Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Най лошото е, че въпреки всичките простотии на ГЕРБ, народът не вижда по-добра алтернатива.

Да - умни и кадърни хора трябват на управлението.

Но кой умен и кадърен човек би се захванал да се занимава с политика? Точно в България? Ей така без задни мисли - просто за благото на държавата?

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Най лошото е, че въпреки всичките простотии на ГЕРБ, народът не вижда по-добра алтернатива.

Да - умни и кадърни хора трябват на управлението.

Но кой умен и кадърен човек би се захванал да се занимава с политика? Точно в България? Ей така без задни мисли - просто за благото на държавата?
      Путин

---------- Post added at 14:23 ---------- Previous post was at 14:08 ----------

Ей го нашия спасител , ако не се разплаче ще разкаце играта на Путин

http://www.mignews.info/pasi-izbuhna...na-antarktida/
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
        Морди имаш температура.Прегледай се.

Интересът на ЕС не е "да е с Русия", нито е "да е със САЩ".

Просто САЩ засега са по-малкото зло.

Русия както и САЩ няма да търпят ЕС да има претенции за световна хегемония.ЕС няма и такива намерения засега защото няма собствена армия, а без армия нищо не става.

Русия обаче няма да търпи ЕС да има претенции и за регионален хегемон-тя иска всичко за себе си.Така е било в миналото, така е и сега и така ще е й занапред.

Както САЩ имат интерес Русия да бъде разпокъсана, така както се случи със СССР, така и Русия има интерес ЕС да се дезинтегрира и разпокъса.По-лесно ще на Русия да влия на отделни държави, отколкото на цял съюз.

В Дания, Холандия, Белгия, Германия и другите държави от ЕС къде си видял изброените от теб "ценности"???

Това са "ценностите" такива каквито ги разбират местните властимащи за момента.Същите тези хора които провалиха и комунизма/социализма.Те имат поведение според теорията на Дарвин- приспособяват се- някога са били най-върлите комунисти, сега са най-върлите демократи.В единият случай провалиха една цяла система, а сега предстои да видим, дали ще провалят бъдещето на България като демократична страна.

Емиграцията поне според мен не еднозначна и еднопосочна.Имам познати завърнали се миналата година в България след 20 години живот в САЩ.
        Само че за да започнат хората да се завръщат у родината си, трябва управленци с характер да управляват безкомпромисно и да няма и най-малко съмнение накъде вървим.С МУТРИ не става.

Прав си на 1000% че "мирния преход" се превърна единствено в "мирен провал".Поне засега поне временно.

Дори да нямаше кръв, трябваше тези които до 1989 година са били във властта да бъдат извадени от нея завинаги, тъй като те са се провалили.Като ги оставихме там, те се провалят и новата държава...Това им е "в кръвта" да извличат облаги и да изтъргуват всичко което могат...

Сега гледам отново Румен Гечев "раздава акъл" с пълни шепи и щедро от телевизонните екрани.

Това с трепането не съм сигурен дали ще се получи- комунистите вече трепаха 1944 до 1964 година по лагери, трепаха преди лагерите без съд и присъда и без гробове закопаха една камара народ...

Левски е казал, "трябва да управляват не заслужилите, а знаещите и можещите".

Тук винаги се проваляме.Иска да се влага ежедневно много интелект, само че това изисква интелигентни хора на власт, а българина масово си харесва и гласува за "аз съм прост и вие сте прости" .

С прости във властта не става.те опростяват и опростачват всичко до което се докоснат, включително животът ни и бъдещето на цели поколения.Емиграцията просто е начинът на тези поколения да кажат "Вие си избрахте тези простаци, сега си носете последици, ни емигрираме в държави където управляват умни и имаме "умно" бъдеще ...

Не Русия, не САЩ- ние сме си виновни...

А прогрес не очаквайте докато Тиквун е на власт- Бойко Борисов: "Не гледайте какво се случва в Румъния"http://sofia.topnovini.bg/node/589320

Не е и да му се сърдим на Тиквунчо- той просто толкова може човека.Колкото може толкова дава на България ...

