Известие

Collapse
No announcement yet.

РИБОЛОВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
    знам всеки човек с въдица практикува спортен риболов другото е промишлен,малко е лошо да не те интересува нищо като ходиш за риба ма ти си знаеш,а защо пишеш като негър нихилист?ето малко да се образоваш с кое риболовно величие си пишеш.

http://www.dailymotion.com/video/x1v...-21-05-2014_tv
    еее па аз не съм се и съмнявал ти си рибар за трима! аз ловя и пускам даже не гледам кво съм фанал

Comment

• Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
      еее па аз не съм се и съмнявал ти си рибар за трима! аз ловя и пускам даже не гледам кво съм фанал
      Ово йе стАндарт, брате..... йебеш пa фъргаш
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
        Ово йе стАндарт, брате..... йебеш пa фъргаш
        муахахаааа

Comment

• Къде е Румбата....
          Attached Files
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• тука съм,рядко влизам в форума чета го през 1 седмица,доста работа имаме не че нямам време за риба имам ама е тегаво да се отече и затопли малко,имам един риболов на Огоста оня ден ама е голяма и мътна и един на Панчарево пак не стана да увисне некоя щука,то тепърва се почва де,и към края на месеца мислим да се разходя до Керамоти да помятам че имат голямо пристанище ама дали ще хване нещо немам идея.

Comment

• А добре, реках та е изял некой сом.

Comment

• Чак пък толкова голям сом?!

Να Κεραμωτη има едно място, където дълбочината е около 20 метра. Там има наистина големи прасета.
                Last edited by mordohy; d.m.y г., 22:02.
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Чак пък толкова голям сом?!

Να Κεραμωτη има едно място, където дълбочината е около 20 метра. Там има наистина големи прасета.
                  Керамоти ? ще трее ми казваш че тва лято замислям всички викенди из гръцко даже пращам жената и малкио диване за цял месец на една каравана на Ситония супер евтинджос

Comment

• Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
                    Керамоти ? ще трее ми казваш че тва лято замислям всички викенди из гръцко даже пращам жената и малкио диване за цял месец на една каравана на Ситония супер евтинджос
                    Ами казвай какво искаш и ако го знам съм насреща! Та къде по-точно там?
                    Last edited by mordohy; d.m.y г., 09:38.
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• нямам идея какво е,правя сметка преди жегите или края на април или началото на май да се види какво е,аз не отивам на екскурзия или да се снимам за Фейсбука отивам да воювам с рибките

Comment

• Ако с рибките ще воюваш то с рибоците ще е армагедон.

Comment

• една щука треснах на едни блата таини около монтанско малка е около 800 грама ама една кал едно нещо затънах и ме бутаха ако бех с зимните гуми щех да я превзема и по корем ,иначе вчера бях в Пазарджик на едно съзтезание по риболов за увредени деца ходя от няколко години да помагам треньор съм,усляхме да с екласираме на 3 то място с уловена риба 1.450 кг за 2 часа хванах а гоних поне 2 ро място ама изтървах 3 риби а можеше да сме първенци ама божа работа е късмет на първо място са с 1.700 риба,момиченцето и маика и много се кефиха щото миналите години не хващали нищо викам споко бе важен е крайният резултат,дадоха и медалче и купа в четвъртък ще ги дават по Хоби ТВ в 9 в 15. и в 21 часа репортажче.
                          Attached Files

Comment

• има некви рибки в морето ама и те с техните си капризи,поне е хубаво в Керамоти нема чалги и селяци да дават газ,некви като малки ципурки ковах некви други модели не ги знам кви са зарган и морски кефал,стръв миди скариди блатен червей,малки рачета лових и метах на тех също взима червей и захранка си трябва задължително,въртех воблери за нещо йедро и зъбато ма не стана.
                            Attached Files

Comment

• Някой знае ли как се лови на влашка плувка
                              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                                има некви рибки в морето ама и те с техните си капризи,поне е хубаво в Керамоти нема чалги и селяци да дават газ,некви като малки ципурки ковах некви други модели не ги знам кви са зарган и морски кефал,стръв миди скариди блатен червей,малки рачета лових и метах на тех също взима червей и захранка си трябва задължително,въртех воблери за нещо йедро и зъбато ма не стана.
                                Всичко, каквото си хванал се яде!

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                                Някой знае ли как се лови на влашка плувка
                                Каква е пък тая!
                                Я по-подробно!

Comment

Working...
                                X