В петък,събота и неделя съм на Банско има ли смисъл да зимам мухарката да обикалям из малките реки там?
Известие
Collapse
No announcement yet.
РИБОЛОВ
Collapse
X
-
На Места риболова беше много труден водата беше мътна незнам защо но все пак се отчетохме с 4 малки кленчета доста се разочаровах, в недля на връщане от Банско спрях на Струма до Симитли и за 1 час си направих страшен кеф извадих около7-8 кленчета по около 15-20см и 2 бр. над 40 см ,всички рибки си плуват обратно по късно ще кача и снимки
Comment
-
като цяло на всякъде в тоя период от годината,не ходи излишно далече по реката няма смисъл според мен,виж къде ти е най близо и се разходи места колко искаш,ако не ти се ходи далече тука на Искър дето пресича Ботевградско при Маргел като се пуснаш на долу по течението искам да ти споделя че има дни е мазаляк нон стоп кълве не се базикам,то все едно си на Струма.
Comment
-
сега са пуснали вода от Панчарево и е по-високо нивото поне вчера беше,те от края на август септември изчезват по-малко са,да там в тоя район е добре,за муха се сещам добри места над яз.Искър като минеш моста татарски брод и нагоре има доста добри разливи но рядко излизат добри кленове 300 грама са рядкост.
Comment
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениеУтре мисля да съм тук където се събират реките ако има минаващи на близко да звънкат ако видят сива 156 са2243нн
0888-207-307
0897-855-651
42*47'26.75"С
23*21'"47.55" ИНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Колеги, миналата седмица бях на яз. Веринско и останах доста доволен. Хванах много каракуда, един бял амур, костури, червенопер, уклей... В язовира има и шаран. Направи ми впечатление, че водата е много чиста и е пълно с раци. Самото място е перфектно за палатки. Поляните са равни! Другите плюсове са, че колата буквално си я паркираш до мястото за ловене. Плаща се 8 лв. на въдица за 24 часа. Тази седмица пак ще скокна до там да видя дали ще ми излезе късмета. До мен рибарите нямаха много улов, но аз си хванах прилично рибка и съм очарован от пейзажа и гледката. Едно наистина красиво местенце за риболовAlfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениене можете ли да напишете нормално без карти и кординати да се дзверя какво е?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщениеКолеги, миналата седмица бях на яз. Веринско и останах доста доволен. Хванах много каракуда, един бял амур, костури, червенопер, уклей... В язовира има и шаран. Направи ми впечатление, че водата е много чиста и е пълно с раци. Самото място е перфектно за палатки. Поляните са равни! Другите плюсове са, че колата буквално си я паркираш до мястото за ловене. Плаща се 8 лв. на въдица за 24 часа. Тази седмица пак ще скокна до там да видя дали ще ми излезе късмета. До мен рибарите нямаха много улов, но аз си хванах прилично рибка и съм очарован от пейзажа и гледката. Едно наистина красиво местенце за риболов
Comment
Comment