Ми не съм сценарист, той така си го каза човека.Междувременно - http://ria.ru/world/20150211/1047001254.html
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 01:55.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЕ какво да спечели още Путин !?!?!?!?
Я дай да видим кой какво спечели за последните 2 години:
Путин - Спечели диверсификация на поставките за газ към ЕС, спечели Китай, Индия , Иран, Египет , Индонезия , латинска Америка. Спечели Крим и направи практически невъзможно приемането на Украйна в ЕС и НАТО. Даде тласък или силен стимул на Русия най накрая да почне да разчита/развива и другите отрасли на икономиката. И прехвърли бремето по издръжката на Украйна върху запада....
Запада - 40 милионна гладна Украйна ..... ако се сещаш за нещо друго.... !?!?!?
---------- Post added at 01:58 ---------- Previous post was at 01:53 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМи не съм сценарист, той така си го каза човека.Междувременно - http://ria.ru/world/20150211/1047001254.html
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Е ся няма се връщам да търся 4-5 месеца назад, беше някаква негова реч в която спомена за асиметричната война.Междувременно Обама обмислял възможност за връщане на САЩ в Ирак за сухопътна операция срещу ИД.Великобритания пък откъда накъде, то верно че там са гейове ама поне характер показваха.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЕ ся няма се връщам да търся 4-5 месеца назад, беше някаква негова реч в която спомена за асиметричната война.Междувременно Обама обмислял възможност за връщане на САЩ в Ирак за сухопътна операция срещу ИД.Великобритания пък откъда накъде, то верно че там са гейове ама поне характер показваха.
Ето, какво казва сега:
http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%...BE_459235.html
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеCNN ще оглавят класацията на гафовете:
А иначе , CNN дори в Америка отдавна не е авторитетна медия....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеУсещаш ли на оцветената по този начин карта колко заплашително изглежда Русия ?!?!?
А иначе , CNN дори в Америка отдавна не е авторитетна медия....
За разлика от това риа-ру водят пропагандата си по възможно най-наглия начин.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе знам, каква медия е CNN, но тя призна допуснатия гаф и се извини за него.
За разлика от това риа-ру водят пропагандата си по възможно най-наглия начин.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТогава греби с пълни шепи от "фактите"
Такива медии са създадени точно за такива, като теб.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеИнтересно ти от кои медии "гребеш" ??? Или за теб не са създавали медии ??
Другото се нарича "средство за манипулация".
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДобрата медия просто информира, без да анализира информацията. А анализът е оставен на самата аудитория.
Другото се нарича "средство за манипулация".
Иначе съм съгласен с теб, ама големите медии , които имат кореспонденти навсякъде и от които можеш най бързо/най рано да получиш информация са или на едната страна или на другата .
Предпочитам "риа" и "итар тасс" защото не съм виждал откровенни лъжи в тях (като в CNN и BBC) и съм наясно че медията е руска и логично ще защитава руската позиция за това се опитвам по спорни статии (не винаги разбира се) да търся и алтернативна гледна точка. Общо взето аз ги следя просто за да знам какво става .Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеИ как се казва тая добра медия >????
Иначе съм съгласен с теб, ама големите медии , които имат кореспонденти навсякъде и от които можеш най бързо/най рано да получиш информация са или на едната страна или на другата .
Предпочитам "риа" и "итар тасс" защото не съм виждал откровенни лъжи в тях (като в CNN и BBC) и съм наясно че медията е руска и логично ще защитава руската позиция за това се опитвам по спорни статии (не винаги разбира се) да търся и алтернативна гледна точка. Общо взето аз ги следя просто за да знам какво става .
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЕдна откровенна лъжа на риа-ру ти я показах снощи. Забрави ли вече, или просто обичаш да те лъжат?
Е виж когато по CNN обсъждат как да накарат руските войски да излезнат от Украйна , представяйки го като безспорен факт , въпреки че за 1 година не намериха 1 доказателство , ето това вече е лъжа!!!Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЕ оставаше и да не признае това не е гаф а наакване . А риа.ру както и да ги погледнеш дават повече факти от CNN BBC и тем подобни
Comment
Comment