Прав си, че само ние сме си виновни.
        Обаче нещата са много по-дълбоки.
        От една страна Русия не може да усвои своите ресурси, тоест да колонизира Сибир безЕвропа или по-точно Германия.
        От друга страна Германия и Европа не могат да извършат технологичната революция без САЩ. Всъщност тая революция, която е заложена от САЩ. Китай, Индия, Русия и още половината свят имат друго мнение по въпроса. Те тръгват по свой си път.
        От трета, самата идея на атлантическата цивилизация се основава на бясното консумиране. Точно като скакалците. Тя трябва да поглъща всичко по пътя си.
        Останалите пък не искат да бъдат изядени
        Колкото за "ценностите"- в Дания е разрешена зоофилията. В Норвегия инцеста и секса с новородени. Холандия е рай за наркоманите. Виждам и нашите идвайки от Холандия на какво дередже са. САЩ си имат педал за командуващ сухопътните войски. САЩ спряха Юцжен поток и Белене, натресоха ни Мариците и от това губим десетки милиарди.
        Това ако са приятели, то врагове не ни трябват!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Колкото за "ценностите"- в Дания е разрешена зоофилията. В Норвегия инцеста и секса с новородени. Холандия е рай за наркоманите. Виждам и нашите идвайки от Холандия на какво дередже са. САЩ си имат педал за командуващ сухопътните войски. САЩ спряха Юцжен поток и Белене, натресоха ни Мариците и от това губим десетки милиарди.
          Това ако са приятели, то врагове не ни трябват!
          Откъде ги знаеш тия работи бе? От руската пропаганда ли?

Я дай да го видим това някъде написано черно на бяло в достоверен източник.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• В Белгия пък върлуват човекоядци, или пък в Русия беше...
            А-а-а-а....не може да е било в Русия, там е забранено със закон.
            Забраната дали пък не беше за хомосексуализма...!?
            Точно така, сетих се! В Русия хомосексуалните прояви са забранени, значи в Русия вече няма педали. Интересно, след като има човекоядци, дали им е разрешено да си практикуват извратеноста, щото там ценностите са такива вероятно.
            Няколко пъти попитах - очаквате ли че закон може да унищожи педерастията? След като не може, как е по добре - да са свободни да се разкриват, или да се крият щото законът и предразсъдаците ги преследват?
            Иво, потоците марсиянците ги спират. Един марсиянец се направи на Путин, показа се по телевизията и каза - Южен поток няма да го бъде.
            Понеже вече попрекалихте, нека да видим що за ценностна система е тая - евроатлантическата. На първо място човешкият живот е свещен, частната собствебост е свещенна. После свободата на придвижване и правото на икономическо развитие е свещенно. Свободата на словото и вероизповеданието е висша ценност. Да, от това следва че лявоориентираните имат право на глас и изява. Е,и!?
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
              В Белгия пък върлуват човекоядци, или пък в Русия беше...
              А-а-а-а....не може да е било в Русия, там е забранено със закон.
              Забраната дали пък не беше за хомосексуализма...!?
              Точно така, сетих се! В Русия хомосексуалните прояви са забранени, значи в Русия вече няма педали. Интересно, след като има човекоядци, дали им е разрешено да си практикуват извратеноста, щото там ценностите са такива вероятно.
              Няколко пъти попитах - очаквате ли че закон може да унищожи педерастията? След като не може, как е по добре - да са свободни да се разкриват, или да се крият щото законът и предразсъдаците ги преследват?
              Иво, потоците марсиянците ги спират. Един марсиянец се направи на Путин, показа се по телевизията и каза - Южен поток няма да го бъде.
              Понеже вече попрекалихте, нека да видим що за ценностна система е тая - евроатлантическата. На първо място човешкият живот е свещен, частната собствебост е свещенна. После свободата на придвижване и правото на икономическо развитие е свещенно. Свободата на словото и вероизповеданието е висша ценност. Да, от това следва че лявоориентираните имат право на глас и изява. Е,и!?
              Нещо пак си сънувал няк'ви свещени работи....
              Човешкия жовот е свещен - милиони загинали от свети НАТО !
              Частната собстврност е свещена - освен ако светите банкери не решат обратното !
              Свободата на свещеното предвижване - цяла европа строи огради и лиже задника на Ердоган, понеже само за свещените богопомазани е това право...
              Свободата на словото - наистина , всеки може да плямпа каквото си ще , но казаното от САЩ е най свято.....

