Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Да в ония 45 години се крие ключа кам мазето
    Дори и в тях се крият доста от причините. Сигурен съм, че ако помислиш, ще видиш, че съм прав.

Ще ти дам следния пример. Защо сега Франция? Остави медиите, какво дрънкат сега.

Истината е в това, че поради разпадането на френските колонии в африка в края на 50 - те, Франция се напълни с африкански мюсюлмани. В момента там живеят 2 - ро и 3 - то поколение такива хора.
    В нястоящият момент те са много по-лесни да бъдат зарибени за каузата на ИД, отколкото Ахмед - сириеца, който тепърва трябва да учи една камара неща.

И това се доказа от това, че последните атетнати във Франция бяха извършени именно от такива хора.

Накратко - не съществува действие без последствие.

Онзи ден обяснявах на жена ми, че докато си пия бирата влияя на орбитата на Сатурн, но и беше трудно да ми повярва.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Че сега въобще имаме ли икономика....и докъде ни доведе "правилната" политика освен че можеш да си купиш 20 годишен таралясник и цветен телевизор.
      Мне, не ни е правилна политиката, системата е вярната. Има голяма вероятност като говорим за политиката, мненията ни да съвпадат, не е същото. Аз не твърдя че сега имаме реална демокрация, твърдя че има условия за такава.
      От нас зависи, от никой друг!
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Има. Обикновените са симетрични. Те са "за предпочитане" пред необикновените (несиметричните), каквато е тази за която иде реч.
        Извинявай, но говорехме за война, не за геометрия. Стига с тези глупости на плитки мозъци.

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        Да оставим семантиката настрани. Факт ли е че имахме централизирана икономика? Видяхме ли до къде доведе това? Сега имаме ли централизирани сектори? Не са ли те най проблемните?
        Уви, хората не са мравки, няма и да бъдат, не им е заложено генетично. Само генното инженерство може да го промени.
        Имахме планова, а не централизирана икономика, каквато имат сега "партньорите" ни. Сега просто нямаме икономика, а мантрите за пазара са за наивници. Централизирана беше властта, но тя и сега натам отива.
        Проблемът сега е там, където е останало държавно за крадене и се чудят как най-изгодно да го разкъсат, а бунаците да платят сметката.
        Това, за генното инженерство нещо не го разбрах. Къде видя да казвам, че хората са или трябва до бъдат еднакви? Единственото, което твърдя е, че трябва да има елементарна справедливост.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Знам, че докторите сте скарани с математиката, в т.ч. и с геометрията.

Споко! Тук не става въпрос за такова нещо. Гугълирай въпросните определения и ще разбереш, че хич не иде реч за глупости.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение

Вече ми омръзна да дъвчем едно и също.
            Ще ти отговоря разбира се.
            Ако имах договор с някого, за нещо, и някой ми го провали, щях да съдя тоя някой с основание. Ако съм имал устна уговорка, не ми остава друго осввен да си хапя гъза. И естествено да гледам да "го начукам" на тоя, който е почнал да строи при тия условия(в нашият случай).
            Как СП2 би бил полезен за нас, ще разбереш, като погледнеш в близкото бъдеще - Единен Енергиен Пазар.
            Е точно с "единния" енергиен пазар ще ни го начукат.

---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:51 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Знам, че докторите сте скарани с математиката, в т.ч. и с геометрията.

Споко! Тук не става въпрос за такова нещо. Гугълирай въпросните определения и ще разбереш, че хич не иде реч за глупости.
            Голяма грешка. Завършил съм математическа гимназия. В медицината попаднах случайно. Какво ли не прави човек от любов?

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение

Голяма грешка. Завършил съм математическа гимназия. В медицината попаднах случайно. Какво ли не прави човек от любов?
              Защо да е грешка? Аз неслучайно използвах множествено число.
              Ти очевидно си изключение от правилото.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Имахме планова, а не централизирана икономика, каквато имат сега "партньорите" ни. Сега просто нямаме икономика, а мантрите за пазара са за наивници. Централизирана беше властта, но тя и сега натам отива.
                Проблемът сега е там, където е останало държавно за крадене и се чудят как най-изгодно да го разкъсат, а бунаците да платят сметката.
                Това, за генното инженерство нещо не го разбрах. Къде видя да казвам, че хората са или трябва до бъдат еднакви? Единственото, което твърдя е, че трябва да има елементарна справедливост.
                Верно ли бе!? Икономиката не беше централизирана!? Не беше икономическата власт в държавата!? Не се взимаше от едни, за да се дава на други!?
                Където е "общото" там е проблемът, да. Така и ще бъде, винаги. Елементарна справедливост е доста разтегливо понятие. Докато се борим за справедливост, правосъдие не чакай. И обратното, естествено. Заради това аз се моля за ред, законов ред. Ама само с молитвите си оставам.

