Първоначално публикувано от 546
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Collapse
X
-
Арфа Ромео 146 1.6 боксер
-
Чакай,чакай,не ме разбра.Павиране и тем подобни не ме интересуват разбира се.
Къде заби със Славчо и Царя,направо мож да кажа,че остави питомното и тръгна да гониш дивото.
Демокрацията може и трябва да се употребява и по предназначение,а не заради самата демокрация. Не търси проблема в демоса.
Щото я си представи например какъв би бил резултата от един референдум в САЩ и Русия с един единствен въпрос- Да бомбиме ли Сирия?
Или друг подобен- Да финансираме ли България за да се стабилизира икономически?
Аз не съм против "Църквата", не съм и против избора на " Попа", казвам ,че попадията кат се набърка става зле. И ,че живем във време,в което попадиите яко държат поповете под чехъл. Та усилията трябва да са в посока да се противодейства на това,щот се оказва,че сменяме и "Църквата,и"Попа" ,ама попадията остава същата,че отгоре на това я мори и Алцхаймер.А кажи как да стане ,ама мирно и тихо тая работа.
Първоначално публикувано от ДТИванов Покажи съобщениеТи знаеш ли какво наказание е да се пие без кисели краставички?
---------- Post added at 09:44 ---------- Previous post was at 09:43 ----------
Еле па ко тряа се пие лосион за вана!!!
То имаме специална тема за наздравици,ама айде да оспамя и тук,че сега ми е паднало ,а Наздраве!Last edited by 546; d.m.y г., 08:21.
Comment
-
Наздраве на всички Българи!
А що се касае на поканата на Павлин (според ника): Господине, не аз съм Ви пратил във Флорида, но пък съвсем няма как да ме пратите в Крим, Като един свободен европеец ходя на далеч по-приятни места. Ако Крим все пак толкова Ви привлича, нахлупвайте ушанката и бегом натам. Аз засега ще скокна до Гърция.
Още веднъж светли празници на всички!
П.С. На "историка" русофил едно бързо тестче:
Защо Сръбско-Българската война е известна като войната на капитаните? Какво търсят руснаците в Добруджа 1916 - 1917 г. и какво точно намират? (Жокер - кой е ген. Иван Колев?) Това е само за загрявка. Ако му се играе насреща съм.
И по глобалните въпроси - кому го търсеха братушките в Ангола, Никарагуа, Лаос, Камбоджа, Афганистан (преди янките нали знаиш)? Как цъфнаха и вързаха тези страни следствие на помощта?
А стига засега, че да не се претовари по празниците?
Comment
-
Първоначално публикувано от ДТИванов Покажи съобщениеНаздраве на всички Българи!
А що се касае на поканата на Павлин (според ника): Господине, не аз съм Ви пратил във Флорида, но пък съвсем няма как да ме пратите в Крим, Като един свободен европеец ходя на далеч по-приятни места. Ако Крим все пак толкова Ви привлича, нахлупвайте ушанката и бегом натам. Аз засега ще скокна до Гърция.
Още веднъж светли празници на всички!
П.С. На "историка" русофил едно бързо тестче:
Защо Сръбско-Българската война е известна като войната на капитаните? Какво търсят руснаците в Добруджа 1916 - 1917 г. и какво точно намират? (Жокер - кой е ген. Иван Колев?) Това е само за загрявка. Ако му се играе насреща съм.
И по глобалните въпроси - кому го търсеха братушките в Ангола, Никарагуа, Лаос, Камбоджа, Афганистан (преди янките нали знаиш)? Как цъфнаха и вързаха тези страни следствие на помощта?
А стига засега, че да не се претовари по празниците?
Comment
-
Първоначално публикувано от ДТИванов Покажи съобщениеНаздраве на всички Българи!
....
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=67676
Comment
-
ДТИванов - не ми се играе на вече обсъждани неща, изчети раздела.
Останалите да си търсят публика.А най добре да се наредят на опашката за среща с Путин, Меркел е последна за сега, за 10.05.Нормаллно за слугинажа е да се престарава, само че няма да получите повишение.
