Известие

Collapse
No announcement yet.

140 км/час по родните магистрали

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Стояне, моите уважения, но ти стигаш за 4 часа като нарушител. Какво се оказа, че моите 5 часа са нещо истинско и нормално. Аз съм сигурен за тези 5 часа, защото знам какво работя
    Суско бе мамин, Стоян не е никакъв нарушител. Ти с твоите 5 часа за разстояние от 390км означава, че се движиш със 78км/ч средна скорост, където за 240км от разстоянието ти е позволено от закона да се движиш със 130к/ч, а през останалите 150 дори и със средна скорост 70км/ч пак ще стигнеш за 4 часа.
    Ако си правиш по 1 час почивки изобщо не ги включвай в пътуването, защото така може и цяла вечер да си висиш у алфата и да си почиваш.
    Все пак не визираме екскурзии в България, а обикновен рутинен преход който и на мен ми се налага да правя доста често, защото съпругата ми е от София.

п.с.
    Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Аз обикновено се возя, но когато няма шофьор сядам да карам и пътувам поне три пъти годишно служебно към "НАСАМ", каквото и да означава "насам" или "нанатам"
    Спорът никога не е безмислен, някои от участниците в него са без мисъл.
    Без мисъл са твойте постове за сега, а ако не си разбрал какво е НАСАМ Стоян разбра, той все пак има мисъл.
    Last edited by Доко; d.m.y г., 20:42.

Comment

• Една задачка за четвърти клас:
      Трябва да съм в Бургас сутрин в 10 часа. Кога ще съм по-безопасен на пътя -
      Вариант 1: Ставам в 6, за да тръгна в 6:30 и да стигна за 3.5 часа с малко повече настъпване, но без глупави рискове, но пътувам отпочинал и с приятно темпо (120 на хубавите участъци, 160 на магистралата).
      2. Вариант 2: ставам в 4:30 за да тръгна в 5 и да стигна за 5 часа - недоспал и с приспивно темпо, но карам в ограниченията.
      Кога ще съм по-безопасен според вас?
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Една задачка за четвърти клас:
        Вариант 1: Ставам в 6, за да тръгна в 6:30 и да стигна за 3.5 часа с малко повече настъпване, но без глупави рискове, но пътувам отпочинал и с приятно темпо (120 на хубавите участъци, 160 на магистралата).
        2. Вариант 2: ставам в 4:30 за да тръгна в 5 и да стигна за 5 часа - недоспал и с приспивно темпо, но карам в ограниченията.
        Тръгвам в 16 часа на предходния ден, в 21 часа съм в Бургас, вземам си хотелче, пия хубава биричка, хапвам, вземам си душче и сутринта ставам свеж в 10:00.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Тръгвам в 16 часа на предходния ден, в 21 часа съм в Бургас, вземам си хотелче, пия хубава биричка, хапвам, вземам си душче и сутринта ставам свеж в 10:00.
          Да ти имам свободното време... После държавните служители вършели работа...
          Спирам да ви плащам данъци, ахамаааа.
          Last edited by Доко; d.m.y г., 21:38.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение

Да ти имам свободното време... После държавните служители вършели работа...
            Спирам да ви плащам данъци, ахамаааа.
            Не съм държавен служител

Просто си организирам добре времето.
            К.М.

Comment

Не съм държавен служител

Просто си организирам добре времето.
              Карай ся, нали беше горски.
              С тея лади Ниви за 5 часа пак си е постижение, че стигате изобщо до Бургас.

Comment

Мислех, че за хора с около средно ниво на интелигентност става ясно, че един работещ човек трдно може да си позволи този лукс. И ако съм работил до 9 например, всеки час сън ми е важен.
                Та по същество?
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Мислех, че за хора с около средно ниво на интелигентност става ясно, че един работещ човек трдно може да си позволи този лукс. И ако съм работил до 9 например, всеки час сън ми е важен.
                  Та по същество?
                  Работиш извънредно или си на договор с ненормиран работен ден. Ще се наложи да се въздържаш от шофиране. В нормалните фирми в тези случаи дават шофьор или повече време, те така стават катастрофите. .

---------- Post added at 18:44 ---------- Previous post was at 18:43 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  Карай ся, нали беше горски.
                  С тея лади Ниви за 5 часа пак си е постижение, че стигате изобщо до Бургас.
                  Хаха, сега пък горски

Пътувал съм в нива до Батак, беше си преживяване.
                  К.М.

Comment

Една задачка за четвърти клас:
                    Очевидно в дванадесет без петнадесет, в бирарията на морската градина в Бургас с ледена бира в ръка, обясняващ на някоя готина мацка, как си станал в 6:30 в София и си стигнал в 10:00 в Бургас!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Хаха, сега пък горски

Пътувал съм в нива до Батак, беше си преживяване.
                      Шегувам се, но престани и ти с шегите.
                      Не всеки има "Петте Минути" свободно време.

Comment

Прав си, но това, което кулио написа е същото като моето.
                        Еднакво рисково и да си уморен и да караш с превишена скорост.
                        К.М.

Comment

Но всеки има рожденото право да квичи пет минути!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Но всеки има рожденото право да квичи пет минути!
                            И рожденното право да дава всичко от себе си, за да се хареса на всички.

Резултатът от гореспоменатото начинание е тотално обезличаване.

Кажи сега нещо за скоростта.
                            К.М.

Comment

• Добре де, не разбрахте ли че Сускрофчето му е най - арно когато 3-4-5 хайвана му скочат да му обясняват колко не е прав - запрята ръкави и почва да носи вода безспир, независимо от тезата и идеята.......важното е да има някой срещу него......
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Стояне, моите уважения, но ти стигаш за 4 часа като нарушител. Какво се оказа, че моите 5 часа са нещо истинско и нормално. Аз съм сигурен за тези 5 часа, защото знам какво работя
                                Аз стигам за 4 часа спазвайки ограниченията. И стигам свеж и готов за приключения.

Четеш избирателно.
                                Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 09:10.
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X