Известие

Collapse
No announcement yet.

Градина-благинки и зеленина за окото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• снимките са от градината на един приятел от Рила който не копае земята и не пръска,загърля със сено-домати,картофи и боб,даже боба беше опасен от кози.ябълката и рибите са мое производство
    Attached Files
    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
    алфа ромео 164 2.0тс -на части
    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
    sigpic

Comment

• рибите приличат на лин?бабушката е ясна,трудно се различават без люспи и в такъв вид,и аз бях за риба вчера и се прибрах тая сутрин в 6 хилихме се жестоко простотия до безобразие,щуки дребни и каракуди едри,градината не се знае ще се ходи тия дни.

Comment

• обещаха ми за догодина да ми намерят лайм/зелен лимон/казаха ми че е студоустойчив и може да се гледа в двора.някой имали такова дръвче и да е запознат по-подробно с него.иначе ми присадиха праскови,нектарини и кайсии.дано да се хванат
        sigpic

Comment

• човек другата година садя 3 неща, картофи домат и боб това е тая година садих 18 неща и ми ги изподави и какво ли не.

Comment

• Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
            обещаха ми за догодина да ми намерят лайм/зелен лимон/казаха ми че е студоустойчив и може да се гледа в двора.някой имали такова дръвче и да е запознат по-подробно с него.иначе ми присадиха праскови,нектарини и кайсии.дано да се хванат
            Лайм-а реално е малко по-студоустойчив от лимона, но също като лимона е и сенколюбив!
            За градините и парковете често се използва дивият лимон, който е доста по-непретенциозен към студа и жегата, но си е истински жив плет. Бодлите са доста здрави и големи, и ако има деца трябва да се внимава с него.
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• фраснах едно бобче 37 мм
              Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                Лайм-а реално е малко по-студоустойчив от лимона, но също като лимона е и сенколюбив!
                За градините и парковете често се използва дивият лимон, който е доста по-непретенциозен към студа и жегата, но си е истински жив плет. Бодлите са доста здрави и големи, и ако има деца трябва да се внимава с него.
                аз имам 2 нара и те също са с бодли,дивият хинап също но нямат проблем децата с тях
                sigpic

Comment

• тая година май само се оплакваме,няма с какво да се похвалим,аз единсвено от ябълките съм доволен
                  sigpic

Comment

• аз скубя и чистя вече,ама е яко гадно и не свършва яко плевели вече имам купчина 1.80 висока с бурени всякакви и продължавам по-натам,другата година повече

Comment

• искам да попитам,от миналата година почнах да присаждам с ножица за присаждане,но сега ме интересува присаждането на кестен,имам един/бяха 2 но единия изсъхна/.имам издънки по около 25см са мога ли напролет да ги присадя с ножицата или по друг начин и има ли някаква специфика и на каква друга подложка мога да присадя кестен
                      sigpic

Comment

• Абе дискутираше се някъде това присаждане, може и назад в тая тема да е, Мордохито май знае.Гледал съм ама тогава други калеми ми бяа у главата, та имахме един дядо комшия дето присаждаше на баща ми разни сортове.Та съм виждал как цепи мястото на присадката после заостря присадката като клин и я втъква в цепнатото.Или ги зарязва и двете под ъгъл и ги намества.И в двата случая после ги овързва здраво с някакво лико, може би върбова кора или де да знам ама естествено беше и отгоре замазваше с някакъв клей - "да не влиза дъждовна вода и да не изтичат соковете".Ма къв е тоз клей не знам, на мен ми викаше че било женска мъзга с плюнка.Може би смола дето тече от черешите кат има наранено.Нещо такова ще е.Ма не помня кога го правеше и оглеждаше и си избираше мястото.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• в нета има даже клипчета как се присажда,даже всички методи на присаждане,има и каква замазка да се ползва,даже и как да си я направиш,но има и тънкости какви овошки/семкови или костилкови/как се присаждат,а пък за кестена специално нямам никакво инфо и затова питам ако знае някой да сподели
                          sigpic

Comment

• Е нещо дет може да ти е полезно.Някъде мернах нещо за кестен и орех.http://blago83.blog.bg/drugi/2011/06...steniia.766383

Comment

• ей,не садихте ли нищо лани?тая година ще садите ли?аз мисля да садя това
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• А тва що е, за салата става ли, нещо ражда ли.

Comment

Working...
                                X