Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ми не съм сценарист, той така си го каза човека.Междувременно - http://ria.ru/world/20150211/1047001254.html
    Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 01:55.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Е какво да спечели още Путин !?!?!?!?
      Я дай да видим кой какво спечели за последните 2 години:
      Путин - Спечели диверсификация на поставките за газ към ЕС, спечели Китай, Индия , Иран, Египет , Индонезия , латинска Америка. Спечели Крим и направи практически невъзможно приемането на Украйна в ЕС и НАТО. Даде тласък или силен стимул на Русия най накрая да почне да разчита/развива и другите отрасли на икономиката. И прехвърли бремето по издръжката на Украйна върху запада....
      Запада - 40 милионна гладна Украйна ..... ако се сещаш за нещо друго.... !?!?!?
      Засега е на път да спечели приятелството на Гърция, Кипър, Унгария, Великобритания, Италия. По-натам ще видим.

---------- Post added at 01:58 ---------- Previous post was at 01:53 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Ми не съм сценарист, той така си го каза човека.Междувременно - http://ria.ru/world/20150211/1047001254.html
      Какво и къде е казал, че аз явно това съм го проспал?

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Е ся няма се връщам да търся 4-5 месеца назад, беше някаква негова реч в която спомена за асиметричната война.Междувременно Обама обмислял възможност за връщане на САЩ в Ирак за сухопътна операция срещу ИД.Великобритания пък откъда накъде, то верно че там са гейове ама поне характер показваха.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          Е ся няма се връщам да търся 4-5 месеца назад, беше някаква негова реч в която спомена за асиметричната война.Междувременно Обама обмислял възможност за връщане на САЩ в Ирак за сухопътна операция срещу ИД.Великобритания пък откъда накъде, то верно че там са гейове ама поне характер показваха.
          Не е необходимо да се връщаш толкова назад. Щом тогава си повярвал на думите му, би трябвало и сега да му вярваш. Или не?

Ето, какво казва сега:

http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%...BE_459235.html

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• CNN ще оглавят класацията на гафовете:

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              CNN ще оглавят класацията на гафовете:

Усещаш ли на оцветената по този начин карта колко заплашително изглежда Русия ?!?!?
              А иначе , CNN дори в Америка отдавна не е авторитетна медия....
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Усещаш ли на оцветената по този начин карта колко заплашително изглежда Русия ?!?!?
                А иначе , CNN дори в Америка отдавна не е авторитетна медия....
                Не знам, каква медия е CNN, но тя призна допуснатия гаф и се извини за него.

За разлика от това риа-ру водят пропагандата си по възможно най-наглия начин.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Не знам, каква медия е CNN, но тя призна допуснатия гаф и се извини за него.

За разлика от това риа-ру водят пропагандата си по възможно най-наглия начин.
                  Е оставаше и да не признае това не е гаф а наакване . А риа.ру както и да ги погледнеш дават повече факти от CNN BBC и тем подобни
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Тогава греби с пълни шепи от "фактите"

Такива медии са създадени точно за такива, като теб.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Тогава греби с пълни шепи от "фактите"

Такива медии са създадени точно за такива, като теб.
                      Интересно ти от кои медии "гребеш" ??? Или за теб не са създавали медии ??

Comment

Интересно ти от кои медии "гребеш" ??? Или за теб не са създавали медии ??
                        Добрата медия просто информира, без да анализира информацията. А анализът е оставен на самата аудитория.

Другото се нарича "средство за манипулация".

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Добрата медия просто информира, без да анализира информацията. А анализът е оставен на самата аудитория.

Другото се нарича "средство за манипулация".
                          И как се казва тая добра медия >????

Иначе съм съгласен с теб, ама големите медии , които имат кореспонденти навсякъде и от които можеш най бързо/най рано да получиш информация са или на едната страна или на другата .

Предпочитам "риа" и "итар тасс" защото не съм виждал откровенни лъжи в тях (като в CNN и BBC) и съм наясно че медията е руска и логично ще защитава руската позиция за това се опитвам по спорни статии (не винаги разбира се) да търся и алтернативна гледна точка. Общо взето аз ги следя просто за да знам какво става .

Comment

И как се казва тая добра медия >????

Иначе съм съгласен с теб, ама големите медии , които имат кореспонденти навсякъде и от които можеш най бързо/най рано да получиш информация са или на едната страна или на другата .

Предпочитам "риа" и "итар тасс" защото не съм виждал откровенни лъжи в тях (като в CNN и BBC) и съм наясно че медията е руска и логично ще защитава руската позиция за това се опитвам по спорни статии (не винаги разбира се) да търся и алтернативна гледна точка. Общо взето аз ги следя просто за да знам какво става .
                            Една откровенна лъжа на риа-ру ти я показах снощи. Забрави ли вече, или просто обичаш да те лъжат?

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Една откровенна лъжа на риа-ру ти я показах снощи. Забрави ли вече, или просто обичаш да те лъжат?
                              Това беше по скоро направено за по силно впечатление , смисъла и идеята на изказването си беше същото....
                              Е виж когато по CNN обсъждат как да накарат руските войски да излезнат от Украйна , представяйки го като безспорен факт , въпреки че за 1 година не намериха 1 доказателство , ето това вече е лъжа!!!

Comment

Е оставаше и да не признае това не е гаф а наакване . А риа.ру както и да ги погледнеш дават повече факти от CNN BBC и тем подобни
                                Един вид, изпуснаха се да кажат истината. Ама когато истината не е изгодна се обявява за гаф. Лицемерие отвсякъде.

Comment

Working...
                                X