Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гергов призна, че е действал за коалиция БСП-ГЕРБ-По думите на Гергов такова управление е възможно, щом в Европа го правят. Според него при такава коалиция премиер можел да бъде „трети човек”.

http://www.mediapool.bg/ambitsiyata-...ews267010.html

По думите на Гергов, Корнелия Нинова е разговаряла с него, като му предложила „компенсация”.

„Корнелия ми каза: Жоро, аз разбирам, че не си виновен, какво да направя, за да се компенсирам”, твърди Гергов.
    Отдавна "големите" партии в България превърнаха политиката в гротеска ...
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Аз пък винаги съм се чудел, как се съвместяват понятията "социалист" и "милионер".

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Аз пък винаги съм се чудел, как се съвместяват понятията "социалист" и "милионер".
        Те за това, политик, ерго милионер няма да станеш

---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:24 ----------

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
        Викаш и серум на истината да им бият се тая
        Е, те ша ти кажат "истината", ма тяхната
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Я гледай, ВВС на САЩ щели да лекуват руснаците - https://russian.rt.com/world/article...y-rnk-rossiyan
          Не е лоша идея да ги попритеснят на техния континент - https://infox.sg/others/news/rossiya...term=regnum.ru А и някъде попрочетох че щели да връщат ракетите в Куба, ако не са ги върнали вече.Китай си е поставил за цел да създаде най-мощната армия, С.Корея ги притеснява с ракети....на тази страна и симпатизирам дотолкова доколкото може да допринесе пролапса наречен САЩ да се прибере в собственото му анално отверствие, иначе крайно време е някой да ги извади от хипнотичния транс в който са изпаднали.

Едно време питахме Москва ся питаме Брюксел - http://www.moreto.net/novini.php?n=356389&c=04
          Газовият хъб е убаво нещо, кеф ти газ от Азербайджан, кеф ти от Израел, кеф ти от Египет, дет отиде Бойко все се връща с една торба "ЩЕ..." - http://www.moreto.net/novini.php?n=356466&c=04 я форумните топ специалисте ми обяснят как ще дойде газ от Израел или Египет и колко по-евтин ще е от руския
          А това просто не мога да го асимилирам - http://www.pan.bg/view_article-6-396...shte-edin.html - дет са вика каквото сам си направиш никой не може да ти го направи."За България е изключително важно, поне това трябва да бъде наш национален приоритет е България да остане фактор на газовата карта на Европа. Ние не трябва да допускаме по никакъв начин да бъдем заобиколени от големите инфраструктурни проекти, които се развиват или ще се развиват около нас, каза Теменужка Петкова." - защо проектите са около нас а не у нас.И какво стана с евроценностите та Бойко се почувства предаден, как така изведнъж загубите за България станаха огромни, нали нищо нямаше да печелим от тая тръба - http://www.moreto.net/novini.php?n=356469&c=04
          Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 11:36.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Добре би било да проумееш вече едно основно положение - това, че за големите играчи, по-изостаналите страни се явяват едно ловно поле на което всеки се стреми да отстреля, колкото се може повече дивеч.

Времето си минава, историята си остава. А ако я поразгледаш, ще видиш, че често пъти едни играчи са били първи приятели а после - първи врагове.

Единственото, което не се променя, това е връзката между умственото развитие и желанието за господство над останалите.

Ако искаш да си независим, работи преди всичко над себе си, развивай технологии, придобивай способности, които другите не притежават. Всичко останало е следствие от това.

Един от най-добрите примери, илюстриращ това за което говоря е държавата Израел.

Изкуствено създадена и то с благословията на СССР, заради собствената си сигурност впоследствие се е сприятелила пък със САЩ. На по-късен етап пък е лъгала приятелите си и е създавала нови, когато е трябвало да става ядрена сила.

В крайна сметка е станало така, че една иначе малка държава, се е превърнала в един световен играч, когото никой не може да си позволява да не зачита.

Всичко това се е получило заради сплотеността на населението и, заради невероятно високата му степен на обществено съзнание и заради качеството на демократично избираните от него управници.

Та такива ми ти работи, Митре. Народът ни вече го е казал:

Лозето иска мотика, не молитва.
            Last edited by ecotronic; d.m.y г., 13:09.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Дет са вика бит и такован не си признават.Ма за другото си прав, той и бизнеса сутринта каза че отглеждаме търтеи.
              Както и да е, още нещо на което от сума ти време не мога да си отговоря, защо когато някои са недоволни от нещо затварят някое кръстовище или път и скандират исканията си.Няма лошо, ама така пречат на другите като тях докато на общинаря или депутата си го мести в другия крачол че някои си искат нещо.Защо не идат да блокират общината парламента или друга държавна институция, така по може да им обърнат внимание.Сбъркан народ сме.

Comment

• На ТВ журналистка веднъж и разказали за един много стар евреин, който в продължение на много, много години, всеки ден, по два пъти ходил до Стената на плача за да се моли. Тя решила да поговори с него. И когато стигнала до Стената на плача, тя веднага го видяла да върви бавно с малки старчески стъпки към святото място.

Около 45 минути тя чакала, докато старецът завърши молитвата си, и когато той се обърнал и бавно, подпрян на бастуна си, си тръгнал, тя отишла при него за да направи интервю.

– Извинете, сър, аз съм Ребека Смит, от телевизията. Как се казвате?
                – Мойсей Файнбърг, – казал той.
                – Кажете ми, сър, колко години вече ходите до Стената на плача за да се молите?
                – 70 години, не по-малко.
                – 70 години! Това е страхотно! Ще ми кажете ли за какво се молите на Бога?

– Моля се за мир между християни, евреи и мюсюлмани. Да няма войни и омраза между хората. Моля се, нашите деца да живеят в безопасност и да станат хора, които се обичат помежду си и са отговорни за своите действия.
                Моля се на Бог политиците винаги да казват истината и да поставят интересите на хората над своите собствени.

– И какво е вашето усещане след 70 години молитви?
                – Усещането е, че аз говоря със стена!

Comment

• Ето нещо интересно (действителна случка от мемоарите на Сър Франк Робъртс - съветник на Чърчил от времето на ВСВ).
                  През декември 1941, когато вермахтът бил на 19 км от Москва, на среща с британеца, Сталин му връчил план, който той трябвало да предаде на Чърчил и според който балтийските държави и Полша трябвало да останат в сферата на СССР след победата.....
                  Робъртс попитал Сталин, не трябва ли първо да помислим за победата?

Да, да - отговорил Сталин. Тя е ясна. Аз държа да изясним и това, което ще става след нея още от самото начало....

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Виж ти, после аз съм бил комунист,в Русия било комунизъм.... - http://www.pan.bg/view_article-3-397...-da-stroi.html

Comment

• Мда. Под национализация в случая се разбира, държавата да притежава мажоритарния дял.

Няма почти никаква разлика с комунистическите национализации. само някакви си 49 %

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ем нали и аз това разправям, че в някои предприятия държавата трябва да държи 51 %.Ма не ви се чуваше.Ако новината иде от Европа много бързо вдявате.Затуй сега БМФ поръчва 6 кораба на Китай, вместо да ги правят у нас.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          Ем нали и аз това разправям, че в някои предприятия държавата трябва да държи 51 %.Ма не ви се чуваше.Ако новината иде от Европа много бързо вдявате.Затуй сега БМФ поръчва 6 кораба на Китай, вместо да ги правят у нас.
                          Хехе,тоя филм кога вървеше по кината най-интересното което си спомням от сюжета беше ,че в търговските отношения между две държавни фирми неизменно се появяваха услужливо посредничащи частни компании.В резултат държавните фирми се налагаше да бъдат спасявани с периодични финансови инжекции ,ма не си спомням вече от частни или държавни банки идваше финансирането.Но пък финала винаги бе изпълнен с драматизъм.
                          Дай са да одържавим БМФ и Булярд и само след година и половина ще са в медиите на първа страница,като нал се сещаш ,че заглавието ще започва с думичките " пред фалит",после приватизация и най-накрая Графа пее " общо взето, всичко общо е взето".
                          Last edited by 546; d.m.y г., 03:17.

Comment

• Как се случи разграбването в България според бившия първи.

http://duma.bg/node/150259

Comment

• Е са на Тато глупостите нали ти е ясно ,че нема как да минат пред бивш комсомолец и потомък на повече от едно - две поколения комунисти като мен.
                              Брат ,истината и за тая система е ,че е сбъркана,сега се връщаме бавно към старата,не че тя е по-хубава,но поне се самовъзпроизвежда. И да ти кажа според мен читава система няма да има,освен ,ако специалистите по генетика не вземат нещата на сериозно.
                              Според някои,Господ ни е създал по свой образ и подобие ,а сега ние трябва да се оправяме с дефектите в продукта,а кажи са това що за безобразие е ,въобще на кво прилича и честно ли е?
                              А и още нещо:
                              Ако си бяхме все още в Соца ,по примера на Северна Корея сега на чело на Партията и Държавата щеше да е Малък Тошко и не знам дали щяхме да живеем по- добре или по-зле,но поне държавния глава щеше да ни разсмива качествено.Ти щеше да си живееш във Флорида,аз да карам Дачия- такси във Варна,а Митака да е русофил.Така,че нищо кой знае какво не е станало.
                              Извинявам се предварително на модераторите,че трябва да ни четат простотиите,но никой не ги е карал да стават такива
                              Last edited by 546; d.m.y г., 06:06.

Comment

• Не е зле, държавата да държи контролните пакети на стратегическия бизнес.

Лошото е, когато държавната машина е силно корумпирана.

Случайно някой да знае, че по времето на войната в Афганистан, САЩ са купували руско оръжие от соц. държавите, в т.ч. и от съветската армия в Афганистан за да въоръжават с него муджахидините?

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X