокрацията искам в Бг.В същност демокрация никъде няма но у нас си е слободия, рай за хора на които е спряла мисловната дейност и съществуват инерциално.Също толкова инерциално приказват както комунистите едно време.Странно съвпадение - Партията каза - Вашингтон каза.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Айде сега, Путин натиснал копчето - http://www.moreto.net/novini.php?n=259244&c=03 очевидно могат само да хвърлят развалени домати.Все още чакам доказателства от най-голямата разузнавателна служба.

За радост на русофобите, има вариант Южон поток да не мине през бългърия, отде ще си търсите метан за колите си е ваша работа, надявам с Вашингтон да ви предложи евтин втечнен газ - http://www.moreto.net/novini.php?n=259129&c=04

Всъщност има една група хора които могат да съществуват само в условията на българската реалност, когато имат някой зад гърба си, разчитат на далаверки ден за ден и ако ги поставиш в една друга реалност на запад от нас, където не можеш да паркираш върху тротоара, не можеш да не плащаш данъци, не можеш да се репчиш на ченгето като те спре и т.н. почват да реват ебем ти и демокрацията искам в Бг.В същност демокрация никъде няма но у нас си е слободия, рай за хора на които е спряла мисловната дейност и съществуват инерциално.Също толкова инерциално приказват както комунистите едно време.Странно съвпадение - Партията каза - Вашингтон каза.
                      Ти чакай да видиш каква зима ни очаква, ако продължат нещата в същия дух ..... нали сме най умните
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Генерал Флин изрази дълбоко съмнение, че конфликтите в Близкия изток скоро ще бъдат решени.

"Дали ще има мир в Близкия изток? Не и докато съм жив", отбеляза той.

Ми прав е, нали ВПК трябва да има работа.

Comment

• Защо така с Либия бе ?
                          Тези напредничави учители, лекари,инженери и интелектуалци от цял свят където се вдигнаха срещу диктатора, сега не могат да се разберат.

http://www.segabg.com/article.php?id=709800

Comment

• Ми така става, като се намеси империята на "доброто"
                            Махаме "кучите синове" дето не са наши и искат да продават петрол за евро вместо за долари. Пък лекарите инженерите и интелектуалците незнайно как се превръщат в сатрапи дето набучват отрязнаи глави на войници по оградите. Ей такива ми ти работи напоследък...
                            Last edited by fade; d.m.y г., 19:48.
                            Have A Nice Day
                            o/_______\o
                            (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                            []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                              Ми така става, като се намеси империята на "доброто"
                              Махаме "кучите синове" дето не са наши и искат да продават петрол за евро вместо за долари. Пък лекарите инженерите и интелектуалците незнайно как се превръщат в сатрапи дето набучват отрязнаи глави на войници по оградите. Ей такива ми ти работи напоследък...
                              Е и какво пък , избиват милиони (вече) хора , но пък в името на доброто, на демокрацията..... Комунистите едно време също са избивали хора, а комунистите са руснаци и за това е виновен Путин.....Гадовете искаха да ни построят АЕЦ , искаха да ни правят транзитна държава. Добре че западните ни партньори ни спасиха от тази напаст сега вече може да си отдъхнем. А лошите , трябва да ги избиваме , те не разделят нашите ценности , не им харесват нашите брадати жени и нашата банкова система .... и за това трябва да умрат .... Ако не ми вярваш питай колегите BLUE1 и ecotronic

Comment

• Колега Orm Вървиш по пътя на оня психопат от Флорида!Вместо да ръсиш такива "мъдри "мисли ,кажи харесваш ли избора на Михаил Миков за лидер на вашата партия????А?
                                Last edited by Георги Савов; d.m.y г., 21:13.

Comment

Working...
                                X