Известие

Collapse
No announcement yet.

при проблеми или въпроси относно новия форум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Забелязвам един бъг - като отговоря в някоя тема и след мен има друг писал иконата за непрочетена тема не става червена а по-тъмно сива, голямо чудене падна защо форума няма червени иконки, а на заглавна има.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Добре зададох тъп въпрос, обаче не мога да си изтрия мнението. Мога само да го променя.
      Last edited by Old Fox; d.m.y г., 16:16.
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Това е така не само на синия скин, ми ако не се лъжа на всички скинове. Поне при мен

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          Забелязвам един бъг - като отговоря в някоя тема и след мен има друг писал иконата за непрочетена тема не става червена а по-тъмно сива, голямо чудене падна защо форума няма червени иконки, а на заглавна има.
          И аз така...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
          Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

• Хубу де, гледам че има ограничение за снимката в подписа, а някой са разпънали едни плакати.....не че имам проблеми с трафика, но какъв е разрешения лимит?????
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• А какво означава, по-ярко червения цвят на някои никове... понякога?
              Изгледа на форума ми е на test style grigor.
              ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Докато напиша отговор и ме изключва, и иска да се логна отново и така докато ме вбеси!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
                Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
                "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
                When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

• Имам едно въпросче за "скиновете". В началото , след като Григор направи неговия вариант бях доста време с него. След това минах на Бас алфа - варианта. Обаче какво се получава сега: когато вляза във форума директно от пощата си (нов отговор на тема , в която съм писал) , съм с Бас алфа - варианта , след като се регистрирам с ника се променя в Григор - варианта. Нещо в настройките ли трябва да променя , не знам.

П.П. Готово, с любезните напътствия на Ранобудниче и след промени в настройките всичко е наред.
                  Last edited by PEPI-2ALFA; d.m.y г., 00:03.
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Как се изтрива пост от авторът му?
                    Случва се понякога да ми прекъсва НЕТА и... цъкам, цъкам и после гледам два-три едни и същи един под друг
                    После се чудя как да си оправя кашата...
                    sigpic
                    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Тоя стар, стар форум

Доста стар форум си имаме
                      Кото обърнах стрерката до "последно съобщение" показва най-старото съобщение , от 01.01.70г. Това е в "АЛФА РОМЕО" раздел.
                      П.П. Опитах да кача снимка, но не стана -по-голяма е.
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• И по другите форуми съм го виждал това. Пада се някаква служебна дата за създаване на форум или нещо такова.
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Как да си променя подписа, всичко друго по профила мога да промена но подписа не ми позволява?
                          EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
                          Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
                          Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• Първоначално публикувано от pitbul Покажи съобщение
                            Как да си променя подписа, всичко друго по профила мога да промена но подписа не ми позволява?
                            Какво искаш да промениш?
                            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

• Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
                              Как се изтрива пост от авторът му?
                              Случва се понякога да ми прекъсва НЕТА и... цъкам, цъкам и после гледам два-три едни и същи един под друг
                              После се чудя как да си оправя кашата...
                              Някой ще отговори ли на това?
                              Доста е не ловко.
                              sigpic
                              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
                                Някой ще отговори ли на това?
                                Доста е не ловко.
                                отговор в картинки
                                Attached Files
                                155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Working...
                                X