Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Вие, русофилчетата не спирате да ме удивлявате с плитките си мозъчета

Ако САЩ искаха отново да разпалят конфликта в Нагорни Карабах, щяха ли да изтъпанят Джон Кери там малко преди това?
    Ние те удивляваме а ?!?!?
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Мене ми е интересно дали по времето на СССР би бил възможен тоя бардак дето е сега : Русия и САЩ са противници в украинския въпрос, но си сътрудничат по Сирия и Иран, където пак имат разногласия защото едните терористи са американски, другите - турски. На страната на Асад обаче воюва и хезбулла , която е терористична организация в Израел, но не и в Русия и САЩ. Но пък Израел иска да си оправи отношенията с Русия. В същото време САЩ са съюзници по НАТО с Турция но също така и с кюрдите , които организират терористични актове в Турция и постоянно гушват по някоя турска бомба. Ирак пък се притеснява от нарастващото влиянието в региона на Иран, в същото време е окупиран от САЩ и се замисля да моли Русия за помощ. И всичките изброени горе се борят с ИД , които искат халифат и са подкрепяни от Турция , Саудитите и Кувейт. ИД яде бой в Сирия и Ирак , но се разширява в Афганистан, Либия и северна африка. А през това време.... Ердоган се доказва като диктатор но е кандидат за влизане в ЕС защото изнудва настряскания ЕС с бежанците . А пък прибалтиийските страни и украйна се готвят да отразяват руското нашествие , без значение че на никой не са притрябвали .
      и на всичкото отгоре Северна Корея не спира да заплашва САЩ с превантивен ядрен удар...

Въпросът е WTF ???
      М-да ,не отива на добре тоя свят ,освен това не премахват безусловно акциза на домашната ракия у нас,та положението се сговнява отсекъде значи.
      Last edited by 546; d.m.y г., 18:51.

Comment

• Не само акциз ми и данък махмурлук да турят.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          Не само акциз ми и данък махмурлук да турят.
          Дай сега щом ти не пиеш ракия...............

Ма те и на бирата ще турят. Ти к'во си мислиш?

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Мислим че бирата не трябва се бара, само ракията за да ви е гадно.И на секи бакшиш да турят жипиес вързан с телефона на жина му.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              Мислим че бирата не трябва се бара, само ракията за да ви е гадно.И на секи бакшиш да турят жипиес вързан с телефона на жина му.
              Бате,пак си назад с техниката и технологията,това го имах преди да се появат масово смартфоните щото беха по над илядо лева,та буля ме гледаше на компа в къщи.Е с те такава архаична джвъчка ставаше следенето в реално време,давам линк към сайт на руски специално заради теб http://i-p.kiev.ua/Siemens/Siemens%20XT65
              Колкото до моя бранш, отдавна няма нищо скрито -покрито.Почти всичките бакшиши у наше село сме с джипиеси дето пеят на 3-4 секунди на сървъра в централата къде са,в режим "почивка","свободен" или "зает",някои системи си имат опции и за аудио, видеонаблюдение ,следят показанията на таксиметровия апарати т.н.Спирам до тук ,че това е фирмена тайна.
              А и освен това жина ми явно си има таен агент в диспечерната на фирмата /вероятно някоя нейна съученичка е телефонистка/ та ми знае оборота,колко съм бачкал,какви са ми курсовете ,къде съм ходил,къде си пия кафето , с кои колеги и колежки и по колко време , така,че идеята ти е реализирана от години да знаиш,дори вече не е интересно.
              Last edited by 546; d.m.y г., 11:01.

Comment

• Бе нали трее ти бръкнем в очото профилактично.

Ноам Чомски и книгата му Провалените държави. - http://www.pan.bg/view_article-64-33...-NA-SASht.html

Comment

• Я едно музикално поздравче - https://www.youtube.com/watch?v=BVWf...&nohtml5=False

Comment

• Хи,хи,хи като изключим България с нашия Ненчев който е убеден че Кремъл трепери от страх пред селянина с присадената коса. http://www.aif.ru/politics/gallery/m...ova#id=8795582
                    Attached Files

Comment

• Еко пази се идват..... http://www.blitz.bg/news/article/404261
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                        Еко пази се идват..... http://www.blitz.bg/news/article/404261
                        Ъъъ - нямам нищо против да дойдат по случай празника.

Само да не забравят да си тръгнат

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Ъъъ - нямам нищо против да дойдат по случай празника.

Само да не забравят да си тръгнат
                          Като американците ли ???

А ето ги и наще съюзници от умерената опозиция в Сирия... http://fortrussbg.blogspot.bg/2016/04/blog-post_8.html

Comment

• Викаш с каквито се събереш-такъв ставаш.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                              Викаш с каквито се събереш-такъв ставаш.
                              Тя тая история/клипче е много известна , ама аз мислех че това са тия от ИД, са се учудих като разбрах че са били наще съюзници в Сирия...

Comment

• Абе наши -ваши нема,има само промити мозъци и тва е.Като не могат и не искат да живеят като нормални ще се самоизяждат и да ти кажа все повече се убеждавам ,че този процес трябва да се подпомага ,а не да се блокира,Па ако може и да падне некоя кинта от тая работа е най-добре.

Comment

Working...
                                X