Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ми че то и нашите генерали са обучени в съветски школи, и летците ни са свикнали с руска техника и не мисля че и на нас може да ни се гласува доверие.В НАТО ни приеха не щото народа е искал а за плоцдарм срещу Русия.Както и Черна гора и Македония по бързата процедура.Само сърбите се опъват.

Па нали не вярвате на комунистически вестници.Или викаш кръвта вода не става.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Ми че то и нашите генерали са обучени в съветски школи, и летците ни са свикнали с руска техника и не мисля че и на нас може да ни се гласува доверие.В НАТО ни приеха не щото народа е искал а за плоцдарм срещу Русия.Както и Черна гора и Македония по бързата процедура.Само сърбите се опъват.

Па нали не вярвате на комунистически вестници.Или викаш кръвта вода не става.
      The Washington post, добре ли е, другарю страдащ комсомолец?

https://www.washingtonpost.com/world...=.ed3943703cf6

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ем чети и коментарите на потребителите отдолу.Мноо ма кефят.Особено този -
        FranknErnest
        7/15/2013 2:13 PM GMT+0300
        we continually do that -- we never stopped. "one man's terrorist is another man's freedom fighter" - the U.S. plays that game all the time. but we play it like strip poker, and we always end up with our pants down around our ankles and our junk in our hands. now, can you explain why that happens over and over and over again? are we retarded or just stuck on stupid?

Няма ти го превеждам, би трябвало да знаеш английски иначе няма те вземат на работа господарите ти.

п.п.Всички бяхме чавдарчета,пионерчета, комсомолчета но не всички бяхме партийни членове.Познавате се по това че се опитвате да замажете миналото си.

Comment

Ем чети и коментарите на потребителите отдолу.Мноо ма кефят.Особено този -
          FranknErnest
          7/15/2013 2:13 PM GMT+0300
          we continually do that -- we never stopped. "one man's terrorist is another man's freedom fighter" - the U.S. plays that game all the time. but we play it like strip poker, and we always end up with our pants down around our ankles and our junk in our hands. now, can you explain why that happens over and over and over again? are we retarded or just stuck on stupid?

Няма ти го превеждам, би трябвало да знаеш английски иначе няма те вземат на работа господарите ти.

п.п.Всички бяхме чавдарчета,пионерчета, комсомолчета но не всички бяхме партийни членове.Познавате се по това че се опитвате да замажете миналото си.
          Такива платени мърморковци, като теб, пишат коментари навсякъде. Нали за това ви плащат?

Ще трябва да те разочаровам, но аз член на БКП никога не съм бил.

Ако искаш да заложим по едни 10К на това ми твърдение?

Има цял АР форум от свидетели.

Стиска ли ти, или само приказките ти гоуеми?

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ами приспадни си твоите твърдения и сме на нула.

Comment

Ами приспадни си твоите твърдения и сме на нула.
              Не си спомням да съм твърдял, че си бил член на БКП, просто защото няма откъде да знам това.

Но винаги съм твърдял, че си комунист. Защо смятам така, е една дебела тема, но това е моето впечатление.

Надявам се правиш разлика между двете.

За разлика от това ти твърдиш (и в предпоследния си пост) че аз съм бил член на партията. Освен, ако използвайки израза "Познавате се по това че....." нямаш впредвид мен.

Last edited by ecotronic; d.m.y г., 21:29.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Но пък твърдиш че съм платен нали и че съм комунист.Що, щото съм за партньорство с Русия.Виж ся не ми дреме кой какъв е бил, а какъв е сега.Криминалните не ги броя.И сега виждам хора които упорито работят за заличаването на 1300 години история.Виждам хора които мерят различно в условията на демокрация и пазарна икономика.Какво стана със светлото бъдеще.Само след две години през България няма да минава и грам транзитен газ и ще се молим на Турция и ЕС за газчица и ток. Преди няколко години Русия ни предложи да построи сама и със свои средства и АЕЦ „Белене“ и Южен поток. Без България да даде и една стотинка за тези стратегически за България енергийни проекти, които щяха да превърнат страната ни в енергиен разпределителен център за цяла Европа. А постепенното изплащане на нашата част от строежа на двата проекта щеше да става за сметка на постъпленията от тяхната бъдеща експлоатация.Ние страдаме само и само да се подмажем на Брюксел и Вашингтон.За какво за бога.За бананите, за колите 2-3 ръка, за скъпия ток от американските централи, за обезлюдяването на България.За свободното ходене из Европа...мерси, с тия чалми и секва измет нямам желание.Отиваме все по надолу и по надолу.Как беше, който ни освободи той ще ни пороби.Е, ЕС ни освободи.

Айде сега, обясни ми какво бъдеще виждаш за България от висотата на евроатлантическите си ценности.

п.п. На някои взе да им се изяснява картинката - http://bgjournal.info/leonid-kutchma...inen-pridatak/

п.п.2 Направи си труда да прочетеш това. http://pogled.info/avtorski/Georgi-V...e-dalzhi.86786
                Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:21.

Comment

• Ето ми членската книжка.
                  Attached Files

Comment

• Банджо.US - специално за Еко

https://www.youtube.com/watch?v=jdP8TiKY8dE
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Ей, русначетата тук, как пък никой не каза добра дума за другаря Карпов? Как никой не го защити от своеволията на Бат Бойко, дето не благоволи да го приеме (да му се ненадяваш). Или всичко дето не ви отърва, се правите, че не е било?

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                        Банджо.US - специално за Еко

https://www.youtube.com/watch?v=jdP8TiKY8dE
                        Потрай само още малко. Са закриват Ал Джазира, след това ще закрият CNN, DW, Reuters и още няколко, докато остане само ТАСС.

Тогава вече гордо ще можете да заявите, че сте информирани молодцы.

---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:46 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        Ето ми членската книжка.
                        Бе знаех си, че имаш жълта книжка, ма чак пък Гъз...........

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Еми като слушам за скалъпените новини по CNN....то между впрочем всичката ви е скалъпена, Асад пак ЩЯЛ да залива с хим оръжия цивилни и деца най-вече, обаче доказателствата са строго секретни....пак.За белия фосфор обаче нито дума.ЕС ни тъпче с храни второ качество ние им лижем задника защото са ни партньори.Ценностната ви система няма ценности.

Не прочетох визията на Любо за светлото бъдеще на България.Ако нямаш такава се кандидатирай за депутат.

Сакън дума не обелвайте за това, че ще обидим малцинствата - http://dnes.dir.bg/news/romi-poboy-a...-25974719?nt=9 Жалко че нямаме такива хора вече - https://frognews.bg/obshtestvo/minal...olipinovo.html

Comment

• Ми що слушаш скалъпени новини? Слушай ТАСС. Там е истината.

Аз съм си направил живота такъв, какъвто съм искал и визии не са ми необходими.

Визиите са за такива като теб, за да има за какво да се тръшкат.

Не ставам за депутат, защото от всяко лайно депутат не става.

Вместо да дращиш по форумо, грабвай пушката и ходи да трепеш мангали. Така ще те запомним, като Митоолу

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Мда, така си и мислех.Важна е далаверата майната и на България.Пушката за такива като вас няма да фащам, НАТО ще ви защити.Аз имам здрав гъз.

Comment

• Това, каква е България зависи в най-голяма степен от хората в активна възраст. Накратко - тези, които хранят сами себе си и плащат данъци.

Това само големият глупак го нарича далавера!

Застани на някоя голяма пътна артерия по време на празници или отпускарски сезон и ще видиш, как няма жива душа, щото същите тия хора си налягат парцалките вкъщи, четат дезинформациите на CNN и примират пред балалайка.RU, която им обяснява на какво се дължи лошото им ежедневие и как все по-лошо ще става то, щом сме с ЕС и НАТО.
                                Last edited by ecotronic; d.m.y г., 15:01.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X