Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Тия с моторите нарочно ли са се подредили в точно такава фигура бе?
    Е па кой ги знае

---------- Post added at 19:55 ---------- Previous post was at 19:50 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Колонията си плати дълга - http://www.pan.bg/view_article-5-337...te-tecove.html

А какво стана с новия голям брат - "Докато Тръмп се фокусира върху това, че Америка поема твърде много от разходите за защитата на Европа, съществуват рисковете, които ние поемаме, които са по-висши от тези, които нито един президент от времето на Студената война някога се е осмелявал да поеме. Защо Америка трябва да воюва с Русия, която владее Прибалтийските страни или Румъния и България? Кога суверенитетът на тези народи стана от такъв жизнен интерес, че ние бихме рискували военен сблъсък с Москва, който може да ескалира в ядрена война? Защо все още сме решени да се бием за десетки народи на пет континента? Тръмп отправя предизвикателство към нагласите на външнополитическия елит, чието мислене е замръзнало в света, който изчезна около 1991 г. Той предлага нова външна политика, при която САЩ са решени на война само когато са нападнати или са поставени в опасност жизненоважните интереси на САЩ. И когато се съгласим да защитаваме други нации, те ще носят пълния дял от разходите за тяхната собствена отбрана. Свърши ерата на безплатните обеди. Фразата на Тръмп "Америка на първо място" има прекрасно звучене." - http://www.standartnews.com/mneniya-...ya-327978.html
    Още повече че .... вижте линка , не мислех че са толко зле ...... http://m.vesti.bg/sviat/iadrenite-mu...-sasht-6053193
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение

Още повече че .... вижте линка , не мислех че са толко зле ...... http://m.vesti.bg/sviat/iadrenite-mu...-sasht-6053193
      "Няма по-голям гарант за глобалния мир от ядреното оръжие"

Маргарет Тачър го е казала и до момента това се оказва вярно.

Само допреди откриването на ядреното оръжие, е имало 2 световни войни.

Мен лично не ме притеснява помпането на мускули между Русия и САЩ.

Притесняват ме държави, като Пакистан, Индия, Китай, Северна Корея, Иран.....

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

А Изрел, дето няма ядрено оръжие, но при нужда ще го ползва. А еврогейските ядрени лилипУтьовци?
        В интерес на истината, ядреното оръжие на Иран е при химическото и биологичното на Садам.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          А Изрел, дето няма ядрено оръжие, но при нужда ще го ползва. А еврогейските ядрени лилипУтьовци?
          В интерес на истината, ядреното оръжие на Иран е при химическото и биологичното на Садам.
          Израел, САЩ, Европа и Русия са с еднакви гледни точки по повод ядреното оръжие.

Иран е въпрос на време да се сдобие с такова. А там нещата са непредсказуеми.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Да , и аз някак си щях да съм по спокоен ако само Русия и САЩ имаха... Най притесняващи са май само китайците , щото Северна Корея, Иран (ако слуховета са верни) и Индия едва ли могат да изстрелят необходимото количество ракети за преодоляване на про на САЩ или Русия .... особено пък другаря Ким с неговата ядрена топка лошото при него е че и те не знаят в коя посока ще литне ракетата
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Да , и аз някак си щях да съм по спокоен ако само Русия и САЩ имаха... Най притесняващи са май само китайците , щото Северна Корея, Иран (ако слуховета са верни) и Индия едва ли могат да изстрелят необходимото количество ракети за преодоляване на про на САЩ или Русия .... особено пък другаря Ким с неговата ядрена топка лошото при него е че и те не знаят в коя посока ще литне ракетата
              А чувал ли си, как великият Британски флот си съхранявал арсенала с ядрените ракети?
              Британски офицер твърди, че е страх да те хване.
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Аз па сега чета една интресна статия и са чудя дали един стар линкор няма да види сметката на един модерен ракетен крайцер.Щото са оказва че тия супер хирер мега гига терца форца модерни ракети мое ги ошашавиш с допотопни диполни отражатели, а един 300мм снаряд лети три пъти побързо то тях , не мое го засечеш , унищожиш, неподатлив е на радиолектронни смущения уловки и други такива модерни бъзикни, и мое да не та уцели само ако му избягаш с мръсна газ в последния момент ма пък нема крайцер който да набере от 0 до 100 за под 3 секунди.Та ся начи видяхме руските калибър ко праят, видяхме разните томахоук, екзосети и прочие, ма срещу примитивен противник като талибани и джихадисти, та интересно ако се нацелят челно супер държавите със супер оръжията си дали нема в един момент да извадят мортири и гаубици от складовете...хн? - http://topwar.ru/91959-pochemu-54-vy...mimo-celi.html
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Нали не си мислиш, че само ти си се сетил за това?
                  Всяка що годе съвременна гемия си има системи, които следят, локализират и унищожават безпроблемно подобни гюлета. Тъй че не е нужно да ускоряват, като Алфи

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• И как се унищожава такова гюле.

Comment

• Снарядът има един основен недостатък. Това, че лети по траектория, която не се променя. Това означава, че не е проблем да се изчисли точката на срещата със защитното средство, което може да е всякакво, в т.ч. и друг снаряд.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Междувременно може и по едно кафенце да пият.На теория всичко може на прктика обаче не знам някой да е прихванал снаряд и да го е елеминирал с друг такъв.

Comment

• Те вече танковете имат такива активни брони, при които от прихващането му до унищожаването му снарядът изминава няколко сантиметра. А какво остава за снаряд, изстрелян и прихванат от километри или стотици метри. С това даже Правец 8 ще се справи

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• А вече има и снаряди с два заряда, първия елиминира защитата на бронята втория прониква като на балдъзата снощи.

Comment

• Е то на всяко действие има и противодействие.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Мда, НАТО истреля 50 ядрени ракети срещу Русия, нито една не стигна целта.Русия отвърна на удара - нито една ракета не стигна целта.Пита са в уравнението де се дянаха всички тия ракети.На територията на някогашните източно европейски страни натовци и руснаци излязоха от танковете и се млатиха с приклади и сапьорски лопатки.По непотвърдени данни група български селяни от северозапада са им видели сметката с прашки.

Comment

Working...
                                X