Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки от КАТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Мен ме щракна снимачката на орлов мост в началото на юни миналата година. Не знам дали нещо са пращали по пощата междувременно, но точно на 24 - ти декември, кварталният дойде да ми връчи коледния подарък.

Е*аси ... аз не съм сигурен,че ме е снимала бащата каза,че тая камера към Дружба нямала светкавица.
    А имаше моменти,когато карах с 60 km/h. и такива,когато карах със 100-110...
    Четох по интернет,че тия камери снимали ако си превишил скороста с над 34 km/h.
    Вярно ли е ?
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
      Е*аси ... аз не съм сигурен,че ме е снимала бащата каза,че тая камера към Дружба нямала светкавица.
      А имаше моменти,когато карах с 60 km/h. и такива,когато карах със 100-110...
      Вярно ли е ?
      За коя камера говориш? Тази срещу carrefour нали я махнаха?

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
        Вярно ли е ?
        Забрави, ако си само с 6-7 км превишение пак снима, но тогава плащаш евтина снимка- 10 лв за превишение до 10 км/ч. Оттам нататък започват по 50 лв за всеки 10 км превишение. Изобщо, смятайте, че купона свърши и си спазвайте ограниченията, защото при сегашните условия едно ходене София-Варна /опазил Бог/ може да ви стъпи едни 1000 лв отгоре, които ще ви идват на части в следващите 2-3 месеца... То не са стационарни камери, то не са разни капути, дето снимат от обикновени коли. Не напразно в Германия някой може да отнесе боя, ако се върти край магистралите - мислят, че обслужва камери, а шофьорите не обичат такива.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
          Забрави, ако си само с 6-7 км превишение пак снима, но тогава плащаш евтина снимка- 10 лв за превишение до 10 км/ч. Оттам нататък започват по 50 лв за всеки 10 км превишение.
          Това по закона ли е ?

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            За коя камера говориш? Тази срещу carrefour нали я махнаха?
            Точно за тая,при The Mall ...
            Не знам да са я махали.
            Там по светло минавах началото на лятото и си беше там.
            Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
            sigpic

Comment

Ми няма я кутията, или са я махнали, или са я монтирали на друго място, където не се вижда...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                Ми няма я кутията, или са я махнали, или са я монтирали на друго място, където не се вижда...
                Камерата, която беше срещу The Mall сега е монтирана на 202-ра при Шел ...
                ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                  Това по закона ли е ?
                  Да, изпитано и на практика... От скоростта която ти засичат ти приспадат 5-6 км неточност на уреда и си ти.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Да, изпитано и на практика... От скоростта която ти засичат ти приспадат 5-6 км неточност на уреда и си ти.

Да, ама не е точно така ... нито глобите са така, както си ги написал, нито приспадат 5-6 км. Подобна точност сигурно се постига и със слънчев часовник и окомер

Comment

• Толеранса, както многократно е писано, е 3км/ч. Тоест ако те засекат с 80, в акта пише 77.

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                        Толеранса, както многократно е писано, е 3км/ч. Тоест ако те засекат с 80, в акта пише 77.
                        Като минеш със 160 става по-различно. И да, глобата става такава, че тия 20 лв. във закона са ми се сторили като 10...
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                          Като минеш със 160 става по-различно.
                          Кое става по-различно ?
                          И да, глобата става такава, че тия 20 лв. във закона са ми се сторили като 10...
                          Интересно ...

Comment

• Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                            Кое става по-различно ? ...
                            Толеранса вече е по-голям от 3 км/ч.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                              Толеранса вече е по-голям от 3 км/ч.
                              Да имаш нещо документ, цитат от закон, наредба, заповед ?

Comment

• Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                                Да имаш нещо документ, цитат от закон, наредба, заповед ?
                                И гадната снимка ми стига...
                                Така, мързеше ме да слизам до колата, а и не ми е кеф да гледам гадния акт, значи при измерена скорост от 155 км/ч наказуемата скорост е 150 км/ч. т.е. има толеранс от 5 км/ч.
                                Не са вчерашни и все ще го има написано някъде, но къде точно, не знам.
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X