От ляво и снима в гръб...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимки от КАТ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеОт ляво и снима в гръб...
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеОткъде знаеш това ?Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Аз не съм сигурен дали е действаща (дали има "пълнеж" вътре). Но факт е, че стойка с кутия има и е насочена в посока семинарията (пада ти се в гръб като идваш от Румънското посолство).Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Днес си карам чинно с 50 преди камерата на Орлов мост, при което профуча покрай мен Мерцедес CL500 с немска регистрацияВ момента, в който ме изравни, блесна светкавицата на камерата
Има ли възможност да ми препишат на мен неговата снимка (скорост)?
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеДнес си карам чинно с 50 преди камерата на Орлов мост, при което профуча покрай мен Мерцедес CL500 с немска регистрацияВ момента, в който ме изравни, блесна светкавицата на камерата
Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Тя не функционира идиотски..просто вероятността да вземат парички от Светльо е по-голяма от тази,да вземат от "немеца"
Орловата щрака само в анфас,и снима на 15 метра преди знака с ограничението преди спирката на тролея.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеДнес си карам чинно с 50 преди камерата на Орлов мост, при което профуча покрай мен Мерцедес CL500 с немска регистрацияВ момента, в който ме изравни, блесна светкавицата на камерата
Весела Коледа!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Не се и съмнявам във високотехнологичните камери на КАТПовече се страхувам от това, което казва Linkestis
Лично бях на ПТП, в което участваше много близък мой приятел. Той със Саксо, а другия беше с най-новата А8-ца и беше минал на тъмно червено
Господина с Аудито отиде, гушна се с полюцаите и познайте кой написаха виновен... В съда естествено акта срещу моя познат падна, но...
Нямаше ли някакво неписано правило, че ако снимката не е "чиста", тоест на нея има повече от 1 кола, то тя не е валидна?Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Comment
-
То го има,ама като си в съда с адвокат.
Ако случайно те викнат,се подготви.С всички законови услуги в твоя полза.Ако не ти харесва развръзката не се подписвай на акта,както и не си давай документите.След това с адвокат.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеЯвно досега кутията е била празна - novini.bg
Ха познайте какво прави там.
Comment
Comment