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                Е точно с "единния" енергиен пазар ще ни го начукат.[COLOR="Silver"]
                Дрън,дрън, та пляс! Хайде да обясниш как. Напомням че сега плащаме близо 2 пъти по вече от Германия за газта, ток искаме да продаваме на 8ст и няма мераклии. Понеже в южна българия сме спрели маса мощности, едва балансираме системата.....
                Да, разликата в доходите е втрещявашта, ама цените на енергията не се различават чак толкова.
                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:07.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                  Верно ли бе!? Икономиката не беше централизирана!? Не беше икономическата власт в държавата!? Не се взимаше от едни, за да се дава на други!?
                  Където е "общото" там е проблемът, да. Така и ще бъде, винаги. Елементарна справедливост е доста разтегливо понятие. Докато се борим за справедливост, правосъдие не чакай. И обратното, естествено. Заради това аз се моля за ред, законов ред. Ама само с молитвите си оставам.

Дрън,дрън, та пляс! Хайде да обясниш как. Напомням че сега плащаме близо 2 пъти по вече от Германия за газта, ток искаме да продаваме на 8ст и няма мераклии. Понеже в южна българия сме спрели маса мощности, едва балансираме системата.....
                  Да, разликата в доходите е втрещявашта, ама цените на енергията не се различават чак толкова.
                  Вземаше се. Да не би сега да не се взема?
                  Общото е проблем където няма общност.
                  Да си чувал за зоните на "единният" пазар?

Comment

Вземаше се. Да не би сега да не се взема?
                    Общото е проблем където няма общност.
                    Да си чувал за зоните на "единният" пазар?
                    Не говорим за данъци, нали. Всички парички в "оная" система, се разпределяха от държавата. Друг е въпросът, че и сега прекалено много ресурс, се разпределя от държавата, според мен.
                    Не съм чувал за въпросните зони изглежда. Моля поясни.
                    Само не ми казвай - има информация - търси.

Comment

Е точно с "единния" енергиен пазар ще ни го начукат.

---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:51 ----------

Хахаха, докторе и аз съм завършил математическа, почнах я в Плевен ма един срок после се прибрахме във Варна.И за малко да стана доктор и аз, ма не от любоф, ми за да намажа 1 месец отпуска в казармата.Даваха един месец да четеш и да идеш на изпити.Е не четох, на изпити отидох щото трябваше да предствая бележка да оправдая отпуската, не отидох само на политическия но въпреки това ме приеха.Обаче нямах никокво влечение към медицината и не отидох....май сбърках тогава, като се замисля сега....покрай майка ми неврохирургията ми стана интересна....и гиноколог си е интересно....ей деба много съм проззз.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• http://russia.tv/video/show/brand_id...wtype/picture/

Във втората част са събрани представители на Италия, Франция, САЩ, Гърция.... интересен разговор се получи, съветвам ви да го гледате
                        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• http://kanal3.bg/news/bulgaria/polit...kalapen-razkaz

Не се ли намери вече лечебно заведение за този ?

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            http://kanal3.bg/news/bulgaria/polit...kalapen-razkaz

Не се ли намери вече лечебно заведение за този ?
                            http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...-vojna-6045493

Първо провери къде го "лекуват" това....

Comment

http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...-vojna-6045493

Първо провери къде го "лекуват" това....
                              Дотук станаха трима:

http://bultimes.com/mikov-islyamska-...uvan-ot-putin/

Дайте да намерим още един, да могат белот да шляпат

---------- Post added at 20:37 ---------- Previous post was at 20:29 ----------

Ами това ?

http://www.ipukr.com/?p=41127

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ето това се казва да си безмозъчно безгръбначно същество. Само болни хора ей.... добре че поне Боко не се изхвърля така.....

Между другото видяхте ли поредния ход на Путин?!?

http://tass.ru/ekonomika/2442349
                                Съвсем културно човечеца прехвърли главоболията за дълга върху "покровителите"..... искахте Украйна - на ви Украйна....
                                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
                                X