Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Ма ти верно си мноо зелен!

Ами нали в това е изненадата - балалайка.RU се е баннала сама
    Аман бе!
    СВЕТЛОЗЕЛЕН съм!
    Не сте ли чували лафът - "дяволът е в подробностите"?

Имах предвид изненадата на Павлинчо, цял свят му разправяше че другарят му Путин не бомбардира ИД, ами бунтовниците. Сега, когато Асад си върна контролът и Путин си "обра крушите", Павлинчо разправя че някой бил изненадан. Въпросът който се загнезди в съзнанието(под) ми е - КОЙ АДЖЕББА е изненадан.
    Митре пък ме връща месец назад, задавайки ми.... отговори. Със същият успех някой може да ме пита - каква е разликата м/у въздух и зарин.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Затова Кери се моли да се срещне с командира. Иначе и в Палмира има едни прогресивни опозиционери където ги бомбят и скоро ще ги изкарат по бели гащи. Онези с нефтовозите и те бяха опозиционери ама нещо им запари под задниците че не се показват напоследък.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Затова Кери се моли да се срещне с командира. Иначе и в Палмира има едни прогресивни опозиционери където ги бомбят и скоро ще ги изкарат по бели гащи. Онези с нефтовозите и те бяха опозиционери ама нещо им запари под задниците че не се показват напоследък.
        Не разполагам с графиците на Кери, нито съм запознат с мотивите му. Ти си специалистът с "поглед в бъдещето". Факт е че когато Путин закрепи Асад, каза че си е изпълнил задачата и се прибра. А ИД си е там и тия които се занимаваха с нея, още го правят. Тия с нефтовозите Павлинчо са "прах на вятъра(или беше в очите)". Ахчиева показа как се продава петролът на ИД - с танкери.
        Сподели с публиката - кой според теб, беше изненадан?

Comment

• Зеленият (светло )и Еко , ако си направите труда и проверите колко територия е освободена и се напънете мааааалко да помислите дали след 5 месеца интензивни бомбардировки са останали доататъчно цели , които да оправдаят присъствието на руските ВКС ще се сетите че всичко е повече от логично. Имаха задача , дойдоха , свършиха я и си тръгнаха. А не като американците , дойдоха и си останаха за вечни времена да грабят. А Асад са го закрепили сирийците .
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ма ти верно си мноо зелен!

Ами нали в това е изненадата - балалайка.RU се е баннала сама
            Ами не е трудно да забележите че не съм постнал линка коректно.Опитах се да го оправя ама не стана.

Колкото до гугутките резултата е един и същ.ТКЗС беше непечилившо но сега под друго заглравие е печелившо.Да кажем че и КРЗ не беше печелившо щото беше соц, ама едни 200-250 000 зелени в сметката на директора приведени от конкурентна фирма да повиши цената над тяхната води естествено да фалит/след няколко превода/.Та не ония 45 години ами собствената ни алчност и продажност ни причиниха всичко това.Ще ти го напомням и ще те връщам да повтаряш докато не го проумееш и узрееш.

п.п.Русия май наистина ще остана последен бастион на християнството.Ако не ви стига терора идете внесете малко демокрация в Северна Корея или Китай.Ааа забравих, Путин е виновен.Ако ИД е рожба на САЩ то тя е пеленаче в срявнение с машинациите на Путин

За окошком дождь и град. Это Путин виноват!
            Кошка бросила котят - Это Путин виноват,
            Зайку бросила хозяйка - Кто виновен, угадай-ка!
            Вот кончается доска У несчастного бычка,
            Наша Таня громко плачет - Рядом Путин, не иначе!

Свет погас, упал забор, У авто заглох мотор,
            Зуб здоровый удалили Иль залез в квартиру вор,
            Не понравилось кино, Наступили вы в г…но
            У любого катаклизма Объяснение одно…
            Знает каждый демократ - Это Путин виноват!

Кто вчера в моём подъезде Лифт зассал до потолка?
            Мне, товарищи, поверьте - Это Путина рука!
            Я поймал по пьяни «белку» - Это Путина проделки!
            Куча под столом г…на Это Путина вина!
            Засорился унитаз - Это Путина приказ,

Накидал туда бычков, воду слил - и был таков!
            По ночам бельё ворует, стёкла в нашем доме бьёт.
            Пьяным во дворе танцует. Это Путин - обормот!
            Нет спасенья от злодея! Матом пишет на стенах,
            Изломал кусты в аллее. Это Путин - ох и ах!

Либерала дождик мочит - Путин весело хохочет.
            Затопило вашу дачу? - Это Путин, не иначе!
            Вас гроза в пути застала? - То рука Кремля достала.
            Холод, ветер, снегопад - Снова Путин виноват.
            Сносит крышу ураганом? - Это Путин мстит баранам.

