Известие

Collapse
No announcement yet.

Кулинарна

Collapse
X
 
  • Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

  • Кулинарна

    Абе защо у тос форум нема тема за рецепти и кой какво и сготвил?

    Тва алфиста не мое да готви или как?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

  • #2
    Сигурно щото некой ще пита:
    -Тва авто форум ли е?
    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
    Автогаз сервиз-
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

    Comment


    • #3
      Чудна тема

      Аз харесвам да готвя, но ми е тъпо, ако го готвя само за себе си....скучно е...няма с кой да споделиш идеята.

      Скариди по JAMAL-ски

      Продукти:
      скариди
      чесън
      масло
      лимон
      бира/бяло вино
      сол
      черен пипер

      Чесънът се запържва до позлатяване у маслото. Добавят се скаридите, които си пускат собствен сос. Добавят се солта, черния пипер, лимона, магданоза, бирата/виното и се бърка сравнително интензивно. Така, докато соса се изпари, след което се добавя още малко масло. До този момент скаридите са се задушили, сега малко ги запържваме.
      Бон апети.
      Attached Files
      sigpic
      Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
      Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
      Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

      Comment


      • #4
        Нещо бързо и италианско

        Варите едни спагети.

        Прибавяте това:

        После настъргвате това:

        И започвате да плюскате
        Добър апетит!

        Comment


        • #5
          виж в БГ Татко... има много

          Comment


          • #6
            Предлагам ви, да опитате някоя от рецептите на моята приятелка .Невероятна е !

            Sunshine's Kitchen

            п.п.
            Аз докато си дойде мъжа,съм на салата,яйца,пържоли...и т.н.Поканила съм свекито на гости (пак),много хубаво готви
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

            Comment


            • #7
              Роби, мани ги тия дето си мислят, че като е автофорум трябва да сме неграмотни и да говорим само и едниствено за коли.

              Аз пък сега направих сьоНга на скара. Тайната е в марината:
              зехтин, лимон, счукан чесън, копър, солчица, мента (листа)
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

              Comment


              • #8
                Аз и без това съм манал всичко...
                0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                Автогаз сервиз-
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

                Comment


                • #9
                  Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                  Роби, мани ги тия дето си мислят, че като е автофорум трябва да сме неграмотни и да говорим само и едниствено за коли.

                  Аз пък сега направих сьоНга на скара. Тайната е в марината:
                  зехтин, лимон, счукан чесън, копър, солчица, мента (листа)
                  Това съм го правил почти същото. Пробвай да смениш лимона с лайм и да добавиш пресен босилек. Мумтаз!
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

                  Comment


                  • #10
                    Рибата на каква скара я печете - не ви ли залепва, цапа и мирише и после трябва да се мие. На стндартните скари само скумрията ни става както трябва.
                    Имаме една с тефлоново покритие Kenwood с капак и я ползваме предимно за печене на зеленчуци - стават перфектно.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

                    Comment


                    • #11
                      Е цапа и мирише, риба е

                      Може да се пече на парти грил, тогава почти не залепва.
                      Но нищо не може да замени истниската скара с дръвца, стига да има условия.
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

                      Comment


                      • #12
                        Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        ...Тайната е в марината...
                        МаринатаТА Подобно на "салатаТА".
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                        Блог за работа и кариера

                        sigpic

                        Comment


                        • #13
                          Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                          МаринатаТА Подобно на "салатаТА".
                          Лапсусче. Мани правУпистЪ, кажи нещо по темата
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

                          Comment


                          • #14
                            Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                            Е цапа и мирише, риба е

                            Може да се пече на парти грил, тогава почти не залепва.
                            Но нищо не може да замени истниската скара с дръвца, стига да има условия.
                            Ти ме подсети, че имаме един вертикален грил Solak - не сме го ползвали от години. Пече по интересен начин месото - сланината става една хрупкава и мазнината се стича в чекмедженце.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

                            Comment


                            • #15
                              Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              Лапсусче. Мани правУпистЪ, кажи нещо по темата
                              На почивка съм и не си нося рецептите, а не готвя чак толкова често, че да ги помня наизуст.
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                              Блог за работа и кариера

                              sigpic

                              Comment

                              Working...
                              X