PS - За обща култура и за де не се излагаш пред хората да знаеш: В Русия не са забранени хомосексуалните прояви а пропагандата на хомосексуализма сред непълнолетни. А да излезеш по сред бял ден на улицата и да друсаш ташаци и цици (още едно свщено право на европейците) си е чиста пропаганда !
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• САЩ си имат педал за командуващ сухопътните войски Д-а-а-ам-м-м-м-м ...

Виждам че си много далече от реалността...

Да не забравяме Свещеният отряд на Тива (на старогръцки: Ιερός Λόχος τών Θηβών) е войсково подразделение от подбрани войници, наброяващ 150 хомосексуални двойки, които формират елитната сила на тиванската армия през 4 век пр.н.е....

Имам поглед върху работата на лесбо съдийка.От поне 15 години си има сериозна партньорка.
                Имам поглед и върху хетеро съдии/прокурори.

От сега мога да кажа, че лесбото е 100% повече съдия от останалите.Останалите си имат любовници, приятели, една камара доброжелатели... и на всички тях правят "салтанати" вместо да раздават правосъдие...

Един от хетерото си назначил на кумеца съпругата за счетоводител в съда, друг уредил извънбрачна интимна партньорка да му е секретарка...

Правосъдие ли? УЙ.От най-дебелия и четвъртит вид за всички търсещи правосъдие ...

Нито в Холандия нито другде ми пречат как живеят.Включително и в Русия.Всеки да живее както иска според разбиранията си.

Никога не съм употребявал наркотици.
                Никога не съм пушил.
                Не пия освен бира, а концентрати само по официални празници или през зимата ако съм се настудувал през деня да се сгрея когато се прибера.Никога не съм повръщал от алкохол и препиване.

Мога да пия достатъчно така че когато ходя да не залитам, а другите вече да са под масата или "на черешата".

За Дания не знам, а за Норвегия това не е вярно.

Ама Марсианеца е прав-Щом СССР не признава, че Чикатило е "рожба" на комунизма следователно Чикатило не съществува...

О sancta simplicitas...
                Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 22:05.
                Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Един въпрос към тези , които яростно не са против педалите .... Каква ви е реакцията когато някой ви нарече педал или хомосексуалист или съвсем коректно гей ?

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    Един въпрос към тези , които яростно не са против педалите .... Каква ви е реакцията когато някой ви нарече педал или хомосексуалист или съвсем коректно гей ?
                    Не по-различна от тази, когато ме нарекат с друга обидна дума или ме напсуват.

Точно, какво ще бъде изречено, няма никакво значение.

"Mеждуселски автобус.Прах,разбити седалки,мърсотия-позната картинка.На смяна:най-спокойният шофьор в околията- "бързия" Кирчо-повече от 15 км в час не вдига,и то на прав учаcтък.На една от селските спирки се качва подпийнала група младежи.Още на втората минута започват да подвикват:
                    -хайде бе пед.л,карай тоя рейс,бе пед.л ..заспаааа,хайде че остаряхме тука бе пед.л,дай малко по бързо бе пед.л.........
                    След 2 спирки слезли.Възрастна жена,свидетелка на случката става и потупва шофьора по рамото с думите
                    -Педалчо,сине не им се нервирай на тия келеши, напили са се
                    "
                    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 21:35.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Аз "яростно" не съм и против лесбийките.

Педитата ако не ме закачат, нямам проблем с тях.Ако ме закачат:1. предупреждавам;2.става "инфекция"ако не вземат от дума...

Ама досега предупреждение винаги е било достатъчно...Те май не си падат по садо-мазо

С лесбийките пък нямам никакъв проблем-целият съм техен ако ме искат ...Ама де този късмет...

Ако някой ме нарече педерас не реагирам.На тъпаци нямам какво да им кажа и не си губя времето с тях.Ако му се иска да съм педерас го тряска светкавица и той разбира как може "да удря педерас посред бял ден" ...
                      Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 21:52.
                      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• На тия от вас, за които аргументите "срещу" ЕС се свеждат основно до хомосексуализъм, наркомания и тем подобни....ще кажа:

Очевидно - сивото вещество ви липсва или никога не сте ходили в Европа, не сте работили в екип с европейци, не сте чели европейски книги, не сте гледали европейско кино, не сте слушали европейска музика, не сте изпитвали върху себе си възпитаното уважение и толерантността на околните.......

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

На тия от вас, за които аргументите "срещу" ЕС се свеждат основно до хомосексуализъм, наркомания и тем подобни....ще кажа:

Очевидно - сивото вещество ви липсва или никога не сте ходили в Европа, не сте работили в екип с европейци, не сте чели европейски книги, не сте гледали европейско кино, не сте слушали европейска музика, не сте изпитвали върху себе си възпитаното уважение и толерантността на околните.......
                          Аз съм чел европейска книга бе ....

Не съм против ЕС , против безусловно изпълнение на волята на САЩ съм !!!
                          Дори съм склонен да приема гей парадите за единствения минус на ЕС , но за съжаление не е така...

Comment

Да изстрелваш крилати ракети от каспийско море по дрипльовци с калашници, това не е ли като да биеш мухи с чук?
                            Е - добър повод да си пробваш техниката и не на последно място да се поперчиш.

А наближаването на НАТО до границите на Русия няма нищо общо с реална военна заплаха или насилствено-завоевателски амбиции.

Ако теб ничии ценности не те вълнуват, за мое щастие младите будни и инициативни българи, ги вълнуват.
                            Не аз и ти. Те са бъдещето на България.
                            Да ти припомня че любимите ти сащ също водеха войни с дрипльовци с калашници във Виетнам и продължават да бомбят Афганистан и ИД.Ама нали те са герои а Русия се перчи...Виж Ако САЩ бомбят това е друго, всички пишат че коалицията водена от САЩ е нацелила някоя сватба или ВИК.
                            Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                            някоя пазарджишка аптекарка

най-много.

Ама ако го шушна на женка му...ще се обяснява като ученичка пред "гол гларус" ...
                            Женка ми е тука, щото е малко трудно да си 24 часа придружител в болница та се сменяме.Ако не си забелязал там където съм го писал е за хора с чувство за хумор ти явно нямаш такъв, но затова пък това си е сериозна тема и с изказването си само се убедих в ценностите на евроатлантиците.

Честно казано се забавлявам с напъните ви.Общо взето да си умреш от смях - http://www.moreto.net/novini.php?n=323782
                            А и напъните ви да го начукате на Русия с аец Белене го начукахте на българския данъко платец и токоплатец с половин милярд евро.Русия бължа я ухапа.
                            Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:55.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Явно бръкнах където трябва. Или не трябва.
                              Пак бъркате, като смесвате нещата.
                              Обикновеният европеец няма нищо общо със спора ни.
                              Я да попитам!
                              Кой европеец?
                              Тоя, с който може да се срещнете на пътя, да работите заедно нещо или ония, който идва като инвеститор и ти ограбва всичко.
                              Това важи с еднаква сили и за руснака, американеца, китаеца и зулуса.
                              За мене педерастията е заразна болест и е по-лоша и от холерата.
                              Тя е новата е новата чума на Европа.
                              Педераса е зависим човек с разбъркан мозък.
                              В Европа са много любезни с теб, когато имат полза от тебе, но я отиди самостоятелно да си търсиш работа!
                              Ще запееш друга песен.
                              Трудовото законодателство, благодарение на европейското е такова, че е съвсем уместно да го наречем робовладелско.
                              А пропо, в армията на САЩ, чукането на кози вече не е престъпление.
                              Снощи Путин ми го каза.
                              И гледайте какво се получава!
                              Всички са толерантни, но никой не иска да му викат педераст.
                              Заебете ги тия!
                              Ще има да се дърлим до утре!
                              Я ми кажете, как виждате да се справим с положението? На къде да вървим?
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Иво, аз говоря за обикновения човек и затова, как той съумява да си "подреди къщичката".

В крайна сметка това си зависи единствено от него. Поради това немецът живее по един начин а българинът по друг.

Какъвто народът, такива и управниците.

А иначе слънцето грее и земята се върти еднакво за всички.

Митак, във виетнамската война американците за загубили около 2200 самолета и 60 000 войника.

Това не се прави с лъкове и стрели.

За сравнение - ти ми кажи, колко американски, руски или каквито и да било самолети са свалени в бойни действия от ИД.

По въпроса за АЕЦ - Белене е добре, когато говориш и във второ лице множествено число, да нозовеш и тези, които имаш впредвид.

Много е нелепо да метнеш цялата отговорност за Белене на ГЕРБ. Ама така ти е лесно и угодно.
                                Last edited by ecotronic; d.m.y г., 11:03.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X