Първоначално публикувано от Orm
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеЕ, как си представяш база там.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 23:52.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеКато "подарят" кораби на Украйна с екипажи на ротационен принцип.Така и не чухме твоята версия за чий му е на Путин Крим.
Питай Путин за какво му е Крим. Все пак той е там действително, за разлика от съмнителната теория която развиваш.
Както вече установихме, аз съм наивен човек, не ми задавай сложни въпроси.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеЕ, как си представяш база там.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеНе им трябват кораби в Черно море , по скоро най важното е руснаците да нямат база в Крим за да могат да си развиват спокойно ПРО-то .... ма май дори и да бяха успели виж ко стаа тука http://ria.ru/defense_safety/20151110/1318136520.html
Преди ситуацията в Украйна, Крим не беше руски и нямаше руски бази.
Телето не е под волът, изядоха го миналата година вълците.
Прав е доктора, "ония" да си ги мерят, аз не съм нито руснак, нито американец. На мен ми беше интерсно докато говорихме за местните проекти. Обаче....все едно.....Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеА какво им пречи да подарят на нас, с екипажи на ротационен принцип?
Питай Путин за какво му е Крим. Все пак той е там действително, за разлика от съмнителната теория която развиваш.
Както вече установихме, аз съм наивен човек, не ми задавай сложни въпроси.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеС какво руска база в Крим променя толкова драстично нещата?....Last edited by Orm; d.m.y г., 09:13.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Павлин май е провел някой и друг разговор с тоз човек
http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/2424902Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение.Значи за да се стигне до тази ситуация явно Крим е от жизнено важно значение.
Примера с Куба не го схванах, да не би да правиш аналогия с неща ставали преди 60г!?
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеС това, че в Крим няма да има НАТО-вци, следователно ПРО - то няма да покрива цяла Русия и няма да засича момента на изстрелване. Това, руските подводници около бреговете на САЩ (и редица други произшествия за последните 2-3 години) слагат край на илюзията на сащ че биха могли да победят в евентуален конфликт и ТИ гарантират светло бъдеще без ядрени гъбки...... поне за сегаАрфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеРуснаците си го взеха, щот си е техен, щот им се полага и щот могат. На янките им остана едно посягане в актив.
Всички бази на черноморието могат ряпа да хрупат.
Няма кво да го питаш Обонго, той не е виновен завалията.
Айде сега да оставим "големите" да си ги мерят и да видим ние къде стигнахме.
Отнемане на социални придобивки. Вдигане на данаци и въвеждане на нови такива. Ограничаване достъп до здравеопазване. Наплив на ислямисти и т.н
В медицинската литература ясно е казано, че ГЕРБ е болест. Време е да го разберете по трудния начин. Честита изборна победа! Вся власт советам.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеПреди ситуацията в Украйна, Крим не беше руски и нямаше руски бази.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеМислиш че изстрелванията се засичат от земята!?
---------- Post added at 12:04 ---------- Previous post was at 12:00 ----------
А гадинките между другото си мрат
http://ria.ru/syria_chronicle/20151111/1318657618.htmlОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеНапротив, имаше една много важна база за Русия, тази на Черноморския Флот за която се плащаше наем на Украйна. Целта на САЩ беше да се смени управлението в Киев и съответно договорът за наем да не се поднови и така базата да се използва от НАТО.
Значи да обобщим малко. Очевидно е какви са руските интереси в Крим - там е базиран Черноморкият Флот. Обаче вие твърдите че не за това анексираха Крим, а за да не го вземат САЩ, въпреки че американски кораби няма как да се базират там. Това ли ми твърдите? Никак не ви липсва здрава логика, ама никак!
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеНе съм запознат точно как стават нещата, но знам че РЛС-ите не се строят в космоса
---------- Post added at 12:04 ---------- Previous post was at 12:00 ----------
А гадинките между другото си мрат
http://ria.ru/syria_chronicle/20151111/1318657618.htmlLast edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 16:37.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеПавлинчо, когато плащаш наем за ползване на нещо, това нещо не е твое. Аз писах че там руски бази нямаше. Ти ми казваш - напротив, и потвърждаваш това което твърдя.
Значи да обобщим малко. Очевидно е какви са руските интереси в Крим - там е базиран Черноморкият Флот. Обаче вие твърдите че не за това анексираха Крим, а за да не го вземат САЩ, въпреки че американски кораби няма как да се базират там. Това ли ми твърдите? Никак не ви липсва здрава логика, ама никак!
Е, така е, РЛС се строят на земята, но пък не е задължително да се строят в Крим. Могат да си ги построят другаде и освен това да си ги ползват от въздуха. Съвремената техника е такава, няма много общо с тая от преди 50г.
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеПавлинчо, когато плащаш наем за ползване на нещо, това нещо не е твое. Аз писах че там руски бази нямаше. Ти ми казваш - напротив, и потвърждаваш това което твърдя.
Е, така е, РЛС се строят на земята, но пък не е задължително да се строят в Крим. Могат да си ги построят другаде и освен това да си ги ползват от въздуха. Съвремената техника е такава, няма много общо с тая от преди 50г.
Колкото и да обобщаваш, това ако не си разбрал, значи нищо не си разбрал. Севастопол е свято място за руснаците и без бой на никого няма да го дадат. Този град е играл ключова роля в няколко войни, така че няма смисъл да убеждаваш руснаците че не от значение. Има и други важни обекти там ама повече няма да ти обяснявам.
Comment
Comment