Известие

Collapse
No announcement yet.

РИБОЛОВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• прилича на Богоров,не съм ходил че се смазах от пътуване и тегели,искам да се постопли да ходя с блесната и мухарката по некоя сгодна рекица на далече да нема хора.

Comment

• Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
      31.03.2012.Първия шарко колегата хвана на топче риба, с втория и амура го поведох 2:1 - на царевица.

Колега къде е това?
      Алфа Ромео 145 1.4ТС

Comment

• RUNNING WILD позна - на Богров.
        Alfa 156
        ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
        sigpic

Comment

• Има ли желаещи да ми правят компания в събота?Дават го с леки превалявания, ама няма да се разкиснем...Имам предвид Богров или Мало Бучино, ама приемам и други предложения.На първия е 8лв. на пръчка, на втория 20лв. на род под или 10лв. на пръчка.И на двата има пъстърва, на Богров има и сом и щука.Аз отивам за шаран обаче
          Alfa 156
          sigpic

Comment

• колега позанемарих риболова че задачи имам и какво ли не,ходи мис е по река някоя или селско водоемче някакво без платено да си е естествено,ще ходя по река Огоста по натам поне може да се практикува кой какво иска и блесна и муха и плувка и всичко.

Comment

• Заеб@хте тая тема нещо...то и аз обиколих доста, ма не съм писал.Утре (след 4 чАса) съм на Кривина, ако некой идва да носи студена бира, че я плата
              Alfa 156
              sigpic

Comment

• да бе верно позанемарихме се,аз ходих на Струма на Бобошево че катерихме рилските езера ама ми стана скучно и се върнах и изчепих,рибки има разнообразни и не се ловят трудно по мое мнение,оня ден ходих на Искъра и слезнах в вододайната зона по едни тайни пътеки и как емтнах 1 клен на блесната и след него 1 костур веднага и слезнаха полицайте и ми писаха едно предупреждение да напусна санитарно-охранителната зона,умрях от яд поне да бяха дошли след 2 часа да половя ама хората са си прави даже бяха много вежливи и възпитани,после в неделя на едно малко гьолче излъгахме 2 малки щуки и 2 рака без да искаме и това е,нещо нямам ясна идея искам скътани местенца ма май нема.
                Attached Files
                Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 02:13.

Comment

• ---
                  Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:37.
                  Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• може да си направиме бартер морски кефал за раци сериозно,аз раци не ям иначе им знам технологията з аловене по няколко начина не ми харесват изобщо.

Comment

• ---
                      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:00.

Comment

• да ти кажа с морският риболов не съм много в час,ако знаеш места за морски кефал и други рибки немам против да си хвана влака за една нощ и да се тествам 1 ден в твоята компания,като се раздвижат рибките пиши и на каква стръв,за кефала знам че яде всичко от водорасли и скариди и морски червей до хляб на плувка даже.

Comment

• ---
                          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:21.

Comment

• Здравейте колеги,и аз съм доста запален по-риболова и всяка седмица ходя за риба.По-принцип практикувам всякакъв риболов,по рядко практикувам дънен риболов.В повечето случай ловя на плувка с мач или болонеза,предпочитам речния риболов който ми е по на сърце от затворените водоеми,практикувам и доста спинингов риболов,но в последните месеци си намерих ново предизвикателство-мухарски риболов,който за сега ми доставя огромно удоволствие.Можем да обменяме информация къде кълве и на какво.И сега ще кача няколко снимки от последните ми излети като повечето са мухарски.
                            Attached Files
                            sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                            Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                              1 ден силен север северозапад трябва да е охладило малко водата. Вдругиден ще видим как са рибоците. Универсална стрьв за морето е морският "блатният" червей. Него "всичко живо" го папка. Моето мнение е че интересният риболов по морето започва кьм краят на септември. Като започне да се лови чернокоп(лефер). Ако планираш риболовна екскурзия, то планирай я по това време. Тогава и зарганчета с прилични(неприлични) размери се нацелват. В момента риболовьт е малко странен, целта основно е да НЕ хванеш риба. Чернокопьт е с размери 3-4 см, тия дяволчета са толкова много и толкова гладни, та се хващат на кука 7ми номер. Кажи речи 1 трета от размерьт им. Голям зор е да не го хванеш като усетиш че такьв звяр ти "кьлве". Ще те дьржа "в течение" на ситуацията.
                              колега не им знам прираста на леферчетата иначе точно тов ами е мерак да го тресна на блесна или воблер,става навит съм за края на септември

---------- Post added at 06:39 ---------- Previous post was at 06:33 ----------

Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
                              Здравейте колеги,и аз съм доста запален по-риболова и всяка седмица ходя за риба.По-принцип практикувам всякакъв риболов,по рядко практикувам дънен риболов.В повечето случай ловя на плувка с мач или болонеза,предпочитам речния риболов който ми е по на сърце от затворените водоеми,практикувам и доста спинингов риболов,но в последните месеци си намерих ново предизвикателство-мухарски риболов,който за сега ми доставя огромно удоволствие.Можем да обменяме информация къде кълве и на какво.И сега ще кача няколко снимки от последните ми излети като повечето са мухарски.
                              браво колега,и аз като тебе ловя с всичко зависи какъв риболов ми се практикува на деня,в големите жеги те спасява само мухарката и некоя мазна рекичка тука за БГ забелязвам че най върви проста джапанка и основно се лови клен сам знаеш,най съм доволен от оса,и стършел и крилата мравка не че имам много мухи ма май и не ми трябват,ако ще ловиш с стримери по добре си мятай блесна и воблер направо,едната ти снимка ми прилича на Чепинци на кариерата там кво е положението.

Comment

• браво колега,и аз като тебе ловя с всичко зависи какъв риболов ми се практикува на деня,в големите жеги те спасява само мухарката и некоя мазна рекичка тука за БГ забелязвам че най върви проста джапанка и основно се лови клен сам знаеш,най съм доволен от оса,и стършел и крилата мравка не че имам много мухи ма май и не ми трябват,ако ще ловиш с стримери по добре си мятай блесна и воблер направо,едната ти снимка ми прилича на Чепинци на кариерата там кво е положението.[/QUOTE]

Да Чепинци е там ходя доста често след работа защото ми е близко като километри,излизат предимно оклей но с добри размери над 15см и ако ги набараш става страшно.Костур също дава,но като цяло не е едър, излизат и прилични костури от поряаъка на 300-450гр.червеноперки но дребни предимно.Казват че има и шаран,но никога не съм хващал.Там за една вечер извадихме 6 бели риби и имахме едно зверско късане на корда 0,35.След консултация с местни казват,че във водоема имало и прилични сомове до към 20кг.Дали е истина незнам.Щука съм хващал също там,но малка около 800гр.Колеги до нас извадиха 6кг.щука.От близките локви до Сф Чепинци ми е любимия.За мухарката предимно ловя на джапанки клен,+ тези който си изброил който са можеби най добрите мога да добавя и муха лайнарка и черно бръмбарче имат също страхотен резултат.Мисля,че вече е време да се пробвам и да уловя някоя пастърва,но само времето ще покаже.

Наслука на всички.
                                sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                                Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Working...
                                X