Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Тези продажници където управляват България, спиране нямат. Иначе са големи експерти и всяка година си повишават бонусите.

http://www.segabg.com/article.php?id=735191
    Веднъж ти казах, че един от големите проблеми в България е прекалено раздутият щат в държавните служби. Ти тогава каза, че това не било значим фактор.

Е - сега си идваме на думата.

А иначе това за експертизите - щом Доган може да взима такива хонорари за консултации по Цанков камък, значи аз трябва да мога да работя за НАСА срещу 6 - цифрена годишна заплата.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
      Нямам нищо против Турците,но в момента те ни управляват половината политика в бг.Ако на някой това му е приятно.Турците ги познавам много добре,не са лоши хора,но когато става въпрос за интереси,стават душманско алчни.Говоря за инстинските турци не за помаци и тем подобни.Ние им се извинихме за имената,а те още не ни се извиниха за 550 г. турско робство.И кво като дойде Ердоган в София,аз да му правя баклава.
      Нали знаеш приказката за лудия и баницата. Турците не са ни виновни.

---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Веднъж ти казах, че един от големите проблеми в България е прекалено раздутият щат в държавните служби. Ти тогава каза, че това не било значим фактор.

Е - сега си идваме на думата.

А иначе това за експертизите - щом Доган може да взима такива хонорари за консултации по Цанков камък, значи аз трябва да мога да работя за НАСА срещу 6 - цифрена годишна заплата.
      Риформаторите рекоха - "Пари за реформи няма"

По отношението на експертността и работата съм напълно съгласен. Дай Боже да ти се случи.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първо трябва да си изясниме в България какво точно искаме.Капитализъм?Комунизъм?Социализъм?
        Аз лично съм за Капитализъм със силно изявена социална политика.Както е в скандинавските страни,Швеция,Норвегия и т.н.Те не вкараха еврото,за Норвегия не съм много сигурен,но за Швеция да.Иначе ще им се сринат икономиките.Ония ден гледах по Нова тв за наченки да се вкарва еврото в бг.
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първо трябва да си изясниме в България какво точно искаме.Капитализъм?Комунизъм?Социализъм?
          Аз лично съм за Капитализъм със силно изявена социална политика.Както е в скандинавските страни,Швеция,Норвегия и т.н.Те не вкараха еврото,за Норвегия не съм много сигурен,но за Швеция да.Иначе ще им се сринат икономиките.Ония ден гледах по Нова тв за наченки да се вкарва еврото в бг.
          Тук сме на едно мнение.

Comment

• Вкараме ли еврото,умираме точно за две секунди.В Холандия за 20 холански гулдена пълнех цяла количка в маркета,после с 20 евро пулнех само една чанта в същия маркет

---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:42 ----------

И си гледам аз касовите бележки и са чуда дали неса ме вратнали на касата нещо

Comment

• За другите незнам, но с влизането на еврото, германците олекнаха на половина. При нас ще е "много боляло".

Comment

Вкараме ли еврото,умираме точно за две секунди.В Холандия за 20 холански гулдена пълнех цяла количка в маркета,после с 20 евро пулнех само една чанта в същия маркет
                В близките 5 години това няма как да стане.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Аз си задавам следния въпрос,колко предприятия и холдинзи,при нас останаха държавна собственост?Щото сега май освен от данъци и акцизи,от друго пари в държавната хазна не влизат.Какво се случи с БТК например?

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Иво, аз не знам на кого и каква армия или коалиция му трябва или не му трябва щом си има АЕЦ, ма в далечните 1981 - 1983 докато ни скъсваха гъзовете от гонка и ни готвеха психически и физически за война с турския аскер и НАТО,..... Та тогава ако се беше появил някой да ни каже, че 30 години по-късно ще сме член на НАТО и турският аскер ще е наш потенциален съюзник, определено щях да му кажа, че нещо е изперкал.

Та такива ми ти работи. ....

O tempora, o mores.
                    По едно и също време сме били в казармата. Аз тогава се занимавах с авиацията, та ги следях редовно.

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                    Размерът на "топките" не зависи от големината на "тялото". Не е въпросът да покажеш "топки", а да накараш другите да разберат че ги притежаваш. Те това е майсторлъка.
                    Мда!
                    Ама я им обясни, що е това майсторлък!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Аз си задавам следния въпрос,колко предприятия и холдинзи,при нас останаха държавна собственост?Щото сега май освен от данъци и акцизи,от друго пари в държавната хазна не влизат.Какво се случи с БТК например?
                      Колежката, дет пускаше сигнала се пенсионира и БТК вече не е българска компания, още по-малко пък държавна.
                      В интерес на истината, след като тя премина в чужди ръце се забелязва значително повишаване на количеството и качеството на услугите.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Колежката, дет пускаше сигнала се пенсионира и БТК вече не е българска компания, още по-малко пък държавна.
                        В интерес на истината, след като тя премина в чужди ръце се забелязва значително повишаване на количеството и качеството на услугите.
                        Да, щото смениха централите и мрежите за сметка на държавата и после я подариха прясно реновирана на "инвеститорите".

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                          Да, щото смениха централите и мрежите за сметка на държавата и после я подариха прясно реновирана на "инвеститорите".
                          Ми - не. Най големите инвестиции в нова техника се случиха в последните 5 години и продължават да се случват с усилени темпове. Телефонните централи в големите градове вече са на доизживяване. Медни кабели за пренос почти никой вече не ползва. Остана само каналната мрежа, което не е малко.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Ми - не. Най големите инвестиции в нова техника се случиха в последните 5 години и продължават да се случват с усилени темпове. Телефонните централи в големите градове вече са на доизживяване. Медни кабели за пренос почти никой вече не ползва. Остана само каналната мрежа, което не е малко.
                            Ето няколко бързи примера:
                            https://www.kaldata.com/comments.php?catid=3&id=15546
                            http://bgregistar.com/%D0%B0%D1%81%D...BE%D0%BE%D0%B4
                            Важна в случая е годината, а тя е 2006. Полагането на оптичните трасета беше преди това.

Comment

• Пичове държавата можеше да инвестира някой друг лев в БТК ,дори ако няма пари да я направи акционерно дружество,но да си остане мажоритарен собственик и със придобитите пари от акциите и малко собствени да изгради един модерен мобилен и стационарен оператор,а не да се подарява на филанкишията

Comment

• Държавата може много неща, но те зависят от това кой я управлява. Също като един автомобил, може да е полезно средство, но може и да е оръжие за убийство.

Comment

Working...
                                X