Известие

Collapse
No announcement yet.

140 км/час по родните магистрали

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    ШУБЕТАААА!!!
    Какво са 160км/ч бре ?!
    За нас смъртните са много, за вас безсмъртните са малко!!!
    GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
      Мдаааа.....скороста се съобразява с пътните,а явно и други ВАЖНИ условия.
      И да попитам ...автомобила или ти ще "пушиш"?!?!?!
      Първо ще пуша аз, а след това и двамата

160 км/ч за нашите таратайки и нашата инфраструктура са много.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Колко време пътувате от София до морето?
        sigpic

Comment

Суско пусни тема да си чешеш езика за тази поредна пародия... http://www.segabg.com/article.php?id=598211

Скороста я остави на нас...
          Attached Files

Comment

А щом така и така се строи булевард, ЗАЩО не го направиха поне с 3 ленти във всяка посока?!
            sigpic

Comment

И аз мисля като Феро и Доко, че напоследък наблюдавам точно това, а именно - на магистралата всички карат с по 90-100-110....Просто хората гледат да стигнат максимално икономично...Едно време като тръгнех от София до морето все едно участвах в 24 часа Льо Ман...Сега ОПРЕДЕЛЕНО не е така
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                И аз мисля като Феро и Доко, че напоследък наблюдавам точно това, а именно - на магистралата всички карат с по 90-100-110....Просто хората гледат да стигнат максимално икономично...Едно време като тръгнех от София до морето все едно участвах в 24 часа Льо Ман...Сега ОПРЕДЕЛЕНО не е така
                Не само, че не се кара бързо ами изобщо на места почти липсва движение, имам чувството, че е '93-та.
                Икономиката замира.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  Не само, че не се кара бързо ами изобщо на места почти липсва движение, имам чувството, че е '93-та.
                  Икономиката замира.
                  Ти да не говориш за Австралия?
                  Или от 93-та насам караш колело.

---------- Post added at 09:59 ---------- Previous post was at 09:58 ----------

Колко време пътувате от София до морето?
                  Oколо 20 часа.

---------- Post added at 10:00 ---------- Previous post was at 09:59 ----------

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                  Тези, за които се променя тази скорост, не икономисват.
                  К.М.

Comment

Аз пътувам около 4 часа до Сл. Бряг - без рискови изпреварвания, без безразсъдно раздаване на газ, без прахосване на една торба пари в гориво....
                    НЕ разбирам, какъв ти е проблема да караш с около 150км/ч по магистралата?
                    Твойта кочина пред ядрен полуразпад ли е, та не можеш да пътуваш по магистралата спокойно с такава скорост?
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Ти да не говориш за Австралия?
                      Или от 93-та насам караш колело.
                      Суско почваш да ръсиш неадекватни глупости.
                      Запали я тая кола и се поразходи из страната, ама не в гората а по пътищата.
                      И стига си се правил на праведен монах тука, ще кажеш, че спазваш всички норми и закони, ай моля ти се....
                      Или за теб всички останали са некви тъпи и карат кочини и не може да се движат бързо, а може би те е яд на тези които и без това ограничение пак си карат както си искат?
                      Пазни приказки.
                      Виж в каква кочина ви откриват метростанция днес, това е за възмущение, още повече благодарноста която изказа премиера Б.Б. на кмета(бивш)Б.Б. "за добре свършената работа"
                      Last edited by Доко; d.m.y г., 13:29.

Comment

Суско почваш да ръсиш неадекватни глупости.
                        Запали я тая кола и се поразходи из страната, ама не в гората а по пътищата.
                        И стига си се правил на праведен монах тука, ще кажеш, че спазваш всички норми и закони, ай моля ти се....
                        Или за теб всички останали са некви тъпи и карат кочини и не може да се движат бързо, а може би те е яд на тези които и без това ограничение пак си карат както си искат?
                        Пазни приказки.
                        На глупците не завиждам, но понякога не искам да ги виждам.
                        Карам спазвайки правилата. 130 е предостатъчна скорост, за всичко. Дори е малко високичка.
                        Не съм монах, но не съм и глупак.

---------- Post added at 10:30 ---------- Previous post was at 10:29 ----------

Аз пътувам около 4 часа до Сл. Бряг - без рискови изпреварвания, без безразсъдно раздаване на газ, без прахосване на една торба пари в гориво....
                        НЕ разбирам, какъв ти е проблема да караш с около 150км/ч по магистралата?
                        Твойта кочина пред ядрен полуразпад ли е, та не можеш да пътуваш по магистралата спокойно с такава скорост?
                        ГоУем шофьор си.
                        Ти не си достатъчно подготвен и квалифициран, за да оценяваш що е то рисково каране.
                        Има си специалисти, които се занимават с това.
                        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          На глупците не завиждам, но понякога не искам да ги виждам..
                          Този епитет ясно показва душевното ти състояние.

Comment

И въпреки слабата си подготовка, пристигам няколко пъти по-бързо от теб, БЕЗ РИСК!!!
                            Ти ако искаш и два дни може да пътуваш.... до Пазарджик..... монахиньо
                            sigpic

Comment

Този епитет ясно показва душевното ти състояние.
                              Моето душевно състояние е мирно, аз не се нуждая от високи скорости, за да усещам живота.
                              Наслаждавам му се и без това.
                              Отговорен съм когато шофирам и съм убеден, че високата скорост убива!

К.М.

Comment

140 км/ч ще бъде максимална разрешена, а не минимална задължителна скорост. Който иска може да си кара и с 80. Само да не тръгва да изпреварва без мигач камиони, които се движат с 60 ...
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X