Известие

Collapse
No announcement yet.

Предимство при кръстовище с кръгово движение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
    Ти определено не четеш какво ти се пише.Казах ти д не се тревожш, няма такива кръстовища в БГ без знаци.Няма да ти бъде отнето предимството.
    Не съм 100% сигурен дали няма, но това незнаещите да са повече от знаещите кой е с предимство на такова кръстовище не е ли тревожно?
    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
      Като много други неща в нашата мила татковина и това е лишено от логика, но закона е такъв и не съм го измислил аз, нито аз съм го приемал и би било хубаво да не се ребчиш, след като не си права, щото и ти си от тия "разбиращите" и "логично мислещите" дето евентуално биха ми отнели предимството на такова кръстовище... Ей заради това секи ден умират хора по пътищата....
      Ей такава глупуст не бях чувала, че заради такива кръгови уммирали хора на пътищата
      .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Не съм 100% сигурен дали няма, но това незнаещите да са повече от знаещите кой е с предимство на такова кръстовище не е ли тревожно?
        Да ти кажа не следя промените в закона,не съм абониран.Незнам дали някой го прави това. От всякаква логика и смисъл е лишено това да спирам вътре в кръговото и да чакам някой да навлезе в него.След като е нормално кръстовище, ти като си навлязъл вътре в кръстовище нерегулирано, ама да си вътре в него спираш ли да чакаш????
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
          Ей такава глупуст не бях чувала, че заради такива кръгови уммирали хора на пътищата
          Имах предвид, че заради такива разбирачи и самонадеяни типове стават катастрофи, но нищо, че не ме разбра... на вас жените ви е простено...
          www.t-auto.bg

Comment

• Абе, верно "движещите се в кръговото" пак поведоха....
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Абе, верно "движещите се в кръговото" пак поведоха....
              Представяш ли си?!
              www.t-auto.bg

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_
                Боже, къде попаднах.... Това, че си попаднала на "специалист" си е лично твой проблем, но е напълно възможно да си минала и по лесната процедура така като гледам....
                И аз 15 години съм карал в заблуда явно....Добре, че си ти да ни светнеш...Как да ти обясним тука малко по възрастните,че нещо не е у редо в тоя закон.И сега е така защотото някой нещо е сгафил...
                Range Rover Vogue 4.4
                Rexton 270 cdi

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                  И аз 15 години съм карал в заблуда явно....Добре, че си ти да ни светнеш...Как да ти обясним тука малко по възрастните,че нещо не е у редо в тоя закон.И сега е така защотото някой нещо е сгафил...
                  И аз какво мога да направя по въпроса? Факт е, че в момента закона е такъв и явно доста от вас не го познават!
                  www.t-auto.bg

Comment

• Ами да пуснем една анкета колко от нас са били глобявани за отнемане на предимството на кръгово, заради непознаване на тая точка от закона и да видим статистиката каква ще е
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

И аз какво мога да направя по въпроса? Факт е, че в момента закона е такъв и явно доста от вас не го познават!
                      Важното е ти да го познаваш, а за нас незнаещите не бери грижа..
                      Range Rover Vogue 4.4
                      Rexton 270 cdi

Comment

Важното е ти да го познаваш, а за нас незнаещите не бери грижа..
                        Мен не ме мисли... аз съм с пресни знания и 0 грешки на листовките! Естествено важна е и практиката, но ако теорията е на 6 мисля, че проблемите и главоболията ще са по-малко

п.п. Не искам да ме разбирате погрешно! Аз не се заяждам с никого, но съм си такъв и мразя когато съм прав някой да спори с мен!
                        www.t-auto.bg

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                          Ами да пуснем една анкета колко от нас са били глобявани за отнемане на предимството на кръгово, заради непознаване на тая точка от закона и да видим статистиката каква ще е
                          Аз никога не съм
                          Защото както си купих книжката така давам и пари на полицаите

П.П Oт утре почвам да следя всяка промяна на законите
                          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Мен не ме мисли... аз съм с пресни знания и 0 грешки на листовките! Естествено важна е и практиката, но ако теорията е на 6 мисля, че проблемите и главоболията ще са по-малко

п.п. Не искам да ме разбирате погрешно! Аз не се заяждам с никого, но съм си такъв и мразя когато съм прав някой да спори с мен!
                            Аз ти зададох въпрос, след като имаш 0 грешки.Като си вътре навлязъл в кръстовище, ти ли си с предимство или дчсностоящия?
                            Range Rover Vogue 4.4
                            Rexton 270 cdi

Comment

Аз ти зададох въпрос, след като имаш 0 грешки.Като си вътре навлязъл в кръстовище, ти ли си с предимство или дчсностоящия?
                              Тук вече има разлика... говорим за различни кръстовища... Естествено, че ако си на обикновено + образно кръстовище и си навлязал в него няма да спираш, но ти преминаваш през това кръстовище доста по-бързо, отколкото през кръговото не мислиш ли? Да не говорим, че ти трябва да спреш още щом видиш приближаващата кола, защото дори да я накараш да намали пак се води за отнемане на предимството... естествено в практиката изобщо не се спазва това, но нали държим да сме точни и да говорим как е по книгата.
                              www.t-auto.bg

Comment

Тук вече има разлика... говорим за различни кръстовища... Естествено, че ако си на обикновено + образно кръстовище и си навлязал в него няма да спираш, но ти преминаваш през това кръстовище доста по-бързо, отколкото през кръговото не мислиш ли? Да не говорим, че ти трябва да спреш още щом видиш приближаващата кола, защото дори да я накараш да намали пак се води за отнемане на предимството... естествено в практиката изобщо не се спазва това, но нали държим да сме точни и да говорим как е по книгата.
                                Не не, не говорим за различни кръстовища,Хайде отличника да отвори книгите.Защо да е различно.Намери ми в закона, точката с кръговите кръстовища...
                                Last edited by tanatos; d.m.y г., 18:12.
                                Range Rover Vogue 4.4
                                Rexton 270 cdi

Comment

Working...
                                X