Известие

Collapse
No announcement yet.

140 км/час по родните магистрали

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Нещо се засегна?
    Яд те е, че не разбираш нищо от ръчкане и каски?
    Или от кифли и счетоводство?

Суска, сускаааааа..... сърдит ше си умреш в тоя форум, батка!
    Сърдит на себе си....
    Аз, сърдит, ххаха, това е виц.
    Няма как тук да съм сърдит, не влагам нищо лично тук.
    От каски не разбирам нищо, носил съм каска само в казармата.
    От кифли разбирам малко, а от счетводство нищо.

---------- Post added at 14:40 ---------- Previous post was at 14:36 ----------

Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщение
    "Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you." - Jeremy Clarkson.
    Клишета и тъпотии.
    Пак ще се повторя.
    Скоро любители на високата скорост убиха 6 деца!!!
    А двама инфантили, надбягващи се по бул България убиха нищо неподозиращи, чакащи на спирка млади мъж и жена.
    Високата скорост убива, тя носи адреналин, но тя убива, тя носи наслада, но тя убива, тя дава самочувствие, но тя убива.
    Всичко, което получавате от високата скорост можете да го имате и с амфети и кокаин, и в този ред на мисли и кокаинът никой не убива, нали?.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Е, "виц" е, щото не ме разбра.... ноооооо карай, нали съм сухар
      sigpic

Comment

• Някой дали ще заключи вече темата....?????
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Мда, май е време. Много се радвам, че спестихме цели 12 минути между София и Бургас, карайки с максималната допустима скорост при условие, че я вдигнат с 10 км.
          Но изобщо не ме радва факта, че 90% от хората не знаят даже и къде да карат по пътя и са страшно убедени в това (жокер - разположение на МПС-тата на пътя, стига с тия цитати за някакви си камиони над 3.5 тона) ...
          После защо ставали инцидентите, скоростта е само един от проблемите.
          146 1.6 TS '00
          156 2.4 JTD '01

Comment

• Първоначално публикувано от Stefo Покажи съобщение
            Мда, май е време. Много се радвам, че спестихме цели 12 минути между София и Бургас, карайки с максималната допустима скорост при условие, че я вдигнат с 10 км.
            Но изобщо не ме радва факта, че 90% от хората не знаят даже и къде да карат по пътя и са страшно убедени в това (жокер - разположение на МПС-тата на пътя, стига с тия цитати за някакви си камиони над 3.5 тона) ...
            После защо ставали инцидентите, скоростта е само един от проблемите.
            Никакъв жокер не можеш да ни дадеш ти, защото това, което твърдиш липсва в закона. И фактът, че не го цитираш потвърждава, че говориш глупости.
            Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Stefo Покажи съобщение
              ................................
              Но изобщо не ме радва факта, че 90% от хората не знаят даже и къде да карат по пътя и са страшно убедени в това.............
              А ти защо си мислиш, че не спадаш към тази група?
              Или си страшно убеден в "това"?

Comment

• Има толкова неориентирани хора водещи превозни средства, че направо бият на очи.
                Гледаш разни екземпляри обкрачили лентите в даденото платно и се чудят накъде да поемат и блокират всичко около себе си.
                В същото време има идиотчета с разни ошмулени коли шмугащи се насам-натам, като, че ли са в някоя компютърна игра.
                Няма единомислие, няма ред и дисциплина - затова хората от другите народи като дойдат у нас и виждат какво става тук, се шашкат.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Working...
                X