If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Мене ми е интересно дали по времето на СССР би бил възможен тоя бардак дето е сега : Русия и САЩ са противници в украинския въпрос, но си сътрудничат по Сирия и Иран, където пак имат разногласия защото едните терористи са американски, другите - турски. На страната на Асад обаче воюва и хезбулла , която е терористична организация в Израел, но не и в Русия и САЩ. Но пък Израел иска да си оправи отношенията с Русия. В същото време САЩ са съюзници по НАТО с Турция но също така и с кюрдите , които организират терористични актове в Турция и постоянно гушват по някоя турска бомба. Ирак пък се притеснява от нарастващото влиянието в региона на Иран, в същото време е окупиран от САЩ и се замисля да моли Русия за помощ. И всичките изброени горе се борят с ИД , които искат халифат и са подкрепяни от Турция , Саудитите и Кувейт. ИД яде бой в Сирия и Ирак , но се разширява в Афганистан, Либия и северна африка. А през това време.... Ердоган се доказва като диктатор но е кандидат за влизане в ЕС защото изнудва настряскания ЕС с бежанците . А пък прибалтиийските страни и украйна се готвят да отразяват руското нашествие , без значение че на никой не са притрябвали .
и на всичкото отгоре Северна Корея не спира да заплашва САЩ с превантивен ядрен удар...
Въпросът е WTF ???
М-да ,не отива на добре тоя свят ,освен това не премахват безусловно акциза на домашната ракия у нас,та положението се сговнява отсекъде значи.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Мислим че бирата не трябва се бара, само ракията за да ви е гадно.И на секи бакшиш да турят жипиес вързан с телефона на жина му.
Мислим че бирата не трябва се бара, само ракията за да ви е гадно.И на секи бакшиш да турят жипиес вързан с телефона на жина му.
Бате,пак си назад с техниката и технологията,това го имах преди да се появат масово смартфоните щото беха по над илядо лева,та буля ме гледаше на компа в къщи.Е с те такава архаична джвъчка ставаше следенето в реално време,давам линк към сайт на руски специално заради теб http://i-p.kiev.ua/Siemens/Siemens%20XT65
Колкото до моя бранш, отдавна няма нищо скрито -покрито.Почти всичките бакшиши у наше село сме с джипиеси дето пеят на 3-4 секунди на сървъра в централата къде са,в режим "почивка","свободен" или "зает",някои системи си имат опции и за аудио, видеонаблюдение ,следят показанията на таксиметровия апарати т.н.Спирам до тук ,че това е фирмена тайна.
А и освен това жина ми явно си има таен агент в диспечерната на фирмата /вероятно някоя нейна съученичка е телефонистка/ та ми знае оборота,колко съм бачкал,какви са ми курсовете ,къде съм ходил,къде си пия кафето , с кои колеги и колежки и по колко време , така,че идеята ти е реализирана от години да знаиш,дори вече не е интересно.
Абе наши -ваши нема,има само промити мозъци и тва е.Като не могат и не искат да живеят като нормални ще се самоизяждат и да ти кажа все повече се убеждавам ,че този процес трябва да се подпомага ,а не да се блокира,Па ако може и да падне некоя кинта от тая работа е най-добре.
Comment