Шторм, цунами, наводненье? - Это Путин, без сомненья!
            Ливень, оползень, циклон - Виноват конечно он.
            Сель, лавина, камнепад? - Ясно: Путин виноват!
            Смерч, тайфун, землетрясенье - Нет от Путина спасенья!

п.п.2 "Бабо Меркел где така,
            тичам на джамия Мустафа"

п.п.3. Все едно, ще го духате.Ауж ни чакаше светло бъдеще в Европа.Лошото е че и аз ще го духам покрай вас.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение

Колкото до гугутките резултата е един и същ.ТКЗС беше непечилившо но сега под друго заглравие е печелившо.
              Нищо общо! Ама съвсем нищо. Държавата е лош стопанин, факт! Може да си смучите от пръстите всякакви доводи, от това фактите не се променят. И сега общото се разхищава - здравна каса, държавни болници, пенсионни фондове, армия, полиция - навсякъде където има "общо гърне" има течове. Два дни дъвчат обществените поръчки......какво не е ясно.......
              А с казуса КЗ не съм запознат. Мога да съдя по това че и поляците затвориха. Ако не се лъжа правят само яхти и те. Нали знаеш какво стана с Хан Аспарух? Абе, ..... не зная, там нямам поглед.
              За духането - всички сме в кюпа. И аз не съм щастлив че вкарвате Волен в парламента, но си трая, такива са правилата.

Comment

• Нищо общо нямам с Волен.Спокойно можем да минем и без него.
                Държавата у нас е лош стопанин, така го направиха да изглежда.Между впрочем от 01 .06 ще вдигат тока паради дефицит, поне така казват.Нали не ни трябваха Белене и прочие, а гледам ни краварите ни еврогейовете не инвестират..а бяха едни обещания за навалица от желаещи.Между още едно впрочем, в ЕС има дефицит на стомана.Ама за къф уй ни е кремиковци да си се оправят в Европата, на нас пари от стомана не ни трябват.
                Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:22.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Не само у нас е лош стопанин държавата. Навсякъде е така, разликата е че другаде има контрол, но и при контрол пак се бърка в общото. При нас е ужасно щото ние всъщност нямаме държава, на практика. При скапана държава, инвестиции никой не чака. След като изгонихме всички желаещи с корупция и мафия, след като наши фирми забегнаха в Румъния, какви инвестиции чакаш?
                  Кой и къде е казал че ще вдигат токът заради дефицит? Миналата година, едва балансираха системата заради ниска консумация. Изключваха мощности, включваха....
                  В момента тече тест на либерализацията, официално се очакваше леко поскъпване, докато се "намести" пазарът. В една пазарна икономика, кажеш ли че се очаква повишаване на цените - то те се повишават. Казаха официално че се очаква да е за кратко, товааааа - ще видим.....
                  Краварите инвестират Митак. Свръхпроизводство на мляко, сега искат квоти(пак). Къде видя глад за стомана? За пръв път чувам, изглежда съм пропуснал. Защо не искаш да проумееш, че никой няма да купи фабрика, която може да печели и да я затвори? Купуват се и се разпарчедосват предприятия, чийто активи са с по висока цена от печалбата която биха реализирали с производство. Останалото е престъпление и ако има държава, виновните отиват в затвор. Нали за това ни трият сол, че съдебната ни система я няма никаква. Обаче....видяхме какво става, С хиляди компромиси, се съгласиха за реформа, пък като дойде време да се гласува законът - хоооооп. И те така. Нито Европата, нито системата са виновни за това. Ние сме виновни, че го позволяваме.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                    Не само у нас е лош стопанин държавата. Навсякъде е така, разликата е че другаде има контрол, но и при контрол пак се бърка в общото. При нас е ужасно щото ние всъщност нямаме държава, на практика. При скапана държава, инвестиции никой не чака. След като изгонихме всички желаещи с корупция и мафия, след като наши фирми забегнаха в Румъния, какви инвестиции чакаш?
                    Кой и къде е казал че ще вдигат токът заради дефицит? Миналата година, едва балансираха системата заради ниска консумация. Изключваха мощности, включваха....
                    В момента тече тест на либерализацията, официално се очакваше леко поскъпване, докато се "намести" пазарът. В една пазарна икономика, кажеш ли че се очаква повишаване на цените - то те се повишават. Казаха официално че се очаква да е за кратко, товааааа - ще видим.....
                    Краварите инвестират Митак. Свръхпроизводство на мляко, сега искат квоти(пак). Къде видя глад за стомана? За пръв път чувам, изглежда съм пропуснал. Защо не искаш да проумееш, че никой няма да купи фабрика, която може да печели и да я затвори? Купуват се и се разпарчедосват предприятия, чийто активи са с по висока цена от печалбата която биха реализирали с производство. Останалото е престъпление и ако има държава, виновните отиват в затвор. Нали за това ни трият сол, че съдебната ни система я няма никаква. Обаче....видяхме какво става, С хиляди компромиси, се съгласиха за реформа, пък като дойде време да се гласува законът - хоооооп. И те така. Нито Европата, нито системата са виновни за това. Ние сме виновни, че го позволяваме.
                    Ми айде излез и направи нещо. На улицата обаче е страшно. Там родната полиция те "пази". СМРАД ще те определят като лумпен, хулиган, грозен и неинициативен. Бе враг на демокрацията, свободния пазар и евроценностите.
                    За туй ще си драпаме лозунги у нетя, с правилна насоченост.
                    А, забравих. На улицата може на има и някой еврошахид.

