Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки от КАТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• От ляво и снима в гръб...
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      От ляво и снима в гръб...
      Откъде знаеш това ?

Comment

• Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
        Откъде знаеш това ?
        Не се ли сещаш...
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Аз не съм сигурен дали е действаща (дали има "пълнеж" вътре). Но факт е, че стойка с кутия има и е насочена в посока семинарията (пада ти се в гръб като идваш от Румънското посолство).
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Явно досега кутията е била празна - novini.bg
            Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Днес си карам чинно с 50 преди камерата на Орлов мост, при което профуча покрай мен Мерцедес CL500 с немска регистрация В момента, в който ме изравни, блесна светкавицата на камерата Има ли възможност да ми препишат на мен неговата снимка (скорост)?

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Представяш ли си толкова идиотски да функционира тая технология, че да е възможно това..?

Comment

Днес си карам чинно с 50 преди камерата на Орлов мост, при което профуча покрай мен Мерцедес CL500 с немска регистрация В момента, в който ме изравни, блесна светкавицата на камерата Има ли възможност да ми препишат на мен неговата снимка (скорост)?
                  Не, камерата прави няколко снимки, примерно на първата си далечко, на втората си връхлетял а на третата си се поотдалечил повечко, отколкото е редно. Така, че е ясно кой е на пангара, показва и някакви части от секундата при отделните снимки.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Тя не функционира идиотски..просто вероятността да вземат парички от Светльо е по-голяма от тази,да вземат от "немеца"

Орловата щрака само в анфас,и снима на 15 метра преди знака с ограничението преди спирката на тролея.
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Днес си карам чинно с 50 преди камерата на Орлов мост, при което профуча покрай мен Мерцедес CL500 с немска регистрация В момента, в който ме изравни, блесна светкавицата на камерата Има ли възможност да ми препишат на мен неговата снимка (скорост)?
                      НЕ! Камерата там снима само веднъж на точно определеното разстояние за целта и по принцип нарушителя си личи доста добре на снимката. Весела Коледа!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Не се и съмнявам във високотехнологичните камери на КАТ Повече се страхувам от това, което казва Linkestis Лично бях на ПТП, в което участваше много близък мой приятел. Той със Саксо, а другия беше с най-новата А8-ца и беше минал на тъмно червено Господина с Аудито отиде, гушна се с полюцаите и познайте кой написаха виновен... В съда естествено акта срещу моя познат падна, но...

Нямаше ли някакво неписано правило, че ако снимката не е "чиста", тоест на нея има повече от 1 кола, то тя не е валидна?

FIAT Coupe 16VT

Comment

• То го има,ама като си в съда с адвокат.
                          Ако случайно те викнат,се подготви.С всички законови услуги в твоя полза.Ако не ти харесва развръзката не се подписвай на акта,както и не си давай документите.След това с адвокат.
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Няма да ти препишат нарушението. По скоро ще изтрият снимката ако имат съмнения.
                            Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
                              Явно досега кутията е била празна - novini.bg
                              Тази още е празна,но от другата страна на спускането към Румънското,втора седмица гледам една чисто черна Вектра с тъмни стъкла.
                              Ха познайте какво прави там.
                              155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                              Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Винаги съм се чудил , не е ли незаконно да те снимат така от автомобил , без маркировка , без предупреждение ? Тук в нашия район има една бяла Астра - PA 3505 ... натъкпана с камери и си седи и снима ...
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X