Първоначално публикувано от jorko
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предимство при кръстовище с кръгово движение
Collapse
X
-
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДори и да сложат знаци, те могат да останат незабелязани, а когато се спазва правилото за което толкова ви повтарям и повечето хора знаят, кръстовищата могат и да не се регулират принудително - те ще се саморегулират.
Хора, карайте си по неписаните закони, а тия от пътното да спират да поставят знаци щото може да останат незабелязани. Стана забавно, вече има какво да научим и за регулираните кръгови. Сега ще почнем и тях да ги обсъждаме в няколко страници, въпреки че нещата са ясни като бял ден.1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДори и да сложат знаци, те могат да останат незабелязани, а когато се спазва правилото за което толкова ви повтарям и повечето хора знаят, кръстовищата могат и да не се регулират принудително - те ще се саморегулират.... предложи и други промени, които да направят светофарите излишни например..., все пак могат и да останат незабелязани
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМомчета, не можете да си разчупите закостенялото мислене, а виждате, че повечето хора с резултатите от анкетата, са на мнение, което съвпада с моето.... добре ще да е след феста, че може да има калник нещо, мигач, фар, ала бала
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеИ къде ще използваш разчупеното си мислене ? Дай точен адрес на такова нерегулирано кръгово и от Италфеста направо там да си се въртиме... добре ще да е след феста, че може да има калник нещо, мигач, фар, ала бала
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМомчета, не можете да си разчупите закостенялото мислене, а виждате, че повечето хора с резултатите от анкетата, са на мнение, което съвпада с моето.1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщениеНа някой друг му е закостеняло мисленето ми се струва. Дреме ми, че народа е неграмотен - аз няма как да го променя това! Ти като толкова обичаш да гледаш "хората", що не си купи някво немско возило? Те обичат да разправят също, че италианските автомобили са боклуци и се чупят. Темата не е "как на вас ви е кеф да преминете през кръгово" (резултата от анкетата). Има си закон, точка по въпроса.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Ти остави това "заради такива като нас". Въпроса е принципен - не може да си тълкуваме законите както си искаме. Това ти се обяснява вече няколко страници от доста хора, но ти така и не искаш да се съгласиш. А какво да кажем за "такива като теб"? Тълкувай си закона както искаш, само недей да споделяш това публично - причините ти бяха изброени.1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщениеТи остави това "заради такива като нас". Въпроса е принципен - не може да си тълкуваме законите както си искаме. Това ти се обяснява вече няколко страници от доста хора, но ти така и не искаш да се съгласиш. А какво да кажем за "такива като теб"? Тълкувай си закона както искаш, само недей да споделяш това публично - причините ти бяха изброени.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеАко има големи фенове, няма да има пречки на всяко едно кръстовище - махат се знаците през нощта и готово, но повечето кръстовища са само със знак №1 на вливащите улици и няма нужда от допълнителна намеса.
Ако има съответните знаци за десните, нямало нужда от намеса, така ли ? Дали при това положение кръговото си е нерегулирано и подходящо за тестване ?
Сега по-сериозно - къде точно има кръгово движение без знаци относно предимството в България ? Нещо гугъл, мапсове разни, снимки, адрес... Аз лично не знам за такова, но който е виждал да сподели...
---------- Post added at 10:53 ---------- Previous post was at 10:51 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЗапочваме да зацикляме - споделям ги публично, за да има шанс да се променят....
---------- Post added at 10:56 ---------- Previous post was at 10:53 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЗаради такива като вас се задръстват кръстовищата - защото сте много учени и сигурно спирате в кръга да давате предимство на десностоящия.
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеПоследно кои знаци да махаме ?
Ако има съответните знаци за десните, нямало нужда от намеса, така ли ? Дали при това положение кръговото си е нерегулирано и подходящо за тестване ?
Сега по-сериозно - къде точно има кръгово движение без знаци относно предимството в България ? Нещо гугъл, мапсове разни, снимки, адрес... Аз лично не знам за такова, но който е виждал да сподели...
---------- Post added at 10:53 ---------- Previous post was at 10:51 ----------
Те от Комисията за безопасност на движението в Парламента имат регистрация тук и само чакат предложения...
Сега ми кажете, спирате ли в кръга, да давате предимство на десностоящия, когато няма знаци в него, които да оказват, че вие сте с предимство.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеСега ми кажете, спирате ли в кръга, да давате предимство на десностоящия, когато няма знаци в него, които да оказват, че вие сте с предимство.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДа, аз спирам. По същия начин както и на всяко друго нерегулирано кръстовище.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНеправилно поставих въпроса - при регулирано кръстовище....
При регулирано кръстовище какъв го играе дясностощия ?
Comment
Comment