Казват, че сюнетът повишавал хигиената. Ша предложа да го праат по каса.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Ми айде излез и направи нещо. На улицата обаче е страшно. Там родната полиция те "пази". СМРАД ще те определят като лумпен, хулиган, грозен и неинициативен. Бе враг на демокрацията, свободния пазар и евроценностите.
                      За туй ще си драпаме лозунги у нетя, с правилна насоченост.
                      А, забравих. На улицата може на има и някой еврошахид.

Казват, че сюнетът повишавал хигиената. Ша предложа да го праат по каса.
                      Ами аз излизам, без да ми дреме за какъв ме обявяват. Тънкоста е че като протестирахме за високите цени на горивата и в тоя форум ми обясняваха как не са високи цените, ами са ни ниски доходите. Когато полицаите протестираха, ги псуваха, щото объркват движението и току виж сме изпуснали поредният епизод на малката булка.
                      Родната полиция ни "пази", щото искаме правилата да важат за всички други, само не и за нас. Малко по долу, в общи има тема която е много показателна. Когао преди 3-5г върховният съд, обяви поредното поскъпване за незаконно - нищо не се случи. В същото време на талянците се опитаха да им вдигнат цените с 5 евроцента и цяла Италия беше на улицата. Докато не проумеем всички, че ние сме държавата, че вече я няма Партията, все ще е така.

Comment

• Споко, русофили!

Вече има кой да лъска паметниците на българо-съветската дружба:

http://dnes.dir.bg/news/sad-volen-si...22087390?nt=10

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                          Ами аз излизам, без да ми дреме за какъв ме обявяват. Тънкоста е че като протестирахме за високите цени на горивата и в тоя форум ми обясняваха как не са високи цените, ами са ни ниски доходите. Когато полицаите протестираха, ги псуваха, щото объркват движението и току виж сме изпуснали поредният епизод на малката булка.
                          Родната полиция ни "пази", щото искаме правилата да важат за всички други, само не и за нас. Малко по долу, в общи има тема която е много показателна. Когао преди 3-5г върховният съд, обяви поредното поскъпване за незаконно - нищо не се случи. В същото време на талянците се опитаха да им вдигнат цените с 5 евроцента и цяла Италия беше на улицата. Докато не проумеем всички, че ние сме държавата, че вече я няма Партията, все ще е така.
                          Отдавна съм казал, че докато се "забавляваме" да си лепим етикети и да се мразим на професионален, социален, етнически и т.н. признаци, все ще ни онождат през гащите.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Споко, русофили!

Вече има кой да лъска паметниците на българо-съветската дружба:

http://dnes.dir.bg/news/sad-volen-si...22087390?nt=10

Те сега ще ти извадят очите.

Comment

Те сега ще ти извадят очите.
                            Напротив! Винаги съм смятал, че паметниците, каквито и да са те, трябва да си останат.

Иначе, как идните поколения ще разберат, през какви простотии и минала родината ни.

Просто много държа да го видя, как борави с парцала

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Напротив! Винаги съм смятал, че паметниците, каквито и да са те, трябва да си останат.

Иначе, как идните поколения ще разберат, през какви простотии и минала родината ни.

Просто много държа да го видя, как борави с парцала
                              И аз бих погледал, но и другите тумбаци да ги наредят, да свършат нещо полезно.

Comment

И аз бих погледал, но и другите тумбаци да ги наредят, да свършат нещо полезно.
                                Ха! Ами че те вършат бе, ежедневно. Съвсем друг въпрос е - за кого. Може да е странно, но ако ме питаш дали е нормално да мислят първо за себе си, отговорът ми ще е - да, нормално е. Съвсем друг въпрос е(хе,хе) - нормално ли е да мислят САМО за себе си. А' познай, как бих отговорил(ако ме питаш).

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                                Отдавна съм казал, че докато се "забавляваме" да си лепим етикети и да се мразим на професионален, социален, етнически и т.н. признаци, все ще ни онождат през гащите.
                                И е така, и не е. Не е, защото изброените "дейности" не пречат, поне когато иде реч за общи "интереси", да сме единни. Това обаче, при нас не се получава.
                                Инак си прав, въпросните "дейности" не са полезни никому..
                                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 16:45.

Comment

Working...
                                X