Известие

Collapse
No announcement yet.

140 км/час по родните магистрали

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гиги, или нещо ни се разминават нещата или аз съм тъп, защото си има постановления на ВС точно по такива казуси. Допускам обаче, че съвременните съдии не са били на тия лекции, а адвокатите са били двуокати!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Ами първо сме в нарушение Второ, след като той е подал мигач за изпреварване, най-малкото той е дясностоящ и е с предимство. Има дълбок смисъл в това и по-горе описах ситуацията. С една дума: Нарушаваш ли правилата, нямаш предимство!
      Мигачът първо, че не осигурява предимство и второ вижте добре, кога точно се подава!

"Чл. 42. (1) Водач, който ще предприеме изпреварване, е длъжен:
      1. преди да подаде сигнал, да се убеди, че не го изпреварва друго пътно превозно средство и че движещото се след него пътно превозно средство или това, което ще изпреварва, не е подало сигнал за изменение на посоката си на движение наляво;"

Незнам за какво правило на десностоящия говориш, при положение, че си се движиш в лявата лента..
      Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 22:26.
      Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        Мигачът първо, че не осигурява предимство и второ вижте добре, кога точно се подава!

"Чл. 42. (1) Водач, който ще предприеме изпреварване, е длъжен:
        1. преди да подаде сигнал, да се убеди, че не го изпреварва друго пътно превозно средство и че движещото се след него пътно превозно средство или това, което ще изпреварва, не е подало сигнал за изменение на посоката си на движение наляво;"

Незнам за какво правило на десностоящия говориш, при положение, че си се движиш в лявата лента..
        Десностоящия доколкото имам спомен не важи при подобен казус.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
          Не важи разбира се Единствено важи ако има 3 ленти и аз съм в най- лява лента, а бай Генчо е в най- дясна и двамата искаме да се престроим в средната лента. Тогава бай Генчо е с предимство.
          Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa
            ....
            Чакам цифри
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
              Остави спомените! Припомни си престрояване! Там е описано много добре Това , че дивееш в лявата лента не те прави герой!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                Ей мисли мисли, и чак след час го измисли.
                Веднага ти отговарям:
                Юркаме се с теб защото връзваш бре праси, забавен си на моменти като бръщолевиш плява у форума.
                Нали знаеш в училище като малки кои пошляпквахме зад врата, или имаш лоши спомени.
                O, да, аз бях точно от тези дето ги юркаха и пошляпваха зад врата. хахаха
                Не можеш да ме засегнеш.

В събота и Павиана в зоото ми се гъзеше, плюеше ме и лъскаше бастуна пред мен, ама какво да му се сърдиш, то животинка милото, съвсем други инстинкти има, неразумно е.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Остави спомените! Припомни си престрояване! Там е описано много добре Това , че дивееш в лявата лента не те прави герой!
                  Не си прав. Виж цитата от закона по- горе в моето мнение.
                  Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    Сусенце, ще ли ни светнеш, с колко километра в час карам на старт-финалната права в тоя клип?

http://www.youtube.com/watch?v=X9wwEpKbAEk
                    Уникално досаден и тъп клип
                    Честно. И с отврат музика

Моят ориентир е прекъснатата линия, тук нямаше такава.
                    Аз на писта не съм карал.
                    А и тук само завои.
                    Но за да ти начеша крастата, ще ти кажа средна скорост от 80 км в час.
                    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      Не си прав. Виж цитата от закона по- горе в моето мнение.
                      А ти виж погоре, какво е правил павиана на Суско! Абе айде стига, че съм настинал!

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        O, да, аз бях точно от тези дето ги юркаха и пошляпваха зад врата. хахаха
                        Не можеш да ме засегнеш.

В събота и Павиана в зоото ми се гъзеше, плюеше ме и лъскаше бастуна пред мен, ама какво да му се сърдиш, то животинка милото, съвсем други инстинкти има, неразумно е.
                        Извинявай Сусенце, не исках да те засегна, та чак да спреш да отговаряш на всички. Айде не се дръж като ощипана госпожичка, ами почвай да отговаряш наред, не се чувствай длъжен да ми се обясняваш, няма да те правя любовница.
                        И внимавай с Павиана...
                        Last edited by Доко; d.m.y г., 23:07.

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Никой не може да ми се ИЗПРЕЧВА на пътя и то без да е дал мигач! Независимо с малолитражка, среднолитражка или многолитражка!
                          Искаш да не може, но всъщност се случва всеки ден
                          2014: Deutschland über alles

Comment

А ти виж погоре, какво е правил павиана на Суско! Абе айде стига, че съм настинал!
                            Бе, ти май прихващаш от Суско ми се струва..
                            Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                              Извинявай Сусенце, не исках да те засегна, та чак да спреш да отговаряш на всички. Айде не се дръж като ощипана госпожичка, ами почвай да отговаряш наред, не се чувствай длъжен да ми се обясняваш, няма да те правя любовница.
                              И внимавай с Павиана...
                              Ти започна да ми се обясняваш пръв

Бате, наистина ли не можеш да измислиш нещо различно, а повтаряш това, което аз ти писах днес на обяд
                              Напъни се малко.
                              И не разбра ли, че на тема сексуална ориентация няма как да се засегна, защото съм наясно каква е тя при мен, виж ти май още не си наясно.
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Бате, наистина ли не можеш да измислиш нещо различно, а повтаряш това, което аз ти писах днес на обяд
                                Напъни се малко.
                                Не виждам смисъл!

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                И не разбра ли, че на тема сексуална ориентация няма как да се засегна, защото съм наясно каква е тя при мен
                                Виж как си те представям, ама да не вземеш да ми се обидиш сега, сериозно, някакъв подобен образ ми изплува за твоята особа, анонимния защитник на правдата.
                                http://vbox7.com/play:0f1f7e0540
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 23:20.

Comment

Working...
                                X