Първоначално публикувано от Mirela
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предимство при кръстовище с кръгово движение
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеКато много други неща в нашата мила татковина и това е лишено от логика, но закона е такъв и не съм го измислил аз, нито аз съм го приемал и би било хубаво да не се ребчиш, след като не си права, щото и ти си от тия "разбиращите" и "логично мислещите" дето евентуално биха ми отнели предимството на такова кръстовище... Ей заради това секи ден умират хора по пътищата.....::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеНе съм 100% сигурен дали няма, но това незнаещите да са повече от знаещите кой е с предимство на такова кръстовище не е ли тревожно?Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеЕй такава глупуст не бях чувала, че заради такива кръгови уммирали хора на пътищата
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеАбе, верно "движещите се в кръговото" пак поведоха....
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_Боже, къде попаднах....Това, че си попаднала на "специалист" си е лично твой проблем, но е напълно възможно да си минала и по лесната процедура така като гледам....
Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Comment
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеИ аз 15 години съм карал в заблуда явно....Добре, че си ти да ни светнеш...Как да ти обясним тука малко по възрастните,че нещо не е у редо в тоя закон.И сега е така защотото някой нещо е сгафил...
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеИ аз какво мога да направя по въпроса? Факт е, че в момента закона е такъв и явно доста от вас не го познават!Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Comment
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеВажното е ти да го познаваш, а за нас незнаещите не бери грижа..
п.п. Не искам да ме разбирате погрешно! Аз не се заяждам с никого, но съм си такъв и мразя когато съм прав някой да спори с мен!
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеАми да пуснем една анкета колко от нас са били глобявани за отнемане на предимството на кръгово, заради непознаване на тая точка от закона и да видим статистиката каква ще е
Защото както си купих книжката така давам и пари на полицаите
П.П Oт утре почвам да следя всяка промяна на законите.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеМен не ме мисли... аз съм с пресни знания и 0 грешки на листовките! Естествено важна е и практиката, но ако теорията е на 6 мисля, че проблемите и главоболията ще са по-малко
п.п. Не искам да ме разбирате погрешно! Аз не се заяждам с никого, но съм си такъв и мразя когато съм прав някой да спори с мен!Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Comment
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеАз ти зададох въпрос, след като имаш 0 грешки.Като си вътре навлязъл в кръстовище, ти ли си с предимство или дчсностоящия?
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеТук вече има разлика... говорим за различни кръстовища... Естествено, че ако си на обикновено + образно кръстовище и си навлязал в него няма да спираш, но ти преминаваш през това кръстовище доста по-бързо, отколкото през кръговото не мислиш ли? Да не говорим, че ти трябва да спреш още щом видиш приближаващата кола, защото дори да я накараш да намали пак се води за отнемане на предимството... естествено в практиката изобщо не се спазва това, но нали държим да сме точни и да говорим как е по книгата.Last edited by tanatos; d.m.y г., 18:12.Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Comment
Comment