Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ай ся оправдания.Ми като нямат копирни умения да си измислят.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Открийте десетте разлики (ако изобщо намерите такива):

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Науката си е хабсолютно конвертируема валута,всеки си има по нещо и си го търгува според пазара,военните и космическите технологии не правят изключение и когато има взаимна изгода -има и сделка.Но нас ни нема в целата схема.
        Дори може да си спретнем клуб на бавноразвиващите се. Гледам има идеи и в тази посока.

Comment

• НАТО ли ?!?!?!?!?

Но ако ми обещаят че ето тези ще ме нападат , съм за НАТО с двете ръце...

Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            НАТО ли ?!?!?!?!?

Малий,фана ме страх.Шса предаваме,нема начин.

Comment

Биологичните оръжия са забранени, бе перверзник!

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Едно обективно мнение на българин живеещ повече от 12 години в Армения:

http://offnews.bg/news/Analizi_289/K...rm_628007.html
                Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Биологичните оръжия са забранени, бе перверзник!
                  Ма на това ли му викат биологично оръжие ?!?!? Край , аз съм първия защитник при биологична атака......

---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:06 ----------

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                  Едно обективно мнение на българин живеещ повече от 12 години в Армения:

http://offnews.bg/news/Analizi_289/K...rm_628007.html
                  Оффф... човек , този конфликт там е мпже би най сложният срещан до сега.... И Русия е неутрална понеже иска да си запази отношенията и с едните и с другите , САЩ пък още по зле , щото турците са първи приятели на азерите а Турция е в НАТО а в самият САЩ има много влиятелно арменско лоби. Армения и Азербаджан пък не са съгласни на никакви компромиси, военно решение не може да има пък щото азерите имат силна армия но пък както се видя от първата война , арменците по могат да воюват. И в крайна сметка става някаква каша.... Не знам как може да се потуши тоз конфликт..
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ма на това ли му викат биологично оръжие ?!?!? Край , аз съм първия защитник при биологична атака......

---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:06 ----------

Оффф... човек , този конфликт там е мпже би най сложният срещан до сега.... И Русия е неутрална понеже иска да си запази отношенията и с едните и с другите , САЩ пък още по зле , щото турците са първи приятели на азерите а Турция е в НАТО а в самият САЩ има много влиятелно арменско лоби. Армения и Азербаджан пък не са съгласни на никакви компромиси, военно решение не може да има пък щото азерите имат силна армия но пък както се видя от първата война , арменците по могат да воюват. И в крайна сметка става някаква каша.... Не знам как може да се потуши тоз конфликт..
                    Не може да се потуши. Конфликтът е заложен преди векове. Това е възел, който не се разплита, а се реже.
                    Оправяне може да има само след тотална война и заличаването на Турция като държава.
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Не може да се потуши. Конфликтът е заложен преди векове. Това е възел, който не се разплита, а се реже.
                      Оправяне може да има само след тотална война и заличаването на Турция като държава.
                      По скоро ще заличат Армения .... Въпреки че щом за няколко хиляди години не са успяли ....
                      Не знаех че толкова арменци са воювали с наще , знаех само за Андраник дето се сражавал с арменците си при Варна.
                      Абе , горките си живеят заобиколени от всекви разновидности на турци и араби, имат една севрна граница с Грузия , ама аз доколко разбрах и те клонят към Азербаджан (логично , там има газ и нефт)

Comment

• Арменците, за разлика от нас, са доста по-задружен народ.
                        Трудно някой ще ги заличи.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Арменците, за разлика от нас, са доста по-задружен народ.
                          Трудно някой ще ги заличи.
                          Не арменците бе, Армения. Колко му е Турция и Азербаджан да напънат от двете страни и .. готово , тя Армения е една трета от Бг. А най интересното е (са видях) че общо са 12-14 милиона народ от които само 3 милиона живеят в Армения....

Comment

Не арменците бе, Армения. Колко му е Турция и Азербаджан да напънат от двете страни и .. готово , тя Армения е една трета от Бг. А най интересното е (са видях) че общо са 12-14 милиона народ от които само 3 милиона живеят в Армения....
                            Нема се плашкаш! Тия неща не стават така в 21-ви век.
                            Да не забравяме, че измежду тези 9 - 11 милиона, пръснати из цял свят има и много влиятелни хора.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Нема се плашкаш! Тия неща не стават така в 21-ви век.
                              Да не забравяме, че измежду тези 9 - 11 милиона, пръснати из цял свят има и много влиятелни хора.
                              Има и руска база там......

Comment

Има и руска база там......
                                Армения е нещо като Израел в региона. Малък но сплотен колектив с много чужди интереси да съществува.

Иначе - още лични впечатления от арменците.

Тъстът ми е арменец. Златен човек!

Тъщата - българка......брррррррррррр. че и русофил на всичкото отгоре.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X