Така се разговаря с вас - https://www.youtube.com/watch?v=WjLs3eHDmTI
Весели празници.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:49.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от ДТИванов Покажи съобщениеВие последно в Крим ли живеете или във Флорида? Като Ви гледам що за експерт сте, ще да живеете в Крим. Или пък Ви се иска , ама не Ви стиска!
Comment
-
Не ти се играе , защото ти е ясен резултата. И той никак не ти харесва. То и на Путин никак не му хареса рекламата на ултра мега гига хипер противоракетните комплекси (за малоценност), които свалят всяка крилата ракета до петата минута. Е, първите 59 не се броят, те ушанките го карат на едро. Пък и само два часа по-рано са ги предупредили янките, не са могли да изтрезнеят.
Дерзайте момци! Забавни сте!
Comment
-
Първоначално публикувано от ДТИванов Покажи съобщениеНе ти се играе , защото ти е ясен резултата. И той никак не ти харесва. То и на Путин никак не му хареса рекламата на ултра мега гига хипер противоракетните комплекси (за малоценност), които свалят всяка крилата ракета до петата минута. Е, първите 59 не се броят, те ушанките го карат на едро. Пък и само два часа по-рано са ги предупредили янките, не са могли да изтрезнеят.
Дерзайте момци! Забавни сте!
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеДТИванов - не ми се играе на вече обсъждани неща, изчети раздела.
Останалите да си търсят публика.А най добре да се наредят на опашката за среща с Путин, Меркел е последна за сега, за 10.05.Нормаллно за слугинажа е да се престарава, само че няма да получите повишение.
Така се разговаря с вас - https://www.youtube.com/watch?v=WjLs3eHDmTI
Весели празници.Last edited by 546; d.m.y г., 03:29.
Comment
-
Митак, руският представител в ООН разговаря изнервено.
Явно му липсват аргументи.
Попитах нещо, ма никой не ми отговори:
Защо Русия блокира резолюция, която цели изясняването на случилото се?
Нали твърди, че било инсценировка? Каква по-добра възможност да го докаже?
Сега пък набедихте САЩ, че нанесли удар по некакъв склад и така обгазили стотици цивилни.
Ама и това се оказа плоска лъжа.
Изобщо нервни ми се видите и останалите путофилчета.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Нито веднъж не съм си позволил да правя квалификации за Вашите постове (към Павлин или който е там). Като нямате аргументи по-добре замълчете, вместо да обиждате. А за това кой и какво ми плаща, не е Ваша работа, но все пак да Ви светна, че вече 25 години си плащам сам и осигурявам хляба на още няколко семейства.
Екотроник, изнервени са щото чакат опорните точки от Българското Тръмп общество, ха-ха.Last edited by ДТИванов; d.m.y г., 11:42.
Comment
-
Павлинчо, като глупав и беден студент объркал посоките на света, та така се озовал в САЩ вместо в Русия
Сега, за да компенсира грешката си, се изживява, като задокеански хъш
Нищо, че с данъците, които плаща, вреди на любимата Русия.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ДТИванов Покажи съобщениеНито веднъж не съм си позволил да правя квалификации за Вашите постове (към Павлин или който е там). Като нямате аргументи по-добре замълчете, вместо да обиждате. А за това кой и какво ми плаща, не е Ваша работа, но все пак да Ви светна, че вече 25 години си плащам сам и осигурявам хляба на още няколко семейства.
Екотроник, изнервени са щото чакат опорните точки от Българското Тръмп общество, ха-ха.
---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:51 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеМитак, руският представител в ООН разговаря изнервено.
Явно му липсват аргументи.
Попитах нещо, ма никой не ми отговори:
Защо Русия блокира резолюция, която цели изясняването на случилото се?
Нали твърди, че било инсценировка? Каква по-добра възможност да го докаже?
Сега пък набедихте САЩ, че нанесли удар по некакъв склад и така обгазили стотици цивилни.
Ама и това се оказа плоска лъжа.
Изобщо нервни ми се видите и останалите путофилчета.
Comment
Comment