Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И защо трябва да сме пак в положението на фронтова линия.Истерията е от ваша страна по отношение на Русия.Руска заплаха няма, тя е предтекст за чужди интереси, които нямат нищо общо с нашата сигурност и суверинитет.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      И защо трябва да сме пак в положението на фронтова линия.Истерията е от ваша страна по отношение на Русия.Руска заплаха няма, тя е предтекст за чужди интереси, които нямат нищо общо с нашата сигурност и суверинитет.
      Посочи, къде съм казал, че Русия е заплаха и печелиш каса бира от мен.

Ти си този, който твърди, че Русия ще ни унищожи, заради членството ни в НАТО. Спомняш ли си?

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Еми логично да ни тегли една майна няколко пъти.И не заради членството ни в НАТО, а заради политиката ни спрямо нея, при това без да са ни натискали от НАТО.Щото можеше да сме си член на НАТО и без чужди войски и бази което променя отношението към нас.Всъщност ще бомбят американските бази и войски а ние ще изгорим покрай сухото.Т.е сами си дадохме държавата за фронтова линия.Ти не знам къде и дали си казал, ама подкрепяш тази политика.И непрекъснато говориш за ония 45 години.Само че ако се отървахме от ония години, то от тия години няма да има отърване.

Comment

• Тука основно тримца, сте зомбирани от руската пропаганда.

Давай го по-спокойно. Няма да има война между Русия и НАТО. Така ни плашеха някога, така ви плашат и сега.
          Само да има, кой да им се връзва.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Абе забрави това някога, преди.......Не знам дали ние сме зомбирани ама къде е светлото бъдеще дето го обещаваха.Я виж тука, не си спомням Чехлю да е русофил, мм?, кой е зомбиран. - http://www.pan.bg/view_article-49-33...-AGRESIYA.html

Comment

Абе забрави това някога, преди.......Не знам дали ние сме зомбирани ама къде е светлото бъдеще дето го обещаваха.Я виж тука, не си спомням Чехлю да е русофил, мм?, кой е зомбиран. - http://www.pan.bg/view_article-49-33...-AGRESIYA.html
              Ми що направо не попиташ Плевнелиев, вместо да питаш нас?

Що поставяш всички под общ знаменател?

Това, че аз смятам, че пътят ни е на запад вместо на изток, не означава, че психясвам от "руската агресия".

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Щот си от другия бряг по тия въпроси.

Comment

• Ква фронтова линия с Русията бре. САЩ и Русия си имат договори и си ги спазват хората.Май американците имат повече споразумения относно сигурноста с руснаците отколкото ние.
                  Да не очаквате ние да им скочим?

Comment

• Съюз "БълРумУкрбриг" иска Украйна от България http://www.vesti.bg/bulgaria/syiuz-b...gariia-6052896

Учения на страховитата хамериканска армия https://www.youtube.com/watch?v=ybGQFtnNEKk
                    Last edited by Orm; d.m.y г., 21:05.
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                      Учения на страховитата хамериканска армия https://www.youtube.com/watch?v=ybGQFtnNEKk
                      .....и на страховитите космическо-галактически сили на Русия....

https://www.youtube.com/watch?v=1s77cqabHsM

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• По смешно е като падат Хамъри, то и хамериканците се пукнаха от смях.

Comment

По смешно е като падат Хамъри, то и хамериканците се пукнаха от смях.
                          Смешно е - да. Дай Боже само такива смешни неща да се случват по време на армейските изцепки.

Щото знаем и за такива, които изобщо не са смешни.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Хахха валяха Хамъри.. А това с ракетите си е класика за всички...

http://smart.dir.bg/it/news/22378472/ ....
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

• И аз се чудя как най -технологично развитата нация с най-голямата космическа агенция не може дори да копира руския двигател.

Comment

• Сигурно, защото нямат "копирните умения" на руснаците

И аз знам, как да си направя отвертка, но като ми потрябва, ми е по-изгодно да си я купя от магазина.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X