Известие

Collapse
No announcement yet.

Предимство при кръстовище с кръгово движение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
    Мен не ме мисли... аз съм с пресни знания и 0 грешки на листовките! Естествено важна е и практиката, но ако теорията е на 6 мисля, че проблемите и главоболията ще са по-малко
    Ауууу жива да не бях
    Утре , ако направят някоя промяна в закона ще те питам дали ще я знаеш господин 0 грешки муахауаха

П.П По случай 0-та грешки компот или банкет да ти направя
    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
      Не не, не говорим за различни кръстовища,Хайде отличника да отвори книгите.Защо да е различно.Намери ми в закона, точката с кръговите кръстовища...
      Или не си ме разбрал, или си дървен философ... няма да споря повече... вие сте прави, а аз не... доволни?!
      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Или не си ме разбрал, или си дървен философ... няма да споря повече... вие сте прави, а аз не... доволни?!
        Напълно те разбрах и затова те питам.Ти като си вътре и се въртиш в кръговото навлязал ли с в него или не?
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Аз те питам следиш ли всяка промяна

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
            Ауууу жива да не бях
            Утре , ако направят някоя промяна в закона ще те питам дали ще я знаеш господин 0 грешки муахауаха

П.П По случай 0-та грешки компот или банкет да ти направя
            Ако се случи да не зная нещо поне няма да се дървя и да си зная своето, а ще изслушам по-компетентните от мен... ЯснУ ?
            www.t-auto.bg

Comment

Ако се случи да не зная нещо поне няма да се дървя и да си зная своето, а ще изслушам по-компетентните от мен... ЯснУ ?
              Сега да ти кажа неспори, а темата беше пусната за да се види кога са направени тези промени

Comment

Напълно те разбрах и затова те питам.Ти като си вътре и се въртиш в кръговото навлязал ли с в него или не?
                Естесвено, че си навлязал, но ти преминаваш през кръговото за доста повече време, отколкото през обикновено кръстовище, затова ако си на обикновено кръстовище се изтегляш по най-бързия начин, докато на кръговото спираш и пускаш, навлизащия от дясно, който е с предимство...
                www.t-auto.bg

Comment

Естесвено, че си навлязал, но ти преминаваш през кръговото за доста повече време, отколкото през обикновено кръстовище, затова ако си на обикновено кръстовище се изтегляш по най-бързия начин, докато на кръговото спираш и пускаш, навлизащия от дясно, който е с предимство...
                  Е те това мислех и че ще напишеш..Хайде пак над учебниците...
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi

Comment

Е те това мислех и че ще напишеш..Хайде пак над учебниците...
                    А ти какво би направил, би ли ме светнал? И съответно защо би направил това и дали е в съответсвие с ЗДП?
                    www.t-auto.bg

Comment

• Принципно се спазва предимството на десностоящият, НО повечето кръгови кръстовища, особено в София, са регулирани и при тях е точно обратното.
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Кви промени, ква година бе..... зААААААААААААААеби
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                          Принципно се спазва предимството на десностоящият, НО повечето кръгови кръстовища, особено в София, са регулирани и при тях е точно обратното.
                          Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          Кви промени, ква година бе..... зААААААААААААААеби
                          Аде де... кажете ми?!
                          www.t-auto.bg

Comment

• Когато ти с в кръговото лръстовище преминаваш ли през него? То кръстовище ли е или не е? Някой да ме осветли. И защо след като навлезеш в кръстовище ти трябва да даваш на предимство? Аз в закона такова нещо не съм прочел.Нека някой да извади от закона закръгово кръстовище как стоят нещата.. Няма го описано това. Щом при + кръстовище като навлезеш в него си с предимство, защо въртеики се в кръговото не си? Нали е кръстовище.
                            Range Rover Vogue 4.4
                            Rexton 270 cdi

Comment

• Поставяш кръстовищата под общ знаменател.... малко по-сложно е!
                              Само като пример ще се опитам да илюстрирам кръстовището с кръгово движение като сбор от кръстовища, т.е. ако има 5 ръкава, значи кръстовището с кръгово движение обединява в себе си общо 5 кръстовища!
                              Включвайки се от ръкава в кръговото движение си с предимство, защото си дясностоящ, но на следващото кръстовище от сбора на 5-те кръстовища си без предимство, защото вече си лявостоящ!
                              Не знам дали става ясно, но по-просто не мога да го обясня, а не ми се рисуват картинките на майор Костов
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                Поставяш кръстовищата под общ знаменател.... малко по-сложно е!
                                Само като пример ще се опитам да илюстрирам кръстовището с кръгово движение като сбор от кръстовища, т.е. ако има 5 ръкава, значи кръстовището с кръгово движение обединява в себе си общо 5 кръстовища!
                                Включвайки се от ръкава в кръговото движение си с предимство, защото си дясностоящ, но на следващото кръстовище от сбора на 5-те кръстовища си без предимство, защото вече си лявостоящ!
                                Не знам дали става ясно, но по-просто не мога да го обясня, а не ми се рисуват картинките на майор Костов
                                Ааа не си играи да драскаш като на Костов драсканиците..На мен това ми е ясно..От тук идва момента, защо по света не е така? Защо тук некои не си е направил труда да напише една точка в закона и да го поправи...Да седне зад Роботрона и да го напише..
                                Неможе един куп хора да го знаем по един начин , а по младите шофери по втори...
                                Range Rover Vogue 4.4
                                Rexton 270 cdi

Comment

Working...
                                X