Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Митак, за какви добри и лоши новини за алианса блянуваш?

Би имало лоши новини за алианса единствено, ако руснаците притежаваха средство, което им позволява да унищожат 100% от ядрения потенциал на САЩ, като същевременно понесат 0 % загуби по собствената си глава.

И докато такова средство не съществува, разните му там Сатани и пр. не са нищо друго освен икономическа трагедия за руския народ.

Накратко - ако ще и Путин на балистична метла да литне, все тая.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Виж сега.Те моряците и телата има са могли да ги извадят и веднага след "инцидента" и след като са умрели от недостиг на кислород.

Във филма се казва за секретна руска подводница, която се е потопила незабавно след инцидента, НО не са ги извадили защото не са искали да има живи, които да разказват какво точно им се е случило.

След това норвежката платформа беше наета да извади преди всичко подводницата, а задно с нея и труповете на моряците или каквото е останало от тях.

Руската секретна спасителна подводница няма как да извади подводницата или част от нея.

Те руснаците и не са предвиждали да признават официално такива загуби и потапяния от чужди подводници или такива инциденти -аварии на техни подводници без да има участие на човешко поведение.И в двата случая това би хвърли сянка както върху боеспособността, така и върху надеждността на подводниците им и военната им техника.
      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
        Виж сега.Те моряците и телата има са могли да ги извадят и веднага след "инцидента" и след като са умрели от недостиг на кислород.

Във филма се казва за секретна руска подводница, която се е потопила незабавно след инцидента, НО не са ги извадили защото не са искали да има живи, които да разказват какво точно им се е случило.

След това норвежката платформа беше наета да извади преди всичко подводницата, а задно с нея и труповете на моряците или каквото е останало от тях.

Руската секретна спасителна подводница няма как да извади подводницата или част от нея.

Те руснаците и не са предвиждали да признават официално такива загуби и потапяния от чужди подводници или такива инциденти -аварии на техни подводници без да има участие на човешко поведение.И в двата случая това би хвърли сянка както върху боеспособността, така и върху надеждността на подводниците им и военната им техника.
        Френската версия макар, че, както самите французи казват - "tient debout" (стои права), си е само една вероятна версия.

Какво точно се е случило, може и никога да не разберем.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Тоя Еко , яко се вълнува за икономическото състояние на Русия, явно тъщата си знае работата

Да спасим и Куба от иранската агресия...
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            Тоя Еко , яко се вълнува за икономическото състояние на Русия, явно тъщата си знае работата

Да спасим и Куба от иранската агресия...
            И Хитлер някога е "преодолял" икономическата криза, като е милитаризирал икономиката.
            Всички знаем, как е завършило това.

Та затова се интересувам.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Всички знаем, как е завършило това.
              Не си оторизиран, да говориш от името на всички. Някой не знаят, изглежда.
              Да те питам аз, абе защо на миролюбивите миротворци, в главите им все ракети и калашници? И има ли това някаква връзка с водката? Ако има, то пряка или косвена е?
              От как прочетох че пилотът "атакувал" "Кук"(първият път)е разжалван и увплнен(изненадаааааа), тия въпроси "мира" не ми дават.
              Ако успееш,и ми отговориш на тия въпроси, то значи имаш време, та да задам още - защо за спреният "Южен поток", продължава да пристига тежко оборудване? Това има ли връзка със инерцията и ако има, тя пряка или косвена е. Подчертавам че не става въпрос само за тръбите, тръба може да доплава от всякъде. Имам още въпроси, но ще ги задам, по натам.
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Ей много се забавлявам като ви чета.Такава евтина пропаганда водите че направо ми ставате симпатични.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Екво стана ся, за едни евронормите важат за други не.Какво стана с третия енергиен пакет ,ммм?.Де ви шибам двуличната лицемерна демокрация. http://svetoven.pogled.info/news/739...iha-na-Gazprom

И едно оправдание пак с хипотетична заплаха. - http://www.pan.bg/view_article-64-33...a-i-SASht.html

А Брюксел ич не се меси в чужди работи, още един пример за "демокрация" в действие http://www.moreto.net/novini.php?n=321118&c=02

Хахаха, светлото бъдеще - http://www.moreto.net/novini.php?n=321290&c=04
                  Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:48.

Comment

• Митак, аз пък залагам една бира на това, че по времето на соца си мрънкал по отношение на системата и си си мечтал за западното устройство. Т.е - за това, което е от другата страна на барикадата.

Така де - чуждите кокошки винаги снасят по-големите яйца.

Извод - и в съюз с марсианците да влезем, ти пак ще намериш за какво да си мърмориш.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Митак, аз пък залагам една бира на това, че по времето на соца си мрънкал по отношение на системата и си си мечтал за западното устройство. Т.е - за това, което е от другата страна на барикадата.

Извод - и в съюз с марсианците да влезем, ти пак ще намериш за какво да си мърмориш.
                      Аз пък ще заложа една кока кола че няма да намериш в двете теми дето сме писали нито един конкретен отговор на конкретен въпрос от страна на вашия лагер
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                        Аз пък ще заложа една кока кола че няма да намериш в двете теми дето сме писали нито един конкретен отговор на конкретен въпрос от страна на вашия лагер
                        Кока кола не пием. Само квас

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Кока кола не пием. Само квас
                          Това противно комунистическо питие ?!?!?! Какво ще каже чичо Сам ??

Comment

• Чуждото винаги е по-убаво
                            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Митак, аз пък залагам една бира на това, че по времето на соца си мрънкал по отношение на системата и си си мечтал за западното устройство. Т.е - за това, което е от другата страна на барикадата.

Мне, винаги съм бил русофил.Изключен съм от комсомола, нямам партийна книжка.Това вероятно маже да се провери.Апртамента съм си го изработили изплатил.Нито преди нито сега съм разчитал на държавата.Не съм мрънкал защото не ми пречеше, и тази не ми пречи защото пак сам се оправям, дразни ме изкривяването на историята, фактите и действителноста.И за да не бъда капо ще ти отговоря с твоите похвати - аз пък съм сигурен че си бил предан комсомолски и партиен член.Типичен пример за бивш комунист и настоящ соросоид. Ще те разочаровам никой не те забелязва.Ще морморя докато има видиотени антикомунисти.Като не можете да се борите по мъжки ревете като жени.Сигурент съм че ако стъпи руски ботуш в България вие първи ще ги посрещнет с хляб и сол.Всъщност вие сте със силните на деня.А вятърът си мени посоката. http://www.pan.bg/view_article-5-338...KITE-DECA.html

Я и американската супер хипер техника падала - http://www.pan.bg/view_article-1-338...ach-VIDEO.html
                              Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                                Чуждото винаги е по-убаво
                                Нали за това възхвалявате еврогейските ценности.

Comment

Working...
                                X