Абе дълбоко уважаеми Батки,не мефи,че дискусиите Ви са дори и под таксиджийско ниво. Аха да набарате що това или онова е така или иначе и забивате като загрял карбураторен мотор на смукач. Земете се у ръце и помислете преди да дръпнете у некоя глуха улица. Темата е за християнството и Русия,а Вие мажете за кво ли не.Държавния дълг на развитите икономики е нещо което е свързано с темата,но не видях някой тук да обясни механизмите по които се случват нещата,явно на всички Ви е ясно всичко в тази сфера и не я коментирате (или пък хал хабер си нямате за какво иде реч и се притеснявате да не се изложите с някой биссер).
Аз като един обикновен таксиметров шофьор бих ви дал жокер с един лаф от едно старо писание(християнско):
"Едната ръка не трябва да знае какво прави другата"
Според мен тези свръх задлъжнели държави не са фалирали защото получават достатъчно финансиране от някъде,а сетете се самички от къде и защо. Русия също вече е сред тях. И го показва недвусмислено с външната си политика.
P. S. Само моля не забивайте за световна конспирация и научна фантастика,извънземни и т.н. Ако може повече цифри,имена и факти.Гледам, че изравяте какво ли не от нета,дайте да направим един краткосрочен около 5 годишен баланс на САЩ или Русия съм сигурен, че много от повдигнатите въпроси ще получат своя отговор.Тия ми се струва,че не печатат банкоти без покритие в последните години.
Аз като един обикновен таксиметров шофьор бих ви дал жокер с един лаф от едно старо писание(християнско):
"Едната ръка не трябва да знае какво прави другата"
Според мен тези свръх задлъжнели държави не са фалирали защото получават достатъчно финансиране от някъде,а сетете се самички от къде и защо. Русия също вече е сред тях. И го показва недвусмислено с външната си политика.
P. S. Само моля не забивайте за световна конспирация и научна фантастика,извънземни и т.н. Ако може повече цифри,имена и факти.Гледам, че изравяте какво ли не от нета,дайте да направим един краткосрочен около 5 годишен баланс на САЩ или Русия съм сигурен, че много от повдигнатите въпроси ще получат своя отговор.Тия ми се струва,че не печатат банкоти без покритие в последните години.
Comment