Не ми се иска да споря с вас, защото сте буквояди и обезмисляте всичко смислено.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предимство при кръстовище с кръгово движение
Collapse
X
-
Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
Lancia Kappa 2.4 5.20
-
Първоначално публикувано от SIS Покажи съобщениеДобре...за да няма спорове, да ти го поставя въпроса по различен начин: Ако автомобил А е навлязъл в кръговото и се сблъска с автомобил Б, който навлиза в кръговото (говорим за нерегулирано кръгово), водача на кой автомобил ще се сдобие с акт?Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от SIS Покажи съобщениеПриеми, че са попаднали на най-знаещия, съвестен и неподкупен полицай.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Нашата роля в тази тема е да гласуваме за правилния отговор и евентуално да се аргументираме. Всичко останало са само оправдания за незнанието. А едно 'благодаря' би било много по-удачно от всякакво 'увъртане'.Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Lancia Kappa 2.4 5.20
Comment
-
Първоначално публикувано от SIS Покажи съобщениеНашата роля в тази тема е да гласуваме за правилния отговор и евентуално да се аргументираме. Всичко останало са само оправдания за незнанието. А едно 'благодаря' би било много по-удачно от всякакво 'увъртане'.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Благодаря, колега, но не си прав, заради овчедушието което се опитвате да налагате, при явни несъвършенства.
П.П. Благодарностите не към мен, а към всички, които търпеливо се опитват да обяснят защо е опасно всеки да си спазва собствени правила.Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Lancia Kappa 2.4 5.20
Comment
-
Първоначално публикувано от SIS Покажи съобщениеТи сериозно ли? Кога най-после ще се научим, че закона се спазва. Ако не ни харесва, борим се за промени и след това пак се спазва. Докато това се случи, продължаваме да си спазваме закона. Когато има кратък, ясен и недвусмислен въпрос, който от своя страна има кратък, ясен и недвусмислен отговор, какво точно има да се спори? Отделно моето мнение е, че в случая този закон, може би е най-доброто, което може да се направи. Не се създават изключения за нерегулирани кръстовища, като същевременно всички кръгови са регулирани със знаци (поне аз не съм попадал на нерегулирано такова) и по този начин се избягват тапите в самите кръгови.
П.П. Благодарностите не към мен, а към всички, които търпеливо се опитват да обяснят защо е опасно всеки да си спазва собствени правила.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Дискусията е хубава. Не виждам обаче, как би могъл да се промени правилника за движение. Ако се използваше само в България - по би имало шанс, ама то - цял свят се движи по тези правила.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Явно личи кои са изкарвали книжките по стария закон и кои по новия.
В новия такова чудо като предимство на кръстовище с кръгово движение просто няма.
Ще го напиша отново...
Приема се като последователни Т образни, а не като цяло кръгово.
Идиотия или не, това са фактите.
До промяна в закона, предимство има дясно стоящия.
А тези които смятат, че трябва да се промени закона, първо накарайте АПИ/КАТ да сложат знаци на примерите за нерегулирани (аз на такова още не съм попадал), после мислете закона.
То и едничкото правило за дясно стоящия не знае масата... вие искате различни правила за кръгови, Т образни, 5 ъгълни и сие.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеРегулираните са ясни, а при нерегулираните предимство има този който пръв е влязъл в кръга, и правото на десностоящия, действащо при обикновените кръстовища отпада.
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеПри тези съвършени условия и съобразно сега действащия закон, въртящия ще придобие акт за неспазване на предимство1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщениеЕ как хем е с предимство, хем по закона за движение по пътищата не е и ще му бъде съставен акт съгласно същия. Би ли обяснил за простите буквояди??Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщениеЕ как хем е с предимство, хем по закона за движение по пътищата не е и ще му бъде съставен акт съгласно същия. Би ли обяснил за простите буквояди??
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе се опитвай да се заяждаш, а погледни как набъбва резултата в полза на моята теза.1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
Comment