Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    А , ти за тия пушкала говориш.... да , така беше със стингърите.
    Лесно се определя, гори един склад военен (като при нас) и после терористите с оръчия с Бг етикети. В Украйна в момента е рай за търговия ... сори за ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ на складирани съветски екземпляри....

---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

А понятието частна фирма източва богатствата на държавата? Съществува ли ? Говорим за подаръците на Горбачев и Елцин.
    Естествено че нямаш представа защо почна войната в Ирак.
    А милошевич го оправдаха и сега си живее щасливо.... а , не , първо май го обвиниха , е...ха майката на Сърия , оправдаха го и го убиха.... супер, мега - европейско...
    А-а-а, шишенцеее. Ами там - не зная. Имало, нямало.....каква е връзката с Русия?
    Съжалявам че на Сърбия и се наложи да понесе последствията от управление на "патриоти". Сърбия НИКОЙ не я оправдава за това което направи. Упс, май Тръмп я оправда, отчасти, неясно или май не. Ама това беше преди да се закълне, та.......
    Милошевич го оправдаха, понеже е изпълнявал заповеди, и пак няма разумна връзка с Русия и Путин.
    Това което има връзка с горните две, е нарушаването на въздушното пространство на чужди държави, анексиряането на чужди територии, нарушаването на маждународното право......
    Според "левите" добивът на злато, от източници които не съдържат такова, според общоприетите норми е "ограбване на ресурси". Според други хора е иновативна технология, извличаща общи ползи. Посочи ми една сфера от живота, в която има "обществени средства", в която да няма източване, и ще "замлъка завинаги". Та-а-а, я пак ми обясни, какви бяха първите действия на Путин!?
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
      А-а-а, шишенцеее. Ами там - не зная. Имало, нямало.....каква е връзката с Русия?
      Съжалявам че на Сърбия и се наложи да понесе последствията от управление на "патриоти". Сърбия НИКОЙ не я оправдава за това което направи. Упс, май Тръмп я оправда, отчасти, неясно или май не. Ама това беше преди да се закълне, та.......
      Милошевич го оправдаха, понеже е изпълнявал заповеди, и пак няма разумна връзка с Русия и Путин.
      Това което има връзка с горните две, е нарушаването на въздушното пространство на чужди държави, анексиряането на чужди територии, нарушаването на маждународното право......
      Според "левите" добивът на злато, от източници които не съдържат такова, според общоприетите норми е "ограбване на ресурси". Според други хора е иновативна технология, извличаща общи ползи. Посочи ми една сфера от живота, в която има "обществени средства", в която да няма източване, и ще "замлъка завинаги". Та-а-а, я пак ми обясни, какви бяха първите действия на Путин!?
      Каквоооооо ????????

Човече , ще почна като тебе да отговарям и се правя на ударен....
      За кои първи действия на Путин говорим ? Точно след раждане или в училище ?
      Какво анексиране? Народа на Крим го избра.....
      А ако не си запознат, отдавна вече няма такова понятие като международно право.... И го няма заради Путин или не , я кажи ???? Бомбардиране на суверенна държава без съгласието на ООН какво се води ???? Уийството на законни президенти на суверенни държави какво са??? Агитиране в полза на един или друг кандидат в сувверенна дъжава как се казва???? Подслушване на всичко живо и полуживо (фрау Меркел имам впредвд) какво се води ? Та за кое международно право говорим ????
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Каквоооооо ????????

Човече , ще почна като тебе да отговарям и се правя на ударен....
        За кои първи действия на Путин говорим ? Точно след раждане или в училище ?
        Какво анексиране? Народа на Крим го избра.....
        А ако не си запознат, отдавна вече няма такова понятие като международно право.... И го няма заради Путин или не , я кажи ???? Бомбардиране на суверенна държава без съгласието на ООН какво се води ???? Уийството на законни президенти на суверенни държави какво са??? Агитиране в полза на един или друг кандидат в сувверенна дъжава как се казва???? Подслушване на всичко живо и полуживо (фрау Меркел имам впредвд) какво се води ? Та за кое международно право говорим ????
        Момче! Говорим за писаното право. Ако щеш вярвай, но това че някой друг не спазва правилата, не е повод и ти да не ги спазваш. Понеже сме в автомобилен форум - давай мигач ако ще сменяш посоката. Спирай на стоп и "червено", щото като те спрат полицаите, те ще са прави. Дословно, буквално и дефакто.
        Иде реч за първите дейсрвия на Путин като взе власта, упс, като му я дадоха. В конституцията на Украйна, предвидено ли е с референдум, част от населението да "напусне" пределите на държавата, барабар с територията? Ако да - то съм в дълбока грешка, признавам си. Това с агитирането не го разбрах. Ако имаш предвид това което направи турският Доган тук - егати и двойният стандарт! Ами тоя ако реши да прави референдуми у кас!? А как се води избиването на маса народ, щото са от друг етнос? Нали за морал си говорехме по "едно време"? А сфера в която "медът" е общ и някой да не се "облажи", можеш ли да посочиш?
        На никакъв не се правя. Ако ти изглеждам "ударен", значи съм такъв. Ако прилича на патка, кряка като патка, ходи като патка.........
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Не, имах впредвид Маккейн и Нуланд на площада в Киев...
          Та, за автомобилните правила - когато този отсреща минава на червено, ти спираш на зелено за да не се претрепеш и нарушаваш пак правилата.
          Не знам дали ерферендумите се пишат в конституцията , но знам със сигурност че свалянето на правителство с оръжие в ръка също не го пише в конституцията. В момента на преврата в Киев , автономията Крим имаше напълно законно правителство, което реши да проведе референдум.
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Айде,законно,морално,некво си там международно и не знам си още какво Право,тия ка си ги приказваме да бехме и на по двайсе години,ма май не сме.
            Правото винаги е било и ще бъде на страната на тия които могат да го защитят.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
              Де да имах акъла на българина,ама този който му идва отпосле- турска поговорка
              Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Не, имах впредвид Маккейн и Нуланд на площада в Киев...
              Та, за автомобилните правила - когато този отсреща минава на червено, ти спираш на зелено за да не се претрепеш и нарушаваш пак правилата.
              Не знам дали ерферендумите се пишат в конституцията , но знам със сигурност че свалянето на правителство с оръжие в ръка също не го пише в конституцията. В момента на преврата в Киев , автономията Крим имаше напълно законно правителство, което реши да проведе референдум.
              Нещо да ни просветлите по въпроса за Грузия? Там кому го дирят ушанките и как го вписвате в правно отношение?
              А в Крим освен автономно правителство имаше и доста зелени човечета, ама кво от това? Важното е да се плямпа нещо там.

Comment

• Първоначално публикувано от ДТИванов Покажи съобщение
                Нещо да ни просветлите по въпроса за Грузия? Там кому го дирят ушанките и как го вписвате в правно отношение?
                А в Крим освен автономно правителство имаше и доста зелени човечета, ама кво от това? Важното е да се плямпа нещо там.
                Руската или Грузинската версия не ти е ясна? Сепаратистка драма най-общо казано.
                По принцип ние чакаме да дойде газ от азерите през Грузия и Турция до няколко години,даже наскоро среща се прави някаква..
                Ма Митака вчера или оня ден писа нещо ,че сме аут от всякъкви нови газови трасета.
                Иначе няма лошо да поразнообразим списъка с доставчиците леко,че ако стане нещо с Украинците да имаме парно зимата. За в бъдеще може би ще има румънски шистов или наш от морето,като опция,но за сега нищо сигурно няма.
                Даже имаше някво решение на Европейско ниво всяка държава да се подсигури с повече от един доставчик.Стратегически добре,но това както и да го погледнеш са няколко милиарда разход с неясна възвращаемост.
                Толко от мен,аз съм таксиметров шафьор,виж Митака може би знае повече.
                Last edited by 546; d.m.y г., 02:59.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                  Руската или Грузинската версия не ти е ясна? Сепаратистка драма най-общо казано.
                  По принцип ние чакаме да дойде газ от азерите през Грузия и Турция до няколко години,даже наскоро среща се прави някаква..
                  Ма Митака вчера или оня ден писа нещо ,че сме аут от всякъкви нови газови трасета.
                  Иначе няма лошо да поразнообразим списъка с доставчиците леко,че ако стане нещо с Украинците да имаме парно зимата. За в бъдеще може би ще има румънски шистов или наш от морето,като опция,но за сега нищо сигурно няма.
                  Даже имаше някво решение на Европейско ниво всяка държава да се подсигури с повече от един доставчик.Стратегически добре,но това както и да го погледнеш са няколко милиарда разход с неясна възвращаемост.
                  Толко от мен,аз съм таксиметров шафьор,виж Митака може би знае повече.
                  Извинявайте, въпросите ми основно бяха към Орм. Иначе за разнообразието от доставчици на каквато и да е стока или услуга нямаме никакви разминавания с Вас.

Comment

Какво за Грузия не ти е ясно? След разпада на съюза останаха много спорни територии като Абхазия, Южна осетия, Нагорни карабах и Преднистровието. Имаше руски миротворци от десетилетия там (бивша вече Грузия) , съвсем законни и признати от всички. След като Саакашвили реши да геройства и изтрепа сумати миротворци, си изяде боя. Запада, между другото, призна че войната я започнаха грузинците.
                    А азерите нямат толкова газ да заменят руския. Доколкото знам, единствената алтернатива е Катар..... но сам се сещай дали от там е възможно в близкото бъдеще да дойде газ.

Comment

• А бе хора, говорите че ЕС казал всяка страна да си подсигури допълнителни доставчици.А защо ЕС със собствени средства не вземе да пусне една тръбичка от Северо море до България, нали сме едно цяло.И как си я предстявяте тази диверсификация.Начи прайм един хъб до Варна примерно и чакаме навалица от желаещи да си прекарат неколко хиляди километра тръби за тяхна сметка и ако искаш азерски газ ако искаш руски ако искаш некъв друг.Е няма такива луди.Всяко трасе се проучва дали ще има потребление колко ще бъде то, сключват се договори за години напред и ако не изкупуваш договорените количества плащаш неустойки.Другия въриант е сам да си пуснеш тръбички за твоя си сметка, ма пак няма да е като в някоя кръчма кеф ти Хайнекен кеф ти Каменица.Проблема е че тези които договарят го правят заради комисионните в джоба си а не за българската икономика.Е ся Полша щяла да пуска по тръбите американски газ, ама цената му била тайна.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Ам че нал на Бат Бойко точно туй му е замисъла с хъба,Европата да кихне,че да има газчица за Всички от Всякъде и в Всички направления.
                        Са остава се тиражира сумата,и ние ще си земем нашето,но само ,ако не се омажем със срокове,процедури,проекти и там още каквото може да осерем.
                        А комисионните от изграждането са ясни,даже за една бира на Ред Рок се фащам на бас,че и бенефициентите ги знаеш.
                        После посредници,поддръжка и квото им роди фантазията и не е забранено със закон ,кат я има кацата,кой как се дореди на пазарен принцип,и донякъде и според изборните резултати,с краткосрочни договори съобразени с продължителността на мандата,за да има прозрачност и справедливост(ако им стигне пипето,че иначе ша са ритат яко по кокалчетата)сметам ,че в тази област тайни за това кое как става няма да има,щото всичко ще е на разположение на публиката ,хехехе
                        Last edited by 546; d.m.y г., 19:59.

Comment

• И какво е виновна тука Русия.А инак американците не ги плюем за договорите с двете "американски централи" дето са така сключени че има специална клауза с гарантирана печалба от мисля 17%, и става така че когато платят данъци ние им връщаме парите че и отгоре за да се спази тази клауза.И няма що да ги плюем тях щото и те си гледат интереса, ама когато стана на въпрос един черен циганин се подхилваще мазно от екрана на тивито и само щото неам пари за нов/телевизор/, не му разбих мутрата.

Comment

Вече ще си позволя да Ви нарека ГЛУПАК. Бъдете убеден, че от ракети разбирам достатъчно. И пак да питам кое точно за ракетните комплекси не е вярно. Руснаците гордо заявиха "Небето над Сирия" е затворено, още като се включиха в бомбандировките преди две години. Да, ама янките ги изненадаха и крилатите ракети минаха под земята явно. Сори, ама няма друго обяснение, как великите руски ПРУ-та не свалиха Пейтриътите до петата минута (според руските хвалби). Та те така мили ми глупчо от Флорида.
                            И какво разбираш от ракети, като не правиш разлика между Пейтриът и Томахоук.
                            Първо затвориха небето над Сирия след инцидента с руския Су24 свален от турски ф16.Второ не са очаквали че САЩ ще се намесят с крилати ракети по този начин.Е вече са взели мерки, щото явно не може да се вярва на НАТО и споразумения.Първо се информирай какво е това радиохоризонт и как се разпространяват лъчите на радара.Праволинейно.Което значи че поради естественат кривина на земята радиохоризонта е на 22-25 км от излъчватела ако е на морското равнище.След него можеш да виждаш високо летящи обекти а не нисколетящи томахавки на 25-30 метра от земята.За да ги видиш ти трябват АУАКСИ, други постове зад хоризонта, янките ползват дори аеростати.Освен това дори според руснаците, крилати ракети следващи релефа е изключително трудно да се свалят, заглушат или прихванат.Не си мисли че не са в час.Почти невъзможно е да заглушиш радара на ракета който следва релефа, първо защото има много слабо излъчване и второ насочен е вертикално надолу.Освен това имат и GPS.Дори и той да излезе от строя има вградена карта на месността/фотопамет/ с отправни точки.В този случай се издига за кратко на стотина двеста метра за да се коригира по тези отправни точки/планина, скала, неща които се открояват и са постоянни, не сграда която я я има или няма/.Няма значение дали е Томахоук, Калибър, Брамос или нещо друго от сорта.За сваляне на крилата ракета се изисква пълноценна отбрана каквато там не е развърната.Освен около руските бази.Сега колко са долетели колко са свалени аз и ти няма да научим от СМИ.Сега си задай въпроса защо руснаците не отговориха.Защото те оказват помощ на Асад в борбата с терористите.Руснаците не са във война със САЩ.Те нападанаха обекти на Сирия и ако руснаците бяха отговорили на томахавките това би означавало война със САЩ.Те не са в конфликт със САЩ, те и сирийците по принцип не са, ноти те мъдро или посъветвани от Русия не отговориха, защото първо нямат ресурса за война със САЩ второ ако бяха отговорили или Русия трябваше да се намеси или да напусне театъра на военни действия зада не бъде принудена да се намеси.Друг е въпроса ако САЩ бяха обстреляли руските бази в Тартус или Хмеймни.От масиран удар на крилати ракети няма пълноценно спасение, а и никой няма седне ти преследва стотици крилати ракети из джендемите ми ще гръмне приносителите им.Във войната в Югославия са истреляни над 700 ракети и само 50-60 от тях са свалени...и то с техника от 70-те....и некой друг невидим Стелт...Още никой не е истрелвал руски крилати ракети срещу САЩ и сие че да имаме база за сравнение чии ракети или отбрана са по-добри.Другото е дразнене.

---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:14 ----------

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                            Айде,законно,морално,некво си там международно и не знам си още какво Право,тия ка си ги приказваме да бехме и на по двайсе години,ма май не сме.
                            Правото винаги е било и ще бъде на страната на тия които могат да го защитят.
                            http://politikus.politikus.politikus...olshe-net.html
                            Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:19.

Comment

• ---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:39 ----------

[/COLOR]
                              Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              И какво е виновна тука Русия.А инак американците не ги плюем за договорите с двете "американски централи" дето са така сключени че има специална клауза с гарантирана печалба от мисля 17%, и става така че когато платят данъци ние им връщаме парите че и отгоре за да се спази тази клауза.И няма що да ги плюем тях щото и те си гледат интереса, ама когато стана на въпрос един черен циганин се подхилваще мазно от екрана на тивито и само щото неам пари за нов/телевизор/, не му разбих мутрата.
                              Русия нищо не е виновна,ако Путин държи да има участие вади 5 кинта от бюджета,регистрира си едно търговско дружество в Горно Нанадолнище и се конкурира на всеки един етап и на всяка една позиция с другите играчи.
                              Между впрочем ограничения няма, та и ти можеш да се пробваш.Аз съм пас,но 5 кинта за начален капитал мога да ти осигуря,ако ти се свидят.

А и Газпром в последствие ще е на делавера,че няма да го бъзикат за злоупотреба с монополно положение и да се пробват да го източват с милиарди,които да се арчат за проекти в Източна Европа
                              Колкото до сделките на Костов,вероятно те са причината сега публиката да не му ръкопляска на изборите. И "американските централи" са само донякъде американски,не, че има значение за цената на тока,ама все пак дай да сме коректни.

http://politikus.politikus.politikus...olshe-net.html
                              Митак,Лавров е старата школа,много му се радвам на изказа,жалко ,че представителите на този вид са на изчезване.Много елегантно напомня ,че отговорността не е само на САЩ и Русия,а и останалите трябва да поемат своя дял,а не да гледат сейр,че лошо им се пише иначе.
                              Last edited by 546; d.m.y г., 23:01.

Comment

Какво за Грузия не ти е ясно? След разпада на съюза останаха много спорни територии като Абхазия, Южна осетия, Нагорни карабах и Преднистровието. Имаше руски миротворци от десетилетия там (бивша вече Грузия) , съвсем законни и признати от всички. След като Саакашвили реши да геройства и изтрепа сумати миротворци, си изяде боя. Запада, между другото, призна че войната я започнаха грузинците.
                                А азерите нямат толкова газ да заменят руския. Доколкото знам, единствената алтернатива е Катар..... но сам се сещай дали от там е възможно в близкото бъдеще да дойде газ.
                                Това беше яко! Ако ушанките са някъде, са "МИРОТВОРЦИ", но ако са янките, са окупатори. Хайде по-сериозно ако е възможно.

Comment

Working...
                                X