Не знам защо ми вменяваш национализация и тем подобни глупости.Нали твоя човек Костов тръбеше как приватизацията ще ни направи Швейцария на Балканите.Е кво стана.Е наскоро ми попадна една статия от тия времена дето се тръбеше че австрийци ще правят генератори във ВАМО.И какво стана.Сега гледам строят жилищен комплекс.А сега можеше да произвеждаме генератори и да ги сеем по Калиакра.А да, на нас не ни трябват кораби, ток газ тръби домати... И сега слушам по новините как сме са стреснали че продължаваме да чезнем.Даже в Сърбия дето НАТО я засипа с томахавки живеят по-добре а дори не са в ЕС и НАТО.Бе пропаста е голяма има място за всички, яд ме е че в онова време повярвах че ще се случи нещо хубаво.А да карам 15 годишен трошляк, има банани и мога да ходя дето си искам по Европътъ да ма таковат и газят с камиони секви цигани.И да ти кажа по онова време не участвах в еуфорията щото по природа съм си тома неверни....та затва не чаках ВАМОда ми даде апартамент, изтърпях че съм балък да не си внасям парите в пирамиди и какви ли още не глупости и не сбърках.Трееше си бия шамара нанекъде ма аз наивник, що да ходя някъде кат тука ще стане същото.И тия дето тогава ни лъжеха сега пак ме уверяват че отиваме към добро .Да бе да, друг път.
А по въпроса за Крим както и за други съм те признал за спец.
А по въпроса за Крим както и за други съм те признал за спец.
Comment