Румба, в Осъм около моста на входа на Деветашката пещера мноу риба имаше, повечето около 15 см имаше и няколко екземпляра по около 25-30 санта.Снимах да ти ги покажа ама нещо не ги виждам на снимките, па те си стояха там.Може би на снимките нещо светлината се пречупва ли що ли, ама инак се виждаха много ясно.Твойто набито око може и да ги види.
Известие
Collapse
No announcement yet.
РИБОЛОВ
Collapse
X
-
Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:45.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениекленчета,на 4 тата снимка къде е върбата от долу в клоните ще са големите ама те са хитри не се подават много,нощтно време ги дебни с пиявица или малко жабче и без тежест да не усети че ще плюне на секундата.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
е аз набързо,ходих да прибера едно ауди 6 размазано горкото а от Варна взех камиона да го сложиме че го карах с едно Ивеко хладилник,минах покрай Цонево и морето готино е ама жега яко и ме изнервя зловещо и не бих стъпил преди 15 септември като турист,иначе некви щуки и каракуди ловихме ама с водолаз на едно водоемче красиво,абе дръж масата да не падне и така,сега да мине 10 септември и се активизирам с рибките,тия дни ще ходя в Копривщица и ще мина през Душанци пак бех преди 3 седмици там ама без особен успех,сега пак ще пробвам,после Искъра и чакам да се прибере един руснак от Русия къде ходя за риба с него да ги почваме щуките задружно.
Comment
-
Някой компетентен мое ли каже кога в Черно море е имало риба тон - http://www.lostbulgaria.com/?cat=349&paged=5По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеПаламудът реално е от семейство на тунитеПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениекленчета,на 4 тата снимка къде е върбата от долу в клоните ще са големите ама те са хитри не се подават много,нощтно време ги дебни с пиявица или малко жабче и без тежест да не усети че ще плюне на секундата.
аз имам ей тия - http://www.decathlon.bg/otg-pola-id_8271551.html
тия са подфодящи за мухарски риболов щото ти пазят очите от замятането на куката
Comment
-
човек очилата са за язовир когато си прав и ловиш от лодка за друго не стават,когато си наджапал в една река дето е 40-50 см трябва да се криеш това значи че се навеждаш стъпваш леко и последна грижа са ти очилата,и не можеш да видиш рибите в подмолите и в корените очилата не помагат за това,другото което е кво като видиш рибата ти видиш ли я и тя тебе те е видяла даже преди ти нея пак не ти помагат очилата,с мухарка най честата дистанция на ловене е 8-15 метра първата ти грижа е да се прикриеш да не се виждат движения и тн,другото което е там където има водовъртеж ти го гледаш как се върти и завихря и си смяташ как са позоционирани рибите с глава към течението да ама не щото от долу като върти рибата е наобратно с глава към тебе а ти и идваш в гръб,в водопад пак така ти си мислиш че водата е буйна не те вижда ама това са първите 50 см от долу водата е тиха и чиста,та искам да ти кажа че очилата помагат когато си прав от лодка да си виждаш как си водиш блесната и примамките и да те спаси от слънцето очите,в блато също не помагат рибите са ти в краката под водораслите нема да ги видиш,може като застанеш от некой мост да видиш кленчета на дъното налягали под моста ама и те те виждат и до тука с очилите,за мухарка да щото скорстта на връщане на мухата ти вади окото с сигурност,за мухарката аз съм с една Дайва правена в Шотландия малко макаронеста и дълга 6- 8 клас с шнур Рио 6 ти клас,не съм фен на мухите но моята стратегия е обиране на рибите близо до брега приближавам се внимателно и много нежни подавания в близка дистанция от 1.5 метра до 8 метра рядко по навътре,рибите са си по брега стига да не ги наплашиш не е нужно да залягаш и да развиваш 25 метра 2 минути и зад тебе да е равно и да се дразниш че закачаш трънки клонки и тн,местиш се там където ти е силата и ти позволява реката рибите са си същтите,и то кво ловиш некви кленчета къде можеш да ги хванеш на всичко голем праз.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениечовек очилата са за язовир когато си прав и ловиш от лодка за друго не стават,когато си наджапал в една река дето е 40-50 см трябва да се криеш това значи че се навеждаш стъпваш леко и последна грижа са ти очилата,и не можеш да видиш рибите в подмолите и в корените очилата не помагат за това,другото което е кво като видиш рибата ти видиш ли я и тя тебе те е видяла даже преди ти нея пак не ти помагат очилата,с мухарка най честата дистанция на ловене е 8-15 метра първата ти грижа е да се прикриеш да не се виждат движения и тн,другото което е там където има водовъртеж ти го гледаш как се върти и завихря и си смяташ как са позоционирани рибите с глава към течението да ама не щото от долу като върти рибата е наобратно с глава към тебе а ти и идваш в гръб,в водопад пак така ти си мислиш че водата е буйна не те вижда ама това са първите 50 см от долу водата е тиха и чиста,та искам да ти кажа че очилата помагат когато си прав от лодка да си виждаш как си водиш блесната и примамките и да те спаси от слънцето очите,в блато също не помагат рибите са ти в краката под водораслите нема да ги видиш,може като застанеш от некой мост да видиш кленчета на дъното налягали под моста ама и те те виждат и до тука с очилите,за мухарка да щото скорстта на връщане на мухата ти вади окото с сигурност,за мухарката аз съм с една Дайва правена в Шотландия малко макаронеста и дълга 6- 8 клас с шнур Рио 6 ти клас,не съм фен на мухите но моята стратегия е обиране на рибите близо до брега приближавам се внимателно и много нежни подавания в близка дистанция от 1.5 метра до 8 метра рядко по навътре,рибите са си по брега стига да не ги наплашиш не е нужно да залягаш и да развиваш 25 метра 2 минути и зад тебе да е равно и да се дразниш че закачаш трънки клонки и тн,местиш се там където ти е силата и ти позволява реката рибите са си същтите,и то кво ловиш некви кленчета къде можеш да ги хванеш на всичко голем праз.
Comment
-
знам всеки човек с въдица практикува спортен риболов другото е промишлен,малко е лошо да не те интересува нищо като ходиш за риба ма ти си знаеш,а защо пишеш като негър нихилист?ето малко да се образоваш с кое риболовно величие си пишеш.
http://www.dailymotion.com/video/x1v...-21-05-2014_tv
Comment
Comment