Първоначално публикувано от starata alfa
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Градина-благинки и зеленина за окото
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениее браво то си му е време,абе това от зад ваше ли е?то много солидно на 2 етажа с керепичени тухли,това е ебати труда за времето си,сигурно 2 години е правено най малко,аз от тия дъждове не съм ходил не знам какво се случва,портал правихме миналата седмица виках майстор и така,чесън имаше поникнал малко е пробил.алфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЕй хаймана, щи изпопадат кепенците, иска си гледане...алфа ромео 156 1.8 тс -на части
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщениенавремето там са гледали животни,имало е магаре,кокошки и овце,отгоре е плевня за сено.задната стена е от камъни и еколо 2.5-3м.там където е сега ремаркето беше овчарник а донего гараж за каруцата
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениепикирах малко расад оня ден,имам проблем с сеченето и изгубих много ценни коренчета доматки,имам и други в саксии ама ги прибрах вътре от балкона че застудя там е остъклено ама си е студ на вънка.алфа ромео 156 1.8 тс -на части
sigpic
Comment
-
това е единият вариант а другият е като садиш правиш дупка с садилото и сипваш вода вътре да стане на кал,аз съм по доволен да си правя дупка с лопатката,верно много по бавно става ама садиш дълбоко и си заривам с ръце отстрани как си трябва,а и садилото и под наклон да бодеш пак си е толкова дълбочината,миналата година тия къде ги садих добре не боледуваха а другите преболедуваха 1 седмица некъде и после се изправиха тръгнаха,са съм оставил един стрък малък в чаша с минерална вода и си пусна коренчета и си цока горнобанска яко.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеда бе сещам се кое за какво може да служи,през дървените капаци са разтоварвали сеното или мятат балите с сено или спира с каруцата и мята на вторият етаж а от там друг поема,и седи горе да съхне и ако падне дъжд или наводнение да е високо да не изгние на земята,сигурно има и дупка от горе да пускат на животните през нея а не да слизат и да се качват с сено,къде ти е селото?алфа ромео 156 1.8 тс -на части
sigpic
Comment
-
едното на снимката е череша,а другото е ябълка-златна превъзходна поне това им обясних че искам ама нали знаеш каквото искаш това щи дадат,взех ги от Богоров от пазара нали всяка неделя е селски пазар там,има изобилие от доста неща за градина и тн,аз лично няма какво да си купя от там като сечива и маркучи щото са ламаринени ромите правят евтини еднодневки,на едно място има доста голямо като къща с оранжерия и на вънка има седят в големи саксии доста дръвчета то си е гора от ненасадени,вътре е пълно с цветя в саксии има хиляди всякакви,мини некоя неделя се завърти може да ти грабне окото нещо,
Comment
-
аз затова първо питам какви сортове имат и тогава купувам,ако имат това което търся.иначе днес присаждах ябълки,праскови,круши и сливи,ама на този сняг и студ незнам какво ще излезе и дали ще се прихванат.миналата седмица ходих до гората и си извадих няколко дивячки за подложка.даже си направих опит да присадя лоза от отел на бяло без семки и да видим какво ще станеалфа ромео 156 1.8 тс -на части
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщениеаз затова първо питам какви сортове имат и тогава купувам,ако имат това което търся.иначе днес присаждах ябълки,праскови,круши и сливи,ама на този сняг и студ незнам какво ще излезе и дали ще се прихванат.миналата седмица ходих до гората и си извадих няколко дивячки за подложка.даже си направих опит да присадя лоза от отел на бяло без семки и да видим какво ще стане
А за плодните е още рано. Добре е калемите за тях да ги вземеш още през есента и да ги държиш в мазето във влажен пясък.
Всичко това в пожелателна форма.
Иначе утре и аз ще садя дръвчета. Две череши и търся круши петровки. От тия дребните , жълтите, дето излизат първи.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
тия круши петровки само по селата виждам останали голями дървета,по пазарите хич не ги виждам по борсата ги няма,виждал съм такива на пазара на Богоров някой човек ако донесе от село в некоя касетка,или по провинцията като пътувам и мина да си взема стръв за риба от некъде съм засичал,заради хибридите вноса и търсенето от крайният клиент да има на пазара едри и големи плодове и зеленчуци доста сортове се изгубиха.
Comment
Comment