Известие

Collapse
No announcement yet.

РИБОЛОВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• е как бе нема се излагаме оно ако не седнеш да си апнеш като ората да го еба и да пинеш едно жлъто пиенье за кво живеаме

Comment

• да съживиме темата малко,тая година съм на един пъстървов излет и сега ходих на Душанци за уклей,времето беше добро а природата приказна,рибките си кълвяха добре за тоя сезон не бяха капризни.
      Attached Files
      Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 16:51.

Comment

• Румба и аз открих сезона.Малко по-скромно де А не е ли време да направиме с тебе едни бири и едно риболовче на другия ден?

Alfa 156
        ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
        sigpic

Comment

• e твоите уклей са по-голями от мойте тоя последният амур е доста сериозен,това освен на Овчарица или на некой ТЕЦ не знам къде може да ти се случи,иначе да верно ще се мисли.

Comment

• И аз открих сезона на мухата вчера на марица на цалапица доста добре беше хванах над 30 кленчета и няколко по едри вече са се групирали и са пълни с хаивер,всичките рибки си плуват обратно
            Attached Files
            sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
            Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• защо 3 мухарки?предполагам си с 5/6 клас като гледам,или една за стримери и тн?тоя е много сериозен кефал и си 800 и нагоре.

Comment

• защото бяхме 3-ма риболовци за това ина4е аз лових с 6 клас,другия с 7 и една 5 клас
                sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• ахахахаха човек не се сетих,викам тоя съвсем е изтрещел по тия мухи да ходи на риба с 3 мухарки

Comment

• https://www.youtube.com/watch?v=5sIDaLDpeOg

Подготвихте ли такъмите ?
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• това е едно от момчетата дето ходя с тях за риба,добър е доста с щуки и пъстърви а гледам и на море в Гърция се справя,дългият руснак е луд по целата глава,днес му честитих ден победъй

https://www.youtube.com/watch?v=Ow6x6oA-9TY

Comment

• "това освен на Овчарица или на некой ТЕЦ не знам къде може да ти се случи,иначе да верно ще се мисли."
                        И на Дунава
                        Ама както винаги си прав, де...На Овчарица е, за два дни един шаран и 6 амура (3х6,2х11 и последния от снимката 17).Да се видиме другата събота по Младост? С адаша ше бистриме тактика на бири и после на Панчарево да потренираме кастинг и с кобрата за състезанието на Гарваново края на месеца.dilian alfa gtv гледам си от царп беге дали има шанс да се видим на някое състезание?
                        Alfa 156
                        ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                        sigpic

Comment

• е човече имаш ми фейсбука вътре има какво ли не от къде ли не,а с годините преди да имам фотоапарат можех да напълня галерия с БГ водоемите по няколко пъти,твоите снимки ми приличат че си слязъл по черният път покрай бунгалата покрай пожарната и си хванал на ляво по брега защото покрай канала и пожарната къде теглят вода и е големата топола заградиха с мрежа,на това ми прелича брега ако си се завъртел настрани да видя садките или стената ще се сетя веднага къде си бил,там къде сте били ако завали дъжд там си оставаш няма излизане нагоре и с джип ние сме патили с джип там преди години,ех спомени колко нощи имам и там съм дал от живота си...звънкайте ако съм тука идвам веднага.

Comment

• Румба, ако направиш едно авторско предаване за риболова ще е най-гледаното щото хората хем ще умрат от смях хем ще научат нещо.Трябва се замислиш по въпроса.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• предлагали са ми,имам познат баровец говори сериозно с мене преди 12 години и ми вика искаш ли да водиш предаване аз ще го уредя,викам не защото нямам толкова познания и опит с всички риби,той ми вика е акули ли трябва да си ловил да водиш предаване,май беше прав де,познавам рибарската гилдия до съвършенство доста от състезателите повечето от вносителите и кой ли не,за пример някога имаше един човек Краси Гогов един мъж с москвич Алеко и дълга коса,ходеше с една и съща риза и на улицата и на предаванията,малко прилича на Кирил Маричков явно му е идол,та тоя човек пред мене е взимал пари от 2 различни склада да рекламира влакно и въдици,това е през 2004 та,взе 300лв и 500 лв,това си бяха пари тогава и сега са,от там идва проблема че трябва да рекламираш нещо да се самоиздържаш,който кихне му показваш нещата и се опитваш да убедиш хората коя захранка лови кое влакно е най здраво и тн,после трябва да намериш водоем на който да демонстрираш за какво си взел тия пари колко много риба ловят тия такъми а не демонстрираш техника и познания,риболова е спорта в който на 90 процента се дирижира от рекламите и вносителите и клубовете,там няма независими всеки е зависим от някой,само се загледай за какво иде реч,по престилките е Сенсас по кофите е Мило по прашките е Стонфо,то са захранки Ван Дер Енде то е страшна работа,не се сещам за хоби което да блика от толкова много скрити реклами,по света всички производители и вносители впрягат добри и известни риболовци за свои рекламни лица,може да не са добри и известни но те се стремят за 2 години да ги направят такива,всичките ни вносители ходят на риба окичени с дрехи и шапки на нещата който внасят и се занимават,не съм видел до сега лекар собственик на клиника да ходи с престилка на Токуда по улицата или па некой концесионер да се разхожда с жилетка на гърба ВОЛФ примерно,ключодържатели лепенки химикалки запалки е нищо на фона на всичко това,до сега съм имал 2-3 случая от вносители и тн абе кажи че си хванал еди какво си с тая примамка,преди 10 години ме накараха да се обадя в ефир познат вносител беше в едно радио и да задам въпрос като случаен човек слушаш предаването да питам за едни примамки ловят ли в Дунава с Черно Море и тн и че съм доволен от тях,та е тия неща са сложни и става трудно с предавания и тн,като цяло който се развие в тая посока трябва професионално да продължи да изкарва пари с това да повлече хора след него да си има последователи,явно мене не ме кефи не е моето.
                              Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 23:37.

Comment

• станах рано сутринта та на расъмване да пометам на голямата река вчера,смених 3 места в радиус 10 км от Лом и нищо,няма щука распер или помен от тях,има изиграва по нещо разгонва рибетата и до там,изметах 14 вида примамки смених все тая кълвеше еднакво как на първата така и на 14 тата,после отидох на пристана на Лом станало е много хубаво верно че го правиха много време но са го направили,изненадах се приятно,не бях ходил на кея в Лом от 3 години,общо взето няколко червеноперки дребни платички уклей и безброй